Skocz do zawartości

Zdjęcie

Propagowanie Herosów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Komondo

Komondo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 31.08.2011 - |13:52|

Witam!
Jestem wielkim fanem serialu Herosi. Od dawna nie oglądałem moim zdaniem tak dobrej produkcji, która przyciągnęłaby mnie na długie godziny przed monitor mojego komputera (wszystkie odcinki oglądałem w internecie). Myślę, że "Heroes" to bardzo dobry serial bowiem ma wielowątkową, intrygującą fabułę, mimo iż głównymi bohaterami są ludzie obdarzeni nadprzyrodzonymi mocami to serial zwraca uwagę na aspekt ich życia prywatnego - herosi nie walczą beztrosko z siłami zła, ale mają własne problemy i rozterki.

Uważam że "Herosi" jako bardzo dobry serial zasłużyli sobie na to by ich promować i rozpowszechniać - pokazywać ludziom, którzy do tej pory nie słyszeli o istnieniu takiej produkcji. Dlatego na moim blogu, który traktuje o szeroko pojętej fantastce, grach fabularnych, bitewnych, planszowych i karcianych zamieściłem artykuł mojego autorstwa, który ma na celu propagowanie Herosów.

Zapraszam do przeczytania, skomentowania przydatności i w miarę możliwości rozpowszechniania dalej - w końcu chyba każdy fan tego serialu chciałby żeby liczba wielbicieli Herosów w Polsce była jak największa.

http://komondoexpo.b...ane-herosi.html
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych