Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 049 - S05E01 - JFK to LAX

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ocena odcinka (2 użytkowników oddało głos)

Ocena odcinka

1. 10 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

2. 9 (0 głosów [0.00%])

3. 8 (0 głosów [0.00%])

4. 7 (2 głosów [100.00%] - Zobacz)

Procent z głosów: 100.00%

5. 6 (0 głosów [0.00%])

6. 5 (0 głosów [0.00%])

7. 4 (0 głosów [0.00%])

8. 3 (0 głosów [0.00%])

9. 2 (0 głosów [0.00%])

10. 1 (0 głosów [0.00%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 johnass

johnass

odznaczony Generał

• Moderator
  • 5 203 postów

Napisano 05.08.2011 - |21:09|

Zapraszamy do dyskusji.

#2 Macmax

Macmax

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 696 postów
  • MiastoWrześnia

Napisano 19.12.2011 - |20:41|

Lubię Hanka i jego baraszkowanie, ale wstęp to na razie odgrzewanie starych kotletów. Jak dla mnie nie powiało absolutnie żadną świeżością, czekoladki to on już raczej zaliczał, w dodatku niezwykłym zbiegiem okoliczności, czekoladka ta znowu jest narzeczoną kogoś z kim będzie współpracował.
Znowu nudne gadki z eksżoną i córką, mam nadzieję, że odejdą od wątku z Karen, bo nie zniosę jak kolejny sezon Hank będzie skakał koło niej jak dureń. W dodatku Karen jest mężatką i to z kim? To chyba ten koleś co to udawał że ma c*pę :)
Marcy i Runkle też to samo ciągle robią, 100 - tka pękła u Runkle'a. No i niech będzie więcej seksu, ale z nowymi postaciami - Natalie Zea czy też Meagan Good tyle tylko żeby był lepszy niż ten w kiblu w samolocie.
  • 0

6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair,  Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails

#3 sephia

sephia

Plutonowy

• Użytkownik
  • 353 postów
  • MiastoBielsko-Biała

Napisano 19.12.2011 - |20:58|

Niby odgrzewanie starych kotletów, ale 30 minut minut minęło mi, jak nie wiem kiedy ;) oglądało się bardzo fajnie, pewnie dlatego, że mineło 10 miesiecy bez Hanka. No i czekam też na te nowe postacie :) bo szybki powrót do Karen i do jej nowego męża (lol!) mało kreatywny.
  • 0

#4 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 21.12.2011 - |09:17|

Nie jestem przekonany czy przeskok w czasie był dobrym posunięciem no ale jesteśmy w przyszłości. Trochę się pozmieniało, totalne zaskoczenie z mężem Karen muszę im to oddać nie spodziewałbym się takiego obrotu spraw. Hank jakiś taki przygaszony przemieszcza się pomiędzy lokacjami i nie wiem czy spodoba mi się nowe tło serialu. O co chodzi z tym raperem chyba nie ogarnę lubiłem ten serial za ten delikatny rockowy klimat a tutaj Hank wchodzi do posiadłości i słychać w tle jakieś hip hopowe bity zupełnie to do mnie nie trafiło. Zobaczymy co się z tego rozwinie na pewno dostanie u mnie szansę, Marcy i Charlie prawie się nie zmienili może chociaż z nich będzie ubaw zakładając, że Hank się trochę obudzi.

EDIT
Jeszcze jedna rzecz. Jestem zawiedziony synem Charliego. Myślałem, że jak już się zdecydowali na taki skok w czasie to wprowadzą jakiegoś wygadanego małolata wprowadzającego trochę humoru a nie małego niemowę wpieprzającego chrupki. No cóż.

Użytkownik Tom_Logan edytował ten post 21.12.2011 - |13:13|

• 0
don't try

#5 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 22.12.2011 - |16:06|

Hank powrócił. Dobrze, bo tęskniłem za jego wygłupami. 1 odcinek jak wspomniano, niczym wielkim nie zaskoczył, ale było fajnie. Marcy wciąż ze Stu, co mnie trochę dziwi, ale ok. Runkle zalicza setną d*pe. Karen wzięła ślub... no tu jestem w szoku. Becka, wciąż wygląda jak dziecko, chociaż ma lat już chyba (w serialu) ze 20? Młody Runkle, mam nadzieję, że coś będzie robić i będzie z niego polewka xD. Także czekamy na kolejne odcinki.
  • 0

#6 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 22.12.2011 - |16:46|

Becka, wciąż wygląda jak dziecko, chociaż ma lat już chyba (w serialu) ze 20?

Ona już chyba tak ma bo na te swoje 18 też nie wygląda.
  • 0
don't try

#7 delta1908

delta1908

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 682 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 03.01.2012 - |12:44|

Taki sobie ten powrót Hanka. Oglądałem jakoś bez większego zainteresowania. Kilka razy się zaledwie uśmiechnąłem. I zgadzam się z @Macmaxem, że wygląda to póki co na odgrzewanie kotleta. A ten wątek Hank - Karen to prawie kopia tego z 1 sezonu. Wypada mieć tylko nadzieję, że poprowadzą to trochę inaczej bo inaczej to średnio się zapowiada ten sezon.
Nawet Runkle i Marcy, którzy bardzo mnie bawili w poprzednich sezonach teraz jakoś średnio wypadają. Chyba trochę mi się to już przejadło.
Mimo wszystko i tak obejrzę ten sezon, ale jak poziom się nie podniesie to kiepsko widzę tą produkcję.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych