Zapraszamy do dyskusji.
Odcinek 042 - S04E06 - I Wish I Was the Moon
Rozpoczęty przez
biku1
, 24.06.2011 - |13:07|
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24.06.2011 - |13:07|
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 08.08.2011 - |11:44|
Chyba najsłabszy odcinek tego sezonu. Miałem nadzieję na jakąś niezłą akcję, ale się zawiodłem. Niby pełnia księżyca, na którą wszyscy czekali, ale nic z tego nie wyszło.
Tylko nekromanci dają radę w tym odcinku (nieźle nam się Marnie rozbujała) oraz Jesus z Lafayettem z wizytą u rodzinki tego pierwszego.
Znowu wprowadzają jakąś nową postać tym razem związaną z lalką i synem Arlene, który widzi jakąś urodziwą murzynkę. Ciekawe co tam znowu twórcy nam dodają do całej plejady dziwnych postaci, które już mamy. Ten wątek obok Marnie i spółki najciekawiej imo.
Drażni mnie też, że dali sobie zupełnie spokój z tymi wróżkami, po co w takim razie je wprowadzali skoro zupełnie pomijają wątek. Tak samo było w poprzednim sezonie z wilkołakami, od tego wątku zaczęli, a potem go przesunęli na daleki plan.
Sookie i Eric nie zachwycili jakoś bardzo, podjechało tanim romansidłem w końcówce.
Jason z panterami - średnio. Ciekawe czy się przemienił czy jednak nici z tego będą.
No i Pam nieźle wygląda
Tylko nekromanci dają radę w tym odcinku (nieźle nam się Marnie rozbujała) oraz Jesus z Lafayettem z wizytą u rodzinki tego pierwszego.
Znowu wprowadzają jakąś nową postać tym razem związaną z lalką i synem Arlene, który widzi jakąś urodziwą murzynkę. Ciekawe co tam znowu twórcy nam dodają do całej plejady dziwnych postaci, które już mamy. Ten wątek obok Marnie i spółki najciekawiej imo.
Drażni mnie też, że dali sobie zupełnie spokój z tymi wróżkami, po co w takim razie je wprowadzali skoro zupełnie pomijają wątek. Tak samo było w poprzednim sezonie z wilkołakami, od tego wątku zaczęli, a potem go przesunęli na daleki plan.
Sookie i Eric nie zachwycili jakoś bardzo, podjechało tanim romansidłem w końcówce.
Jason z panterami - średnio. Ciekawe czy się przemienił czy jednak nici z tego będą.
No i Pam nieźle wygląda
Napisano 08.08.2011 - |20:47|
Przeciez mowili, ze sie nie zamieni w pantere czlowiek, jesli ktorys z rodzicow nie byl panterolakiem. Scenka "milosci" Sookie i Erica jakby wyjeta z tasiemca jakiegos . . . i te uwolnienie Erica malo ciekawe bylo, liczylem na jakas akcje np. ze wiedzma mu pomoze czy cos. Pam mi szkoda w sumie bo dobra z niej wampirzyca hehe. No i nie podoba mi sie trochez, ze Jason i Jess zaczynaja cos do siebie ten tego i owego :/ No i brat Sama troche namieszal, ogolnie go nie lubie a teraz to juz wogole!
Napisano 09.08.2011 - |07:55|
Mówić mówili, ale zniknął nam na końcu więc nie wiadomo co się z nim stało. Może się okaże że coś tam w sobie miał i jednak się przemieniłPrzeciez mowili, ze sie nie zamieni w pantere czlowiek, jesli ktorys z rodzicow nie byl panterołakiem.
Napisano 10.08.2011 - |09:32|
Zniknal ? Poprostu zrobilo sie niezrecznie i nie chcial by Jess zdradzila swojeg chlopa z nim ot co ^^ hyhy
Napisano 10.08.2011 - |09:42|
W sumie masz rację, a kolejny odcinek pokazuje to dobitnie
Chyba jakoś nieuważnie oglądałem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »