1.
Outsourced s. 1 NBC - jedyny sezon serialu, bardzo dobry i chociaż chciało by się więcej to historia jest zamknięta, mimo anulowania serialu.
2.
Fringe s. 3 FOX - był by na 1, ale finał rozczarował troszkę, po świetnym przed ostatnim odcinku.
3.
V s. 2 ABC - szkoda, że nie obejrzymy kontynuacji..., ale serial utkwił w pamięci.
4.
Supernatural s. 6 CW - serial lubię i zawsze był u mnie wysoko, chociaż w tym roku jest nieco lepiej.
5.
The Event s. 1 NBC - kilka słabych momentów i brak kontynuacji. Dlatego tylko miejsce 5.
6.
One Tree Hill s. 8 CW - OTH jest serialem z najdłuższym stażem u mnie w stawce. I dalej mi się bardzo podoba. Nadchodzący 9 sezon ma być ostatnim. Czekamy do 2012 roku! I jest lepiej niż rok temu.
7.
Pretty, Little Liars s. 1 ABC Family - Bardzo miłe zaskoczenie na poprzednich wakacjach. Serial jest wciągający i na szczęście doczekał się 2 sezonu. 2 sezon też zaczyna się bardzo dobrze.
8.
The Gates s. 1 ABC - Kolejne miłe zaskoczenie na początek wakacji, ale nie miło z początkiem nowego sezonu. Serial dostał cancela. Gdyby nie to może było by lepiej?
9.
Human Target s. 2 FOX - FOX spierdzielił sprawę anulując ten serial. 2 sezon był nawet lepszy niż 1. Na koniec oglądalność była naprawdę dobra, bo 9 mln. Ale to i tak nic nie dało... Szkoda.
10. Szpilki na Giewoncie s. 1 Polsat - Pierwszy Polski serial na jaki zwróciłem uwagę w zeszłym roku i w tym, i mi się podobał.
11. Szpilki na Giewoncie s. 2 Polsat - -||-
12. Przepis na życie s. 1 TVN - Drugi Polski serial na jaki zwróciłem uwagę w ostatnim czasie i był super.
13. Hotel 52 s. 2 Polsat - Trzeci serial Polski jaki oglądałem niedawno. Został mi 3 sezon do nadrobienia.
14. Gossip Girl s. 4 CW
15. 90210 s. 3 CW
16. Life Unexpected s. 2 CW - Stacja CW wybrnęła z tego, anulowała serial ale został on pozytywnie, lecz przed wcześnie zakończony.
17. Californication s. 4 Showtime
18. Desperate Houseviwes s. 7 ABC - Sezon całkiem niezły.
19. Cougar Town s. 2 ABC - Cały sezon może lepszy jak 1...
20. Breaking In s. 1 FOX - Jak widać, dość duża oglądalność jak na sitcom to za mało... Szkoda.
21. No Ordinary Family s. 1 ABC - Początek i jako taki koniec. Miło się oglądało.
22. Weeds s. 6 Showtime - Dużo ludzi ogląda więc serial sobie poradzi. Mi się podoba, ale czasem robiłem za duże przerwy. Może dlatego tylko 22 miejsce?
23. Grey’s Anatomy s. 7 ABC - Finał słaby, ale cały sezon i tak lepszy niż PP.
24. Private Practice s. 4 ABC - Finał dobry, cały sezon też, ale i tak GA nie pobiło.
25. Brothers & Sisters s. 5 ABC - Serial anulowany, ale zawsze bardzo fajnie się go oglądało. Na szczęście nie było cliffa.
26. Persons Unknown s. 1 NBC - Co tu pisać. Gdyby nie to zakończenie i była by kontynuacja, serial był by na 100% u mnie w pierwszej 3!!!
27. The Walking Dead s. 1 AMC - Dobrze było, będzie wysoko mimo iż u mnie jest dość nisko.
28. Glee s. 2 FOX - Jakoś genialnie nie jest a i tak dalej oglądam. 2 sezon lepszy chyba niż 1.
29. Warehouse 13 s. 2 SyFy - nadgoniłem i było fajnie. (po 15.09 dodane)
30. Off The Map s. 1 ABC - Było całkiem nieźle.
31. Breakout Kings s. 1 A&E Powrót do więzienia.
32. The Cape s. 1 NBC - Zapowiadało się całkiem nieźle, ale nic z tego. Niestety.
33. Doctor who s. 6 BBC One - Połowa sezonu za nami, czekamy na 2 część! Fajny serial.
34. Being Human US s. 1 Syfy
35. Being Human UK s. 3 BBC Three - 4 sezon bez
to już nie bd to samo.
36. Hawthorne s. 2 TNT - W miesiące 2 sezony. Nawet nieźle się to oglądało.
37. Undercovers s. 1 NBC - Było dość zabawnie i fajnie. Czekam na 2 ostatnie odcinki. Ciekawe czy je wyemitują...
38. Body of proof s. 1 ABC
39. The Listener s. 2 CTV - Oglądam z przyzwyczajenia, chyba.
40. Haven s. 1 Syfy - Takie lekkie Science Fiction.
41. The Killing s. 1 AMC - Nuda jak diabli, przysięgam, że przysypiałem wręcz
czasami, dlatego też oglądałem na FOX Life, w czasie gdy nic innego w tv nie było. W dodatku i tak nie wiemy "Kto zabił Rosie Larsen". Słabo, lecz nie najgorzej... (po 15.09 dodane)
42. Happy Town s. 1 - Słabo, ale obejrzał bym jeszcze więcej odcinków.
43. Ludzie Chudego s. 1 Polsat - Byłem ciekaw jak im to wyjdzie... Nudne to było, ale czekam na 2 sezon, bo 1 zakończony cliffem.
44. Episodes s. 1 Showtime - Niejakie to było, ale jakoś się to oglądało.
45. Scoundrels s. 1 ABC - 8 odcinków? Ok......
Pierwszych 9 miejsc wyróżnia się według mnie specjalnie. To były udane produkcje. Reszta, albo chciałem podciągnąć, żeby serial, który oglądałem był wyżej niż zawsze xD, albo przypadkowe miejsce. Na końcu, to co widziałem,ale mnie specjalnie nie porwało.
Uważam, że najwięcej dobrych produkcji wyszło od ABC, gdyż w zestawieniu jest najwięcej seriali, ale wszystkie 5 seriali CW jest w pierwszej 16, co jest całkiem niezłym wynikiem. Dalej NBC, ale tylko 2 seriale się wyróżniły. Reszta seriali, nie porwała, aż tak. Kolejne stacje to już tylko po kilka seriali z każdej lub 1. Ale w mniej znane kablówki, dla mnie lub w ogóle, dopiero będę się "wtajemniczać".
Raczej nic już z mojej strony nie dojdzie. Dziękuje.
Użytkownik zagubiony4 edytował ten post 24.11.2011 - |19:26|