PREMIERA była 6 czerwca 2011 roku na ABC Family.
"Switched at Birth" to serial opowiadający historię 2 dziewczyn, które w szpitalu zostały podmienione i trafiły nie do tych rodzin co trzeba.
Krótki opis:
"Switched at Birth" to serial, który opowiada losy dwóch dziewczynek, które jako niemowlęta zamieniono w szpitalu. Daphne Vasquez (Katie Leclerc) to głucha nastolatka, którą wychowuje samotna matka. Z trudem wiążą koniec z końcem. Druga bohaterka to Bay Kennish (Vanessa Marano), która mieszka wraz z dobrze sytuowanymi rodzicami i bratem w przyjemnej dzielnicy. Do szczęścia nie brakuje jej nic. Życie obu dziewczyn staje na głowie, gdy prawda o zamianie wychodzi na jaw. Teraz obie rodziny i bohaterki muszą nauczyć się ze sobą żyć.
Widziałem 1 odcinek i powiem, że źle nie jest. Coś wciągającego trochę jest w tym serialu. Według mnie genialny nie jest, ale jak na wakacje to daje radę.
W serialu wystąpią m. in.:
Katie LeClerc jako Daphne Vasquez ("Fashion House")
Vanessa Marano jako Bay Kennish ("The Comeback", "Kochane klopoty", "Scoundrels")
D. W. Moffett jako John Kennish ("For Your Love", "Hidden Palms", "Life Is Wild", "Friday Night Lights")
Lea Thompson jako Kathryn Kennish ("Caroline in the City")
Lucas Grabeel jako Toby Kennish ("High School Musical 1, 2, 3")
Constance Marie jako Regina Vasquez ("American Family", "George Lopez", "Early Edition")
Blair Redford jako Ty ("Passions", "90210")
Zwiastuny poniżej:
Co sądzicie o tym serialu?
Lekki wakacyjny serial? Ja ten serial obejrzę na wakacje. W sezonie bym raczej się nie skusił.
Czekam na opinie...

Logowanie »