Skocz do zawartości

Zdjęcie

Potrzebna pomoc w zdobyciu sagi G. R. R. Martina

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Jarek Bachanek

Jarek Bachanek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 19.04.2011 - |19:41|

Witajcie.

Mimo iż jestem członkiem tego Forum od kilku lat to rzadko tu piszę. Jestem raczej typem kogoś kto czyta dyskusje zamiast sie w nich udzielać. Pewnie wielu z was mnie przez to nie kojarzy, ale mimo to postanowiłem zwrócić się do was z nietypową prośbą.

Otóż zainteresowałem sie sagą Georga R. R. Martina "Pieśń Lodu i Ognia" Saga jak zapewne wiecie póki co ma 6 tomów (wydanych u nas w Polsce) i od dawien dawna chciałem przeczytać ową sagę (a konkretniej od momentu gdy usłyszalem o jej ekranizacji przez HBO). Niestety w najbliższej miejskiej bibliotece jej nie ma, a w innych miejsach sprawdzić nie mogę (jestem niepełnosprawny, a znajomi oracają się trochę w innych klimatach). Całość kosztuje na Allegro ok 200 zł ale mi zależy tylko na przeczytaniu sagi, nie jej posiadaniu. Mógłbym ściągnąć e-booka ale tak długa serie chciałbym przeczytać na papierze.

I tu wkraczacie wy. Chciałbym prosić was użytkowników tego Forum o pożyczenie tej serii. Jeśli ktoś ja posiada lub może ją załatwić, prosiłbym o kontakt tu bądź na GG: 4173432. Odbyloby sie to tak, że wysłalibyście mi książki na mój adres (i mój kosz oczywiście), ja bym je przeczytał i wam odeslał. Normalnie nie zadawałbym sobie tytle trudu ale bardzo mi zależy, ponieważ słyszałem o tej serii same pochlebne opinie i wiem, że to mój typ literatury.

Ponieważ wiekszość z was mnie nie znam pewnie będziecie sceptyczni. Ja ze swej strony mogę jedynie zapewnić o mojej uczciwości i szczerych zamiarach. Mam nadzieję, że ktoś się zglosi, bo jeśli nie to najprawdopodobniej kupie te książki, choć wolałbym tego uniknąć. Pozdrawiam.

Jarek

Użytkownik Jarek Bachanek edytował ten post 19.04.2011 - |19:45|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych