W kolejnych numerach ukazywać
- się będą:
- Sokół Millennium
- X-Wing
- TIE Advanced x1
- Myśliwiec przechwytujący Jedi
- AT-AT
- Gwiezdny niszczyciel Imperium
Niestety na stronie brak szczegółów co do wielkości kolekcji, zarówno ilości zeszytów, jak i samych modeli.
Drobne poszukiwanie w internecie pozwalają zobaczyć zdjęcia kilku modeli: KLIK, oraz KLIK2. Polecam spojrzeć na drugi link, gdzie modele są ustawione na klawiaturze, co pozwala ocenić ich wielkość.
Gdyby ktoś był zainteresowany serią, to polecam prenumeratę, gdzie to piątej paczki mają dołączyć TIE Fightera (i oczywiście kilka złotych taniej).
Ps. Jak można przeczytać na zalinkowanych stronach, na jesień zeszłego roku DeAgostini wypuściła próbną serię 4 numerów. Były one ponoć trudne dostępne, ale niektórym się udało i teraz już się cieszą swoimi modelami.
Edit:
Ps2. Jak pisałem, na polskiej stronie brak szczegółów, ale znalazłem informacje o amerykańskim wydaniu, KLIK, jak widać, kolekcja liczy tu prawie 60 modeli i jest nadal kontynuowana... Co przy polskich cenach (30zł w prenumeracie, 35zł w kiosku) czyni z kolekcji raczej materiał dla tylko dla największych fanów. [Ehh, gdyby to był Star Trek... ale się rozmarzyłem ]
Użytkownik Toudi edytował ten post 28.02.2011 - |05:08|