Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 123 - S06E19 - Mommy Dearest

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ocena odcinka (11 użytkowników oddało głos)

Ocena

1. 10 (6 głosów [54.55%])

Procent z głosów: 54.55%

2. 9 (3 głosów [27.27%])

Procent z głosów: 27.27%

3. 8 (1 głosów [9.09%])

Procent z głosów: 9.09%

4. 7 (1 głosów [9.09%])

Procent z głosów: 9.09%

5. 6 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

6. 5 (0 głosów [0.00%])

7. 4 (0 głosów [0.00%])

8. 3 (0 głosów [0.00%])

9. 2 (0 głosów [0.00%])

10. 1 (0 głosów [0.00%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 11.02.2011 - |21:25|

:)

#2 Dellirium

Dellirium

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 288 postów

Napisano 30.04.2011 - |08:03|

Genialny odcinek 10/10.

Az nie moge sie doczekac finalu tej wspolpracy w nastepnych 3 odcinkach.
  • 0

#3 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 30.04.2011 - |14:22|

Crowley żyje! Nawet nie wiecie jak się cieszę. ;)

#4 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 01.05.2011 - |09:12|

Świetny odcinek.
Podobało mi się jak Castiel załatwił wampirkę w piwnicy co ich o to prosiła. Bardzo fajny efekt wypalającej się od środka czaszki.
Poza tym bardzo ładnie zamieszali w fabule z Crowleyem.
Aż mi się skojarzyło z 24H gdzie też tak robili, że początkowy główny zły w tym wypadku Eve okazywała się tylko jednym z "poziomów" a z nim był kolejny z kolejnym jeszcze większym bossem. ;)
Jeśli chodzi o rodzeństwo które Sam i Dean wywieźli za miasto to aż się o coś złego prosiło jak leciała taka lajtowa muzyczka.
No i jak się okazało dobrze mnie to jednak niepokoiło, że coś zbyt "ładnie" to wygląda.
Do tego Dean całkiem sprytnie załatwił Eve, miodzio. Szkoda tylko, że już pewnie tej brunetki nie zobaczymy a fajna była.
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#5 katja

katja

Grupa Hatak

• Grupa Hatak
  • 704 postów
  • MiastoArrakis

Napisano 01.05.2011 - |09:35|

castiel is the shit :3 w ostatniej scenie wyglądał jak skrzyżowanie dona corleone z puffem diddym

do tego jefferson starships; faktycznie, okropne płyty ;D. humor z supernaturala jest świetny.
  • 0
GG/L/MC/SS d+x s: a--- C+++(++++) !U--- P L---@ !E W+++ N- !o K--? w+ !O !M !V
PS++$ PE- Y+ PGP--@ t++ 5+++ X+++ R tv- b+++ DI+ !D- G++ e(++++) h-- r+ x*>**

I always hope for the best. experience, unfortunately, has taught me to expect the worst.

#6 Derten

Derten

Plutonowy

• LAMER
  • 367 postów

Napisano 01.05.2011 - |18:58|

Świetny odcinek :) Do tego pozbyli się wątku z potworami ..co mnie niezwykle cieszy po strasznie mnie nudził i denerwował ! O wiele ciekawsza jest ta wojna na górze . I prawdopodobnie wiemy już dlaczego pani porucznik sie zbuntowała i co to były te nieciekawe rzeczy których dopuścił się Castiel . Ciekawie się zrobiło ;] Dwa świetne odcinki pod rząd :)
  • 0

#7 LunatiK

LunatiK

Sierżant

• Użytkownik
  • 764 postów

Napisano 01.05.2011 - |19:48|

A mi się to nie podobało.
Tzn. odcinek niezły, plot twist niezły ale fakt że matka okazała się kolejną Lilith?

PS.co słychać u proroka Chucka?

Użytkownik LunatiK edytował ten post 01.05.2011 - |21:43|

• 0
Kapitan Bomba - Idealny SF :P

Dołączona grafika

#8 Nadia

Nadia

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 130 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 02.05.2011 - |22:00|

Prorok Chuck zniknął po próbie zamówienia prostytutki Magdy. Co jakoś sugeruje postać Boga tudzień Jezusa Chrystusa.(tudzież obu w jednej osobie. Nie wiem jak to wygląda w mitologii serialu).

Miałam dziś dobry dzień zgadywania i to bez oglądania przypominaczy. Gdy była mowa o dobrym potworze krzyknęłam Tara (aktora na zawsze będzie u mnie powiązana z Buffy), a gdy wspomnieli, że Crowley żyje wrzasnęłam, że pracuje dla Cassa. Dziś stanowczo był mój dzień. ;)

Mam nadzieję, że nie skończy się walką Cass vs. chłopcy bo fanki Mishy się zapłaczą.
  • 0

#9 Derten

Derten

Plutonowy

• LAMER
  • 367 postów

Napisano 03.05.2011 - |11:54|

Mam nadzieję, że nie skończy się walką Cass vs. chłopcy bo fanki Mishy się zapłaczą.

Jeśli tak by się stało to rozwali serial , rozwali wszystko ... pogrzebie ten serial .. sam zamiar zabicie Castiela mnie ..... ;]

• 0

#10 Macmax

Macmax

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 696 postów
  • MiastoWrześnia

Napisano 21.05.2011 - |21:41|

Znakomicie - od początku do końca trzyma w napięciu, kilka zmyłek, różnych zwrotów i zaskakujące zaskoczenie. A do tego akcji co niemiara. No i Crowley żyje, w duecie z Cassem mogą być szalenie niebezpieczni.
Z dzieciakami od razu wiedziałem, że coś jest nie tak, zbyt to rodzinnie i nostalgicznie wyglądało - 9,5/10.
  • 0

6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair,  Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails

#11 cymrean

cymrean

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 503 postów

Napisano 25.11.2011 - |21:52|

No nareszcie plot twist, który wyjaśnia czemu tak mało Mishy było w tym sezonie. Wszystko co się działo od początku roku jest jego dziełem we współpracy z Crowleyem. Bardzo fajny pomysł, w końcu trzeba pokonać Rafaela za wszelką cenę.

Odcinek miał u mnie wysoką ocenę już od momentu, gdy wróciła Tara z Buffy. Szkoda tylko że na tak krótko. Zapene Amber Benson jest zbyt zajęta od kiedy została pisarką, ale i tak dobrze że nie skończyła z aktorstwem.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych