Odcinek 123 - S06E19 - Mommy Dearest
Napisano 30.04.2011 - |08:03|
Az nie moge sie doczekac finalu tej wspolpracy w nastepnych 3 odcinkach.
Napisano 30.04.2011 - |14:22|
Napisano 01.05.2011 - |09:12|
Podobało mi się jak Castiel załatwił wampirkę w piwnicy co ich o to prosiła. Bardzo fajny efekt wypalającej się od środka czaszki.
Poza tym bardzo ładnie zamieszali w fabule z Crowleyem.
Aż mi się skojarzyło z 24H gdzie też tak robili, że początkowy główny zły w tym wypadku Eve okazywała się tylko jednym z "poziomów" a z nim był kolejny z kolejnym jeszcze większym bossem.
Jeśli chodzi o rodzeństwo które Sam i Dean wywieźli za miasto to aż się o coś złego prosiło jak leciała taka lajtowa muzyczka.
No i jak się okazało dobrze mnie to jednak niepokoiło, że coś zbyt "ładnie" to wygląda.
Do tego Dean całkiem sprytnie załatwił Eve, miodzio. Szkoda tylko, że już pewnie tej brunetki nie zobaczymy a fajna była.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 01.05.2011 - |09:35|
do tego jefferson starships; faktycznie, okropne płyty ;D. humor z supernaturala jest świetny.
PS++$ PE- Y+ PGP--@ t++ 5+++ X+++ R tv- b+++ DI+ !D- G++ e(++++) h-- r+ x*>**
I always hope for the best. experience, unfortunately, has taught me to expect the worst.
Napisano 01.05.2011 - |18:58|
Napisano 02.05.2011 - |22:00|
Miałam dziś dobry dzień zgadywania i to bez oglądania przypominaczy. Gdy była mowa o dobrym potworze krzyknęłam Tara (aktora na zawsze będzie u mnie powiązana z Buffy), a gdy wspomnieli, że Crowley żyje wrzasnęłam, że pracuje dla Cassa. Dziś stanowczo był mój dzień.
Mam nadzieję, że nie skończy się walką Cass vs. chłopcy bo fanki Mishy się zapłaczą.
Napisano 03.05.2011 - |11:54|
Jeśli tak by się stało to rozwali serial , rozwali wszystko ... pogrzebie ten serial .. sam zamiar zabicie Castiela mnie ..... ;]Mam nadzieję, że nie skończy się walką Cass vs. chłopcy bo fanki Mishy się zapłaczą.
Napisano 21.05.2011 - |21:41|
Z dzieciakami od razu wiedziałem, że coś jest nie tak, zbyt to rodzinnie i nostalgicznie wyglądało - 9,5/10.
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Napisano 25.11.2011 - |21:52|
Odcinek miał u mnie wysoką ocenę już od momentu, gdy wróciła Tara z Buffy. Szkoda tylko że na tak krótko. Zapene Amber Benson jest zbyt zajęta od kiedy została pisarką, ale i tak dobrze że nie skończyła z aktorstwem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych