Skocz do zawartości

Zdjęcie

Okręt klasy Aurora

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 MImix

MImix

Szeregowy

• Użytkownik
  • 11 postów
  • Miastogdzieś w drodze mlecznej

Napisano 18.01.2011 - |12:35|

Od dawna meczę się z jednym problemem czy okręt klasy Aurora zbudowane przez pradawnych maja w uzbrojeniu tylko drony czy jakieś dodatkowe działa energetyczne. Z tego co wiem to orion i miał tylko drony ale już okrętu zbudowane przez replikatory jakieś dodatkowe uzbrojenie w postaci dział. Na zdjęciu jest jakieś żółte światło lecące okrętu replikatorów.
Dołączona grafika

Załączone pliki

• 0

#2 scanning

scanning

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 143 postów

Napisano 18.01.2011 - |13:45|

Czy już gdzieś nie było dyskusji na ten temat........?
  • 0
Dołączona grafika

#3 MImix

MImix

Szeregowy

• Użytkownik
  • 11 postów
  • Miastogdzieś w drodze mlecznej

Napisano 18.01.2011 - |14:24|

Czy już gdzieś nie było dyskusji na ten temat........?

Raczej nie.
  • 0

#4 Sakramentos

Sakramentos

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 821 postów

Napisano 18.01.2011 - |19:48|

Definitywnie jest to smuga drony. Nie ma zadnych dowodow na uzywanie innych systemow uzbrojenia, nigdzie sie one nie pokazaly w kontekscie klasy Aurora, a na zdjeciu widac cos, czego nikt nie widzial w serialu. Trudno stopklatke uznac za dowod, skoro mowimy o fikcji serialowej. Moze to byc blad, artefakt lub zludzenie.
  • 0
"If you watch NASA backwards, it's about a space agency that has no spaceflight capability, then does low-orbit flights, then lands on moon."
Winchell Chung

#5 Sopranoss

Sopranoss

Szeregowy

• Użytkownik
  • 52 postów

Napisano 18.01.2011 - |22:38|

Szczerze? To co za różnica? Jeżeli jest to nawet broń energetyczna, to tych statków, najprawdopodobniej, i tak już w żadnym filmie nie zobaczymy. Bo chyba każdy widzi co się dzieje?
  • 0
Uznałem,że ten podpis, który tutaj gościł obniżał poziom każdej mojej wypowiedzi, więc teraz jest ten.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych