Okręt klasy Aurora
Rozpoczęty przez
MImix
, 18.01.2011 - |12:35|
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 18.01.2011 - |12:35|
Od dawna meczę się z jednym problemem czy okręt klasy Aurora zbudowane przez pradawnych maja w uzbrojeniu tylko drony czy jakieś dodatkowe działa energetyczne. Z tego co wiem to orion i miał tylko drony ale już okrętu zbudowane przez replikatory jakieś dodatkowe uzbrojenie w postaci dział. Na zdjęciu jest jakieś żółte światło lecące okrętu replikatorów.
Napisano 18.01.2011 - |13:45|
Czy już gdzieś nie było dyskusji na ten temat........?
Napisano 18.01.2011 - |14:24|
Raczej nie.Czy już gdzieś nie było dyskusji na ten temat........?
Napisano 18.01.2011 - |19:48|
Definitywnie jest to smuga drony. Nie ma zadnych dowodow na uzywanie innych systemow uzbrojenia, nigdzie sie one nie pokazaly w kontekscie klasy Aurora, a na zdjeciu widac cos, czego nikt nie widzial w serialu. Trudno stopklatke uznac za dowod, skoro mowimy o fikcji serialowej. Moze to byc blad, artefakt lub zludzenie.
"If you watch NASA backwards, it's about a space agency that has no spaceflight capability, then does low-orbit flights, then lands on moon."
Winchell Chung
Winchell Chung
Napisano 18.01.2011 - |22:38|
Szczerze? To co za różnica? Jeżeli jest to nawet broń energetyczna, to tych statków, najprawdopodobniej, i tak już w żadnym filmie nie zobaczymy. Bo chyba każdy widzi co się dzieje?
Uznałem,że ten podpis, który tutaj gościł obniżał poziom każdej mojej wypowiedzi, więc teraz jest ten.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych