Odcinek 116 - S06E12 - Like a Virgin
Napisano 05.02.2011 - |22:33|
Napisano 06.02.2011 - |21:11|
Lobo - wyguuglowałem Echidnę, nie pasuje mi za bardzo na matkę wszystkiego.
I pytanko - ta dziewczynka wrzucona w lawę, była jedną w wielu i przekroczyła masę krytyczną, prawda? Gdyż po co było porywaczom tak wiele sztuk?
Napisano 06.02.2011 - |21:17|
I tylko czemu tłumacz uprościł kość dwunastościenną na dnd? Wszyscy by załapali w czym rzecz.
Motyw z wyciąganiem miecza z kamienia był piękny imho.
Napisano 07.02.2011 - |11:19|
Lobo - wyguuglowałem Echidnę, nie pasuje mi za bardzo na matkę wszystkiego.
http://en.wikipedia....dna_(mythology)
Matka wszystkich potworów - co w tym niepasującego?
Pytanie brzmi - co Crowley chciał osiągnąć uwalniając (?) ją z Czyśćca
Napisano 10.02.2011 - |11:42|
Cały sezon uważam za bardzo udany, a im dalej jest tylko lepiej, myślę że 2 połowa sezonu będzie jeszcze lepsza, wskazuje na to choćby końcówka z niezłym cliffem i piękną aktorką w roli Matki, kto to jest? - 9/10.
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Napisano 01.03.2011 - |14:18|
Pytanie brzmi czy potwory się mobilizują żeby walczyć(z jakiś powodów) o jej względy czy wręcz przeciwnie, żeby wspólnymi siłami wytłuc ludzi i zostawić ziemie dla siebie. Bo skoro ustalony scenariusz trafił do kosza to mamy wolną amerykanke.
Swoją drogą skoro pewnie potrafi robić potworki "pierwszej klasy" ciekawe czy się tych monstrów alfa nie pojawi teraz troche więcej.
Napisano 15.11.2011 - |21:58|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych