Użytkownik psjodko edytował ten post 15.10.2010 - |06:28|
Odcinek 055 - S05E07 - Circle Us
Napisano 09.10.2010 - |19:24|
::. GRUPA TARDIS .::
Napisano 08.11.2010 - |16:37|
Napisano 11.11.2010 - |13:30|
Śledztwo Dextera i Lumen rozkręca się coraz bardziej i zmierza w bardzo ciekawym kierunku. Ekipa mogła gwałcić i mordować już od wczesnych lat młodzieńczych. Myślę, że Cole może być trudnym przeciwnikiem, przecież to szef ochrony, co udowodnił podczas akcji w swoim domu. Gdyby nie Lumen to Dex mógłby skończyć w beczce.
No i co z tą kolekcją włosów czy są tam też włosy Lumen czy odcinali je dopiero po zabiciu ofiary? kolekcja składała sie z 12 sztuk a w beczkach było tylko 5 kobiet. Czyli jest jeszcze 7 ofiar, ewentualnie 6 jeśli jedne włosy należały do Lumen.
Śledztwo w sprawie Santa Muerte chyba jest oficjalnie zakończone mogą być jedynie reperkusje dla LaGuerty za ofiary podczas akcji. Chociaż zastanawia mnie co się stało z drugim bratem Fuentesem bo chyba nie zginął, ale czy został złapany tego nie zauważyłem.
Ciekawe jak potoczy się akcja z Quinnem i Robocopem? Coś czuję, że Debra o wszystkim się dowie i to bedzie koniec ich związku.
A co do Dexa to na 100% nie skończy na krześle.
Odcinek oceniam 9/10 i nie mogę sie doczekać następnego odcinka.
Napisano 27.08.2011 - |23:27|
W tle toczy się cały czas Santa Muerte, która nie wiem czym jest? zapychaczem czy będzie miała jakieś znaczenie dla Dexa? - 8,5/10.
Użytkownik Macmax edytował ten post 27.08.2011 - |23:28|
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych