Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 057 - S04E03 - Chuck Versus the Cubic Z

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ocena odcinka (7 użytkowników oddało głos)

Ocena odcinka

1. 10 (5 głosów [71.43%] - Zobacz)

Procent z głosów: 71.43%

2. 9 (1 głosów [14.29%] - Zobacz)

Procent z głosów: 14.29%

3. 8 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

4. 7 (1 głosów [14.29%] - Zobacz)

Procent z głosów: 14.29%

5. 6 (0 głosów [0.00%])

6. 5 (0 głosów [0.00%])

7. 4 (0 głosów [0.00%])

8. 3 (0 głosów [0.00%])

9. 2 (0 głosów [0.00%])

10. 1 (0 głosów [0.00%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 johnass

johnass

odznaczony Generał

• Moderator
  • 5 203 postów

Napisano 20.09.2010 - |15:03|

Zapraszamy do dyskusji.

Użytkownik johnass edytował ten post 20.09.2010 - |15:32|

#2 gopher

gopher

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 101 postów
  • MiastoWlkp.

Napisano 05.10.2010 - |18:34|

Kolejny świetny odcinek. Poprzedni był wyśmienity, ale jak to w Chucku bywa - każdy jest niesamowity i żaden nie jest słaby. Od pierwszych minut świetny klimat. Wątek między Chuckiem i Sarą robi się coraz ciekawszy. Miło było zobaczyć Hugo i Heather. Powoli się wyjaśnia sytuacja z Frost. Dość dużo walk, świetne były dialogi między walczącymi i ogólnie montaż. Chuck mnie parę razy rozbroił m.in. przy "It's not fair". Zamieszki w Buy More - klasyka. Świetna parodia protestów, Jeffster bez instrumentów i Morgan wyniesiony przez tłum. Rozśmieszył mnie tłum, gdy 'przejął władzę' - sponiewierał pracowników, robił demolkę. Świetna przemowa Big Mike'a - również genialna parodia. Najlepsze było jak poskromił Panzera za pomocą paralizatora. Świetnie to wyglądało. :D Poza tym końcowa rozmowa Chucka z Sarą i przeplatające się sceny z pierścionkiem. Szczerze powiedziawszy myślałem, że spadnie na rękę Chucka (jak ją wyciągnął), ale rozwizanie twórców przerosło moje oczekiwania. Zabawna scena wyszła, no i mały cliffhanger. Oczywiście dyszka za odcinek.
  • 0

#3 Kraven

Kraven

Kapral

• Użytkownik
  • 224 postów

Napisano 07.10.2010 - |21:14|

W zasadzie już wszystko zostało napisane. Oczywiście odcinek na 10.
I tak sobie myślę czy doczekamy się kiedyś słabego odcinka Chucka - na razie nic na to nie wskazuje :)
A i co najważniejsze Chuck utrzymuje stały poziom oglądalności i biorąc pod uwagę fakt, że odbywa się to prawie bez żadnej promocji serialu, szanse na zamówienie kolejnych odcinków są spore. Tym bardziej, że słabe wyniki notują inne seriale NBC ( Outlaw, Chase, Undecovers) i wiele wskazuje na to, że Outlaw i Undercovers dostaną cancela :D a wtedy Chuck pewnie otrzyma kolejny sezon.
  • 0

#4 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 08.10.2010 - |10:06|

a wtedy Chuck pewnie otrzyma kolejny sezon.

Oby nie, ten serial osiagnął apogeum tego co moze sobą zaprezentować, cykl od zera do bohatera zostanie zamkniety, na koniec niech się z Sarą ożeni, niech sie okaże, że jest w ciązy, matka zginie i wszyscy będą szczęśliwi
  • 0
You are what you believe yourself to be

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych