Użytkownik johnass edytował ten post 20.09.2010 - |15:32|
Odcinek 057 - S04E03 - Chuck Versus the Cubic Z
Rozpoczęty przez
johnass
, 20.09.2010 - |15:03|
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20.09.2010 - |15:03|
Zapraszamy do dyskusji.
Napisano 05.10.2010 - |18:34|
Kolejny świetny odcinek. Poprzedni był wyśmienity, ale jak to w Chucku bywa - każdy jest niesamowity i żaden nie jest słaby. Od pierwszych minut świetny klimat. Wątek między Chuckiem i Sarą robi się coraz ciekawszy. Miło było zobaczyć Hugo i Heather. Powoli się wyjaśnia sytuacja z Frost. Dość dużo walk, świetne były dialogi między walczącymi i ogólnie montaż. Chuck mnie parę razy rozbroił m.in. przy "It's not fair". Zamieszki w Buy More - klasyka. Świetna parodia protestów, Jeffster bez instrumentów i Morgan wyniesiony przez tłum. Rozśmieszył mnie tłum, gdy 'przejął władzę' - sponiewierał pracowników, robił demolkę. Świetna przemowa Big Mike'a - również genialna parodia. Najlepsze było jak poskromił Panzera za pomocą paralizatora. Świetnie to wyglądało.
Poza tym końcowa rozmowa Chucka z Sarą i przeplatające się sceny z pierścionkiem. Szczerze powiedziawszy myślałem, że spadnie na rękę Chucka (jak ją wyciągnął), ale rozwizanie twórców przerosło moje oczekiwania. Zabawna scena wyszła, no i mały cliffhanger. Oczywiście dyszka za odcinek.
Napisano 07.10.2010 - |21:14|
W zasadzie już wszystko zostało napisane. Oczywiście odcinek na 10.
I tak sobie myślę czy doczekamy się kiedyś słabego odcinka Chucka - na razie nic na to nie wskazuje
A i co najważniejsze Chuck utrzymuje stały poziom oglądalności i biorąc pod uwagę fakt, że odbywa się to prawie bez żadnej promocji serialu, szanse na zamówienie kolejnych odcinków są spore. Tym bardziej, że słabe wyniki notują inne seriale NBC ( Outlaw, Chase, Undecovers) i wiele wskazuje na to, że Outlaw i Undercovers dostaną cancela
a wtedy Chuck pewnie otrzyma kolejny sezon.
I tak sobie myślę czy doczekamy się kiedyś słabego odcinka Chucka - na razie nic na to nie wskazuje
A i co najważniejsze Chuck utrzymuje stały poziom oglądalności i biorąc pod uwagę fakt, że odbywa się to prawie bez żadnej promocji serialu, szanse na zamówienie kolejnych odcinków są spore. Tym bardziej, że słabe wyniki notują inne seriale NBC ( Outlaw, Chase, Undecovers) i wiele wskazuje na to, że Outlaw i Undercovers dostaną cancela
Napisano 08.10.2010 - |10:06|
Oby nie, ten serial osiagnął apogeum tego co moze sobą zaprezentować, cykl od zera do bohatera zostanie zamkniety, na koniec niech się z Sarą ożeni, niech sie okaże, że jest w ciązy, matka zginie i wszyscy będą szczęśliwia wtedy Chuck pewnie otrzyma kolejny sezon.
You are what you believe yourself to be
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »