Odcinek 037 - S03E11 - Bainne
Napisano 20.09.2010 - |14:51|
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 17.11.2010 - |13:34|
no ale najbardziej ciekawi mnie co z Tarą - będę mocno zaskoczony jeśli zginie ...
Napisano 18.11.2010 - |16:11|
Kolejny świetny epizod, ale cieszę się, że już wracają do Charming.
Użytkownik yungar edytował ten post 18.11.2010 - |16:11|
Napisano 19.11.2010 - |11:08|
Jestem ciekaw czy teraz czeka nas tylko spokojny powrót czy jeszcze przydażą się jakieś zawirowania na zielonej wyspie. Jimmy O nie powiedział chyba jeszcze ostatniego słowa. No i Jax obiecał Stahl dostarczyć go jej żywego więc musi go jescze złapać. Jestem też ciekaw jak zakończy się współpraca Jaxa z agentką Stahl. Czy wyjdzie na jaw ich współpraca i jak na to zareaguje klub? Końcówka zapowiada się arcyciekawie.
Co do Tary to jestem w 100% pewien, ze przeżyje, no chyba że sama aktorka zrezygnowała tak jak Half-sack po S02.
Ten kolo co przetrzymuje Tarę do piachu bez dwóch zdań, kwestia tylko kiedy i kto go tam pośle.
No i co będzie z pokojem między Mayami i SAMCRO bo teraz strasznie słabo to wygląda. Wychodzi na to, że Tig i spółka, która została w Charming są od nich non-stop zależni. Mogliby wrócić do wojny byłoby ciekawiej bo potyczki między nimi dostarczaly sporo emocji.
Wydaje mi się, że w przyszłym sezonie będą dylematy Jaxa co począć ze sobą i swoim synem, a także z ciężarną Tarą i ich nienarodzonym dzieckiem (coś czuję, że będzie dziewczynka
Trochę szkoda, że to już końcówka sezonu i znowu czekanie do września
Czekam na końcówkę taką jak w poprzednim sezonie albo i jeszcze lepszą, jeśli to jest w ogóle możliwe.
Ocena odcinka 9/10.
Użytkownik delta1908 edytował ten post 03.12.2010 - |21:08|
Napisano 19.11.2010 - |11:16|
Zauważyliście żebraczkę, której dała pieniądze para spacerująca z Ablem? To chyba ta sama dziewczyna co w Charming
Co do przyszłości klubu - najbardziej mnie ciekawi co się stanie z Gemmą.
Napisano 19.11.2010 - |11:41|
Zauważyliście żebraczkę, której dała pieniądze para spacerująca z Ablem? To chyba ta sama dziewczyna co w Charming
Też zwróciłem na to uwagę i na IMDb podają, że to ta sama osoba. Ciekawe jaka rolę ona odgrywa? A moze to takie oko puszczone do widzów?
Co do przyszłości klubu - najbardziej mnie ciekawi co się stanie z Gemmą.
Do więzienia pewnie nie trafi i jakoś z tego wszystkiego uda jej się wybrnąć. A jeśli już trafi to pewnie tylko na chwilę. Chociaż jej pobyt w więzieniu mogłby być dosyć ciekawy. Zawsze to coś nowego. Ciekawe jakby sobie poradziła na nowym terytorium? Pewnie byłoby tam sporo lasek z innych klubów (Meksykanki od Mayów czy jeszcze innych gangów), a także standardowy więzienny sort. Sutter coś tam ciekawego dla swojej żonki wymyśli, nie ma dwóch zdań. Pole do popisu ma szerokie.
Napisano 02.12.2011 - |16:14|
Wkurzał mnie jedynie Jax i te jego rozterki - śmiechu warte, przecież każdy z nas kto jest ojcem wie kim jest dla niego syn, jak można tak sobie po prostu odejść i zostawić go w rękach innej, zupełnie obcej rodzinki. Na szczęście Gemma nie patyczkowała się z nim, sprzedała mu plaskacza, zagroziła pistoletem innemu dziecku, wszystko zrobiła żeby odzyskać wnuka, to prawdziwie bohaterska postawa. I te teksty Claya do niej - "Tylko nie zabij tym razem nikogo"
Całość zakończona cliffem, nawet ciekawym, choć dla mnie jasne jest że Tara nie zginie, jakoś nie widzę jej śmierci.
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »