Odcinek 031 - S03E05 - Turning and Turning
Napisano 20.09.2010 - |14:36|
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 06.10.2010 - |18:39|
Napisano 06.10.2010 - |20:22|
Poza tym sprawdziły się podejrzenia niektórych odnośnie Tary.
A mnie pod koniec przypomniała się świetna rozmowa z odcinka więziennego z tamtego sezonu
Napisano 07.10.2010 - |21:32|
Co do tego odcinka to jest bardzo dobry mimo braku jakiejś grubszej akcji. Machinacje Stahl na najwyższym poziomie.
Świetna Gemma i wspomniana wyżej Stahl, która okazuje się przynależy do mniejszości seksualnej (ciekawe kto w jej związku robi za faceta bo partnerka miała sporo cech męskich, jeszcze tylko wąsów zabrakło
Jax wdaje się w dosyć ryzykowną grę z June oby nie przedobrzył. No i chyba wypowiada wojnę IRA bo nie sądzę, że się nie wyda z czasem kto stoi za dostarczeniem Luke'a ATF.
Kroi się jakaś większa akcja z Mayami i tym im podległym klubem. Może dojść do niezłej rozpie*duchy w przyszłym odcinku. Coś czuję, że ekipa do Belfastu to się jeszcze długo nie wybierze, a przynajmniej nie w następnym odcinku.
No i muszą jeszcze odzyskać kamizelkę Juice'a.
Ocena odcinka 9/10, ale po cichu liczę na trochę więcej akcji bo jest dużo zawirowań, knowań, dramatu, a akcji jednak trochę brakuje.
Użytkownik johnass edytował ten post 09.01.2012 - |16:34|
Napisano 19.11.2011 - |14:52|
Sam Jax też zachowuje się conajmniej dziwnie, mam nadzieję, że ma grubszy plan, a nie że sprzedaje kumpli po fachu. Wiem że chodzi mu o syna, ale w sumie niewiele ustalił, a zaczął działać dość pochopnie, wdać się w wojnę z IRA? - hmm, życzę mu powodzenia.
P.S> ni cholery nie mogę skumać czemu Abla nie oddadzą? przecież to by rozwiązało wszystkie problemy.
Użytkownik Macmax edytował ten post 19.11.2011 - |16:31|
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »