Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 031 - S03E05 - Turning and Turning

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ocena odcinka (6 użytkowników oddało głos)

Ocena odcinka

1. 10 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

2. 9 (2 głosów [33.33%] - Zobacz)

Procent z głosów: 33.33%

3. 8 (1 głosów [16.67%] - Zobacz)

Procent z głosów: 16.67%

4. 7 (2 głosów [33.33%] - Zobacz)

Procent z głosów: 33.33%

5. 6 (0 głosów [0.00%])

6. 5 (1 głosów [16.67%] - Zobacz)

Procent z głosów: 16.67%

7. 4 (0 głosów [0.00%])

8. 3 (0 głosów [0.00%])

9. 2 (0 głosów [0.00%])

10. 1 (0 głosów [0.00%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 529 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 20.09.2010 - |14:36|

:)
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#2 johnass

johnass

odznaczony Generał

• Moderator
  • 5 203 postów

Napisano 06.10.2010 - |18:39|

Dalej spokojnie, ale coraz ciekawiej.

#3 Kiara

Kiara

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 531 postów

Napisano 06.10.2010 - |20:22|

Dobry odcinek. Powoli coraz więcej się wyjaśnia. Chyba wolę takie odkrywanie korzeni klubu niż pojedyncze strzelaniny i więcej dymu niż ognia, bo do tej pory więcej było zapowiedzi akcji niż faktycznej wojny. Tylko to już 5 odcinek i trochę mało czasu im zostanie na akcję w Belfaście.
Poza tym sprawdziły się podejrzenia niektórych odnośnie Tary.
A mnie pod koniec przypomniała się świetna rozmowa z odcinka więziennego z tamtego sezonu ;)
  • 0

#4 delta1908

delta1908

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 682 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 07.10.2010 - |21:32|

Znudziło mi się w kółko pisać to samo, ale powtórzę to jeszcze raz - ten serial jest świetny, nr 1. Ten sezon jest spokojniejszy, ale nie mniej ciekawy od pozostałych.
Co do tego odcinka to jest bardzo dobry mimo braku jakiejś grubszej akcji. Machinacje Stahl na najwyższym poziomie.
Świetna Gemma i wspomniana wyżej Stahl, która okazuje się przynależy do mniejszości seksualnej (ciekawe kto w jej związku robi za faceta bo partnerka miała sporo cech męskich, jeszcze tylko wąsów zabrakło Posted Image).
Jax wdaje się w dosyć ryzykowną grę z June oby nie przedobrzył. No i chyba wypowiada wojnę IRA bo nie sądzę, że się nie wyda z czasem kto stoi za dostarczeniem Luke'a ATF.
Kroi się jakaś większa akcja z Mayami i tym im podległym klubem. Może dojść do niezłej rozpie*duchy w przyszłym odcinku. Coś czuję, że ekipa do Belfastu to się jeszcze długo nie wybierze, a przynajmniej nie w następnym odcinku.
No i muszą jeszcze odzyskać kamizelkę Juice'a.
Ocena odcinka 9/10, ale po cichu liczę na trochę więcej akcji bo jest dużo zawirowań, knowań, dramatu, a akcji jednak trochę brakuje.

Użytkownik johnass edytował ten post 09.01.2012 - |16:34|

• 0

#5 Macmax

Macmax

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 696 postów
  • MiastoWrześnia

Napisano 19.11.2011 - |14:52|

Naprawdę dobry odcinek, ale bez rewelacji, jak w BB jest mnóstwo odcinków, którymi jestem zachwycony tak w SoA niewiele. To kolejny gdzie niestety jest chaos, grupa sonsów biega za sobą z miejsca na miejsce, wszyscy jacyś nieuporządkowani , w gorącej wodzie kąpani, śmieszni jak na poważną grupę. I ta akcja z wózkiem widłowym, przecież to niedorzeczne i bzdurne, że ktoś im pozwolił stamtąd wyjść bez zatrzymania.
Sam Jax też zachowuje się conajmniej dziwnie, mam nadzieję, że ma grubszy plan, a nie że sprzedaje kumpli po fachu. Wiem że chodzi mu o syna, ale w sumie niewiele ustalił, a zaczął działać dość pochopnie, wdać się w wojnę z IRA? - hmm, życzę mu powodzenia.
P.S> ni cholery nie mogę skumać czemu Abla nie oddadzą? przecież to by rozwiązało wszystkie problemy.

Użytkownik Macmax edytował ten post 19.11.2011 - |16:31|

• 0

6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair,  Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych