Odcinek 023 - S02E01 - Audition
Rozpoczęty przez
biku1
, 20.09.2010 - |14:15|
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20.09.2010 - |14:15|
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 22.09.2010 - |10:46|
Nie jestem zachwycony. Epizod na poziomie srednim Regionals. Kilka nowych twarzy, kilka nowych watkow.
Pos wzgledem muzycznym kompletne fiasko. Ani jednej piosenki ktora zwrocila by moja uwage.
W drugim sezonie liczylem na powrot do korzeni, czyli Sectionals. Chyba sie zawiode.
Pos wzgledem muzycznym kompletne fiasko. Ani jednej piosenki ktora zwrocila by moja uwage.
W drugim sezonie liczylem na powrot do korzeni, czyli Sectionals. Chyba sie zawiode.
I know what I like, and I like what I know.
Genesis
Genesis
Napisano 22.09.2010 - |12:28|
Lea i Charice zmiażdżyły/zniszczyły odcinek, jak kto woli, i do tego kilka fajnych zabawnych momentów. Nie rozumiem ludzi, którzy tylko szczekają jak szczeniaczki, jeśli nie znajdą swoich ulubionych piosenek w serialu... No litości. Beyonce i Lady Gagi nie słucham, ale potrafię docenić wykonanie gleków, a tutaj Lea i Charice wymiatają, no i jeszcze ten blondyn (Sam bodajże) dał radę. Bardzo dobry start, oby tak dalej!
Użytkownik Lowrey edytował ten post 22.09.2010 - |12:29|
Napisano 24.09.2010 - |08:31|
Zgadzam się z poprzednikiem. Niektórzy będą narzekać jeżeli nie będzie 100% hard rocka/glam rocka czy czegokolwiek.
Słucham praktycznie każdego rodzaju muzyki - czasami zdarza mi się też Lady Gagę. Wykonanie Telephone perfekcyjne. Ale jeszcze lepsze było wejście Sue
Słucham praktycznie każdego rodzaju muzyki - czasami zdarza mi się też Lady Gagę. Wykonanie Telephone perfekcyjne. Ale jeszcze lepsze było wejście Sue
Napisano 25.09.2010 - |09:14|
Bardzo dobry powrót Glee. Sporo humoru, kilka ciekawych wykonań piosenek (chociaż może nie było niczego spektakularnego). Ogólnie dobrze się bawiłem.
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]
Napisano 25.09.2010 - |17:55|
Ja takoż. Żadna z piosenek nie była w moim klimacie, ale nie mam zwyczaju obrażać się na glee gdy nie ma ostrzejszej nuty.
Zresztą na te zarzuty chyba nawet Shue odpowiedział na samym początku. Mam jednak nadzieję, że Filipinka wróci do New Directions i będzie dręczyć Rachel swym głosem.
Napisano 28.09.2010 - |07:28|
Może i nieporywające otwarcie drugiego sezonu - ale na nic więcej nie liczyłem. Dobrze się oglądało i słuchało. Zdecydowanie "otwarty kredyt" na następne epizody.
Napisano 30.09.2010 - |20:27|
Średnie otwarcie, zwłaszcza muzycznie mi nie podeszło.
Jaki będzie z fabułą to się okaże bo na razie był to zdecydowanie odcinek wprowadzający tylko nowe postacie.
Jaki będzie z fabułą to się okaże bo na razie był to zdecydowanie odcinek wprowadzający tylko nowe postacie.
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych
Napisano 06.03.2011 - |18:25|
Początek był bardzo dobry. Wykonanie piosenek, też dobre. Mam nadzieję, że kolejne odcinki będą równie dobre.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »