Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 110 - S06E06 - You Can't Handle the Truth

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ocena odcinka (12 użytkowników oddało głos)

Ocena

1. 10 (2 głosów [16.67%])

Procent z głosów: 16.67%

2. 9 (4 głosów [33.33%])

Procent z głosów: 33.33%

3. 8 (4 głosów [33.33%])

Procent z głosów: 33.33%

4. 7 (1 głosów [8.33%])

Procent z głosów: 8.33%

5. 6 (1 głosów [8.33%])

Procent z głosów: 8.33%

6. 5 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

7. 4 (0 głosów [0.00%])

8. 3 (0 głosów [0.00%])

9. 2 (0 głosów [0.00%])

10. 1 (0 głosów [0.00%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 05.09.2010 - |15:13|

:)

#2 Lobo

Lobo

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 256 postów

Napisano 30.10.2010 - |11:51|

Mam wrażenie że serial dużo traci na nowych postawach Sam'a i Castiel'a. Przynajmniej jeżeli chodzi o humor. Tak jakby nic sobą nie reprezentowali. Tak są bo są, każdy goni, jeden za broniami aniołów, drugi za potworami i schodzą na 2 plan nie wiele dając serialowi.

Już nie ma "3 muszkieterów" ocalających świat. Teraz każdy sobie rzepkę skrobie.
  • 0

#3 misiokles

misiokles

Plutonowy

• Użytkownik
  • 404 postów

Napisano 30.10.2010 - |17:03|

Czyli obiecywany powrót do klimatu sezonu pierwszego:) Ja to kupuję i z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki.

Użytkownik misiokles edytował ten post 30.10.2010 - |17:04|

• 0

#4 lucasd

lucasd

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 125 postów

Napisano 30.10.2010 - |23:54|

Castiel jest OK, musi taki byc bo jego moce sa za duze,
konczylo by sie deus ex machine za kazdym razem.
Wtedy mial godnych przeciwnikow, poki co nie ma i wnosi dalej swoje rozterki (tylko sie nie dzieli nimi).

Ale motyw ze zmienieniem braci (jeden bezwzgledny, choc jego aktorstwo mi nie odpowiadalo nigdy),
a drugi zglupial i jest emo i alkoholik...
  • 0

#5 klorel8

klorel8

Szeregowy

• Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 01.11.2010 - |12:31|

A mi się ten odcinek podobał, klimat 1 i 2 sezonu jak to ktos powiedział, jest ok i tak może zostać, bo to przecież ten pierwszy sezon zagwarantował temu serialowi dobrą oglądalność. Z akcji w tym odcinku, to chyba ta ostatnia jak uwalniają się z pęt u veritas, ona nie poznaje w nim człowieka bo nic nie czuje, potem Dean leje Sama, to było ok. Salute!
  • 0

#6 Rob

Rob

Szeregowy

• Użytkownik
  • 24 postów
  • MiastoBiałystok/Łódź

Napisano 04.11.2010 - |12:42|

Pamiętajmy, że Dean po wyjściu z piekła też miał w sobie 'pustkę' jak to powiedział jeden z demonów (czy może z jeźdźców apokalipsy Zaraza, nvm). Także wydaje mi się, że to nie to samo, bo jednak teraz Dean nie mógł kłamać, a Sam? Tak myślałem po nazwie odcinka, że ten wątek w końcu trochę ruszy. Mam nadzieję, że w następnym odcinku będziemy wiedzieli coś więcej i będzie mega zaskoczenie, bo jak wyniknie, że Sam czuje, że jest inny, ale nie wie o co chodzi i tako, to się chyba załamię.
  • 0

#7 Macmax

Macmax

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 696 postów
  • MiastoWrześnia

Napisano 09.11.2010 - |15:01|

Bardzo dobry epizod ze świetnym klimatem i fajną muzyczką. Dałem 8/10, chociaż chciałem ocenić stopień wyżej. Całe wrażenie zepsuła mi ostatnia scena, Dean jednak trochę za ostry i za bardzo bezwzględny, nie wiem czy akurat za to Sam zasłużył na takie bęcki.
Ulepszony styl z 1 sezonu mi osobiście odpowiada, jednak mimo całej sympatii do SN wolałbym żeby zakończyli 6 sezonem całą historię, bo brnięcie dalej w MOTW może zepsuć całe dobre wrażenie po 5 sezonach.
Poza tym brakuje mi większej ingerencji społeczeństwa, jakiegoś zainteresowania braćmi policji, innych służb (wiem, że kiedyś coś tam było w 3 sezonie bodajże),a tak działają bezkarnie pod przykrywką FBI i nikt się tym nie interesuje.
  • 0

6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair,  Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails

#8 cymrean

cymrean

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 503 postów

Napisano 10.11.2011 - |18:48|

W sumie to jedyne sensowne wyjaśnienie, że Sam jest nadal człowiekiem tyle że bez jakichkolwiek emocji. Na bycie potworem już sam się badał w premierze sezonu. Szkoda za to, że Castiel dostał tylko mała scene. Jak już się w odcinku pojawia powinno być go więcej.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych