Skocz do zawartości

Zdjęcie

Andromeda na DVD

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Nicky Gabriel

Nicky Gabriel

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów
  • MiastoSilesia

Napisano 11.11.2004 - |19:13|

Witam serdecznie!

Chciałabym się dowiedzieć, czy w Polsce jest jakieś miejsce, gdzie możnaby kupić Andromedę na DVD. Interesują mnie tylko LEGALNE wersje. Wiem, że mogłabym skorzystać z aukcji internetowych, ale w Polsce nikt tego nie chce sprzedawać (mało prawdopodobne, by ktoś to w ogóle miał), a w innych państwach nie ma wysyłek do Polski. Próbowałam w różnych sklepach, ale nikt tego nie sprowadza (przynajmniej nie na Śląsku). Już całkiem nie wiem gdzie mam szukać. Jeśli nie mam żadnej szansy, to zamówię w USA, ale chciałabym się zorientować czy nie ma tego gdzieś bliżej.

Bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam
Weronika

Ps. Jeśli ten post jest sprzeczny z regulaminem, to można go wykasować. Tak czy siak, sama go wykasuję, kiedy mi ktoś odpowie, żeby nie zabierać tu miejsca.
  • 0

"I just sat down" John Sheppard
"You can be the Wraith. I get to be Major Sheppard." Jinto
"You let Sheppard fly that Jumper?" McKay

#2 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 11.11.2004 - |21:56|

Wiem, że mogłabym skorzystać z aukcji internetowych, ale w Polsce nikt tego nie chce sprzedawać (mało prawdopodobne, by ktoś to w ogóle miał)

Czasem się pojawiają na aukcjach , ale jako pojedyńcze płyty a nie jako sezon .

a w innych państwach nie ma wysyłek do Polski. Próbowałam w różnych sklepach, ale nikt tego nie sprowadza (przynajmniej nie na Śląsku). Już całkiem nie wiem gdzie mam szukać. Jeśli nie mam żadnej szansy, to zamówię w USA, ale chciałabym się zorientować czy nie ma tego gdzieś bliżej.

Próbuj w sklepach internetowych takich jak amazon.com (na dowolnym ) i powiem szczeze że nierobią problemu z wysyłką , a najlepiej za to zapłacić kartą kredytową i na prawdę wyjdzie ci sporo taniej niż miałby ci to ktoś sprowadzać do sklepu na zamówienie . A jak ci się pofarci to nawet załąpiesz się na jakąś okazję (jakiś bonus lub niespodziewana obniżka ) .

Ps. Jeśli ten post jest sprzeczny z regulaminem, to można go wykasować.

Temat jest jak najbardziej zgodny z regulaminem .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#3 Hakson

Hakson

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 86 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 12.11.2004 - |21:32|

Proponuje zamówić w http://www.deepdiscountdvd.com/ w USA.

Ja kupując tam płacę ekartą z mBanku.

Kartą tą płaciłem w USA, w amazonie niemieckim, płaciłem również za abonamenty kilku gier internetowych i jeszcze się osobiście nie spotkałem aby tej karty gdzieś nie chonorowano.

Kupowałem tam juz kilkukrotnie i jak na razie ani razu mi nie wzięto paczki do oclenia.

Proponuje tam gdyż jest chyba najtaniej, a pozatym w Europie teraz liczą 22% vatu.

Chyba że będziesz oglądac na stacjonarnym DVD to wtedy tylko sklepy w Europie, wówczas chyba najlepiej w www.amazon.co.uk
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych