"Annie Walker (Piper Perabo) to młoda agentka CIA o niezwykłych zdolnościach lingwistycznych, która dopiero zaczęła szkolenie w Quantico. Nieoczekiwanie zostaje jednak oddelegowana do pracy w terenie."
Widzę, że nowy serial nie zainteresował nikogo na tyle, żeby założyć temat i to chyba dobrze.
Widziałam tylko 3 odcinki i nie były złe, jednak spodziewałam się czegoś lepszego, zwłaszcza po White Collar. Tymczasem zobaczyłam serial, w którym nie ma nic nowego. No może oprócz niewidomego Auggie'go - jak dla mnie największy idiotyzm.
Covert Affairs jest porównywane do Alias, Chucka i kilku innych seriali, ale nie dorównuje żadnemu z nich. Nawet biorąc pod uwagę tylko początkowe odcinki, a nie całe sezony.
Przykład
W Alias były choćby bardzo ciekawe relacje rodzinne (i to od pierwszego odcinka aż do ostatniego), Sloan!, Sark, współpracownicy i tak dalej.
W Covert Affairs jest tajemniczy eks kochanek, nieświadoma święta siostra, skonfliktowane małżeństwo w roli szefów, niewidomy spec od komputerów i tak dalej.
Jak łatwo zgadnąć - odradzam. Może następne odcinki będą lepsze, ale i tak szkoda czasu. Chyba że ktoś jest fanem Piper

Logowanie »