Covert Affairs
Napisano 17.08.2010 - |16:20|
"Annie Walker (Piper Perabo) to młoda agentka CIA o niezwykłych zdolnościach lingwistycznych, która dopiero zaczęła szkolenie w Quantico. Nieoczekiwanie zostaje jednak oddelegowana do pracy w terenie."
Widzę, że nowy serial nie zainteresował nikogo na tyle, żeby założyć temat i to chyba dobrze.
Widziałam tylko 3 odcinki i nie były złe, jednak spodziewałam się czegoś lepszego, zwłaszcza po White Collar. Tymczasem zobaczyłam serial, w którym nie ma nic nowego. No może oprócz niewidomego Auggie'go - jak dla mnie największy idiotyzm.
Covert Affairs jest porównywane do Alias, Chucka i kilku innych seriali, ale nie dorównuje żadnemu z nich. Nawet biorąc pod uwagę tylko początkowe odcinki, a nie całe sezony.
Przykład
W Alias były choćby bardzo ciekawe relacje rodzinne (i to od pierwszego odcinka aż do ostatniego), Sloan!, Sark, współpracownicy i tak dalej.
W Covert Affairs jest tajemniczy eks kochanek, nieświadoma święta siostra, skonfliktowane małżeństwo w roli szefów, niewidomy spec od komputerów i tak dalej.
Jak łatwo zgadnąć - odradzam. Może następne odcinki będą lepsze, ale i tak szkoda czasu. Chyba że ktoś jest fanem Piper
Napisano 17.08.2010 - |18:19|
Jedynie ślepy koleś z CIA przypadł mi do gustu, bo główna bohaterka, znowuż jak w przypadku Haven, bez polotu
Napisano 17.08.2010 - |18:57|
Napisano 07.11.2013 - |21:57|
4x13 No. 13 Baby
Jestem w szoku. Auggie zdradził Annie z Helen... Nie wierze, jak on mógł to zrobić? Ciekawe czy wyzna Annie, że przespał się z Heleną, gdy ta była na misji, czy też jej tego oszczędzi. Szkoda też Helen, poświęciła się dla Auggego, mimo że zapewne nie spodziewała się, że zostanie zastrzelona na miejscu, zatem nie było to na zasadzie poświęcenia życia dla ukochanej ukochanego, mimo że przyniosło to takowy rezultat.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych