Skocz do zawartości

Zdjęcie

Guyver: Dark Hero (1994)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Muoteck

Muoteck

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 130 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 10.11.2004 - |21:20|

Stary film (produkcja - lata 80, dokładnie nie pamiętam). Drugi film o Guyverze, na podstawie bodaj japońskiego komiksu albo animacji, co odbija się na fabule - motyw złej korporacji która chce opanować świat... Czy ktokolwiek go oglądał? Ja postanowiłem niedawno sobie odświeżtyć pamięć (widziałem go kiedyś jak miałem bodaj 6 czy 7 lat :P), ściągnąłem spodziewając się najgorszego, ale okazało się że nie jest tak źle ^_^ No i wygląd Guyvera jes ciągle zabójczy :]

Posted Image

Użytkownik Muoteck edytował ten post 10.11.2004 - |22:03|

• 0
Iloraz inteligencji tłumu jest równy IQ najgłupszego jego przedstawiciela podzielonemu przez liczbę uczestników.

#2 RaNdaLL

RaNdaLL

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 104 postów

Napisano 11.11.2004 - |09:24|

Druga część Guyvera jest z 1994 roku a pierwsza z 1991. Niedawno w USA ukazały się obie części na DVD z polepszonym obrazem i dźwiękiem ;) Muszę się przyznać, że polowałem na obie części swego czasu :P Aha mamy jest jeszcze 12 odcinkowe anime :lol:
  • 0

#3 Hakson

Hakson

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 86 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 11.11.2004 - |14:44|

Ja oglądałem obie części gdy miałem jakieś 12-16 lat (nie pamietam dokładnie ) i wtedy te filmy były dla mnie hiciorem. Czy teraz by mi się podobały, hmm ciężko powiedzieć, filmy te w zasadzie to jedna wielka bijatyka między różnymi potworami a teraz takie filmy mnie już nie bawią i pewnie juz do nich nie powrócę.

Ale myślę że jeśli ktos ich nigdy nie oglądał to nie powinie być jednak chyba zawiedziony po ich obejrzeniu.
  • 0

#4 Macias

Macias

Kapral

• Użytkownik
  • 223 postów

Napisano 28.11.2004 - |18:12|

Ktoras z czescileciala kiedys na TMT,a ze tam sa czesto powtorki,to pewnie jeszcze kiedys puszcza
  • 0
Osoba, która pisąła do mnie w spraiwe Farka niech zrobi to raz jeszcze, bom [beeep] wołowa i skasowałekm przypadkiem mejla

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych