Odcinek 105 - S06E01 - Exile on Main Street
Napisano 25.09.2010 - |07:59|
Zero humoru, przynajmniej dwa niewytłumaczone zmartwychwstania.
Impala w szopie.
Nie cieszę się z powrotu..
Napisano 25.09.2010 - |08:55|
co do odcinka to jakby to moj kumpel czech okreslil: nic moc czyli taki sobie
spotkanie rodzinne duzo pytan zadnych odpowiedzi no ale wsumie nie mozna bylo sie spodziewac ze w pierwszym odcinku bedzie wszystko wyjasnione
mam tylko nadzieje ze serial nie zejdzie na psy
Napisano 25.09.2010 - |09:55|
w ogole zachowanie bohaterow jakies nieswoje, nie wiem - to nie to
Napisano 25.09.2010 - |20:12|
Napisano 25.09.2010 - |20:15|
Fakt, trochę słabiej niż rozpoczęcie poprzedniego sezonu; Dean jednak zachowuje się dla mnie całkiem wiarygodnie, trochę mniej mieliśmy o Samie. Szkoda, że nie powrócił Żółtooki, już się cieszyłam. Motyw dziadka całkiem ok, i mam dziwne przeczucie, że "rodzinka" będzie stała za jakąś krzywdą wymierzoną w Lisę i Bena (naprowadzą jakieś potwory czy coś, byle by odzyskać dobrego żołnierza). W sumie na miejscu Deana zaczęłabym od próby kontaktu z Casem i pytania "WTF?!"
I w ogóle dawać mi więcej Casa.
Napisano 25.09.2010 - |21:49|
Dalej niestety słabo.
Oby w kolejnych odcinkach było lepiej.
Użytkownik Kraven edytował ten post 25.09.2010 - |21:50|
Napisano 25.09.2010 - |22:18|
A jak na początek sezonu to co tu się dziwić? Ostatnie kilka sezonów to była niemalże jedna całość. Zrobiono świetną końcówkę i mocno prawdopodobne że serial będzie szedł tylko na dawnej renomie.
Napisano 26.09.2010 - |00:33|
Odcinek średni. Jak już ktoś wspomniał, najlepszy był początek, bardzo fajnie zrobiony. Ja akurat się cieszę, że Żółtooki nie wrócił. Nie chciałoby mi się znowu oglądać tego samego. Deana doskonale rozumiem. Dziwi mnie tylko fakt, że wszyscy go zachęcają by wrócił do hunterki. Ustabilizował się życiowo i jeśli jest szczęśliwy to niech go zostawią w spokoju.
Pytanie jak teraz będą wyglądały polowania? Sam i ekipa kuzynów? Jakoś tego nie widzę... Chociaż... ta brunetka robi niezłe wrażenie, czego akurat nie można powiedzieć o tych dwóch męskich osobnikach - tekst "zostaw to profesjonalistom" był żenujący.
Myślę, że Dean w końcu się przełamie i porzuci familię. Może zginie dzieciak i Lisa odejdzie od niego, może oboje zginą etc.
Nie wiem, mam nadzieję, że scenarzyści czymś nas zaskoczą.
Napisano 26.09.2010 - |16:14|
Użytkownik cliffhanger edytował ten post 26.09.2010 - |16:14|
Napisano 26.09.2010 - |18:14|
Mam tylko nadzieję, że Dean jednak wróci do akcji. Bo wizja Sama walczącego z gromadą obcych ludzi jakoś mnie nie przekonuje. I w sumie mam jakieś mieszane uczucia co do ich nowo odkrytej rodziny. Jakoś coś w mi w nich nie do końca pasuje. Ale to pewnie jestem za bardzo przewrażliwiona.
Oglądać będę na pewno dalej. Jestem ciekawa czym tym razem zostaniemy zaskoczeni. Mam nadzieję na powrót Castiela. Milusi aniołek. W sumie szkoda, że żółtooki okazał się być tylko halucynacją. Niby nigdy specjalnie za facetem nie przepadałam, ale... coś w sobie ma.
Napisano 26.09.2010 - |21:08|
Napisano 26.09.2010 - |21:34|
Zobaczymy czy mają pomysł na ten sezon i kontynuację po wielkim finale.
Nie wiem czy rodzinka łowców to pomysł na cały sezon czy tylko początek ale wydają się być dobrze dobrani.
Impala może stoi w garażu ale czarny nowy Ford Mustang GT wygląda wspaniale.
Użytkownik Quendi edytował ten post 26.09.2010 - |21:35|
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych
Napisano 27.09.2010 - |19:25|
w ogóle co to za akcja. sam zawsze miał dziwne jazdy z głową, no ale że bobby nic nie powiedział? also, dziadek samuel, zmarły przez xyz lat, nagle wraca na łono rodziny i wita go ekipa kuzynów?
no i co to za ród z tych campbellów, skoro byli już na mayflower @_@
PS++$ PE- Y+ PGP--@ t++ 5+++ X+++ R tv- b+++ DI+ !D- G++ e(++++) h-- r+ x*>**
I always hope for the best. experience, unfortunately, has taught me to expect the worst.
Napisano 29.09.2010 - |11:52|
Nowy samochód Sama. Ja się pytam co to ma być? Drugi Nieustraszony? Oby z tego zrezygnowali i nie zrobili serialu dla dzieci, bo jak na razie to zrezygnowali w tym odcinku chyba z najbardziej charakterystycznego punktu serialu.
Odnośnie wskrzeszeń. Chyba jedyny wątek, który zasługuje tutaj na jakiś plusik. Mam głęboką nadzieję, że wyjdzie na to, iż stoi za tym sam Bóg. I jak mieliśmy Lucka tak i w tym sezonie, pojawi się postać Boga.
Napisano 30.09.2010 - |22:24|
no a poszli po najmniejszej linij oporu...
Co to jest najmniejsza linia oporu?
Napisano 01.10.2010 - |13:49|
ps. Tellonianin łowcą?
Życie to ostry miecz, na którym Bóg napisał:
KOCHAJ, WALCZ, CIERP!!!
Napisano 06.10.2010 - |11:20|
Epizod słaby, bez ducha, znowu nostalgia, którą widzieliśmy już wielokrotnie i w poprzednich sezonach. Ileż można tłuc wątek rodzina czy łowcy? Jakoś te tony melodramatyczne mnie drażnią, poza tym faktycznie ten samochód Sama - czyżby rodził się nowy Knight Rider? mam nadzieję że nie...
Na plus pierwsze 10 minut, naprawdę fajnie się oglądało, był humor w rozmowie z sąsiadem, było i strasznie i było napięcie. Niestety w momencie pojawienia się Sama i całej rodzinki czar prysł.
Z humoru dobre było: "Golf?" Serio? - 6/10.
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Napisano 23.11.2010 - |21:24|
Całość jakoś nie zachęca do dalszego oglądania, ale ze względu na poprzednie sezony sprawdzę czy będzie lepiej czy gorzej.
Napisano 07.11.2011 - |16:40|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych