Użytkownik Toudi edytował ten post 27.07.2010 - |16:12|
Odcinek 046 - S04E03 - All the Rage
Rozpoczęty przez
Toudi
, 23.06.2010 - |12:25|
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23.06.2010 - |12:25|
Fargo wczuwa się w rolę szefa, gdy w Eurece wybucha kolejnych problem, tym razem jest nim niekontrolowany wzrost agersji.
Napisano 27.07.2010 - |16:40|
Kolejny dobry odcinek. Postacie wydają się nie odnajdować w nowym świecie.
Carter ponownie zrywa z Tess.
Henry ma problemy z "żoną".
Ogólnie, dla większości naszych bohaterów nie układa się najlepiej. Ale jeszcze bardziej chce się przez to oglądać serial.
Carter ponownie zrywa z Tess.
Henry ma problemy z "żoną".
Ogólnie, dla większości naszych bohaterów nie układa się najlepiej. Ale jeszcze bardziej chce się przez to oglądać serial.
Napisano 27.07.2010 - |16:56|
Zasadniczo to co prezentuje sobą 4 sezon to ogromny skok jakości w stosunku do reszty.
Motyw ala Resident Evil im wyszedł świetnie
a Jo Lupo wyglądała bardzo seksownie cała blada z podkrążonymi oczyma
Coraz też bardziej mi się podoba postać Doktora Granta. Zastanawia mnie jak wybrną z tej sytuacji z alter, jak już wspomnieli, gdy Doktor wróci z tym co widział w Eurece 2010, to teraźniejszość też będzie wyglądała jeszcze inaczej.
Motyw ala Resident Evil im wyszedł świetnie
a Jo Lupo wyglądała bardzo seksownie cała blada z podkrążonymi oczyma
Coraz też bardziej mi się podoba postać Doktora Granta. Zastanawia mnie jak wybrną z tej sytuacji z alter, jak już wspomnieli, gdy Doktor wróci z tym co widział w Eurece 2010, to teraźniejszość też będzie wyglądała jeszcze inaczej.
Napisano 27.07.2010 - |17:10|
Niekoniecznie, być może jego podróż to warunek by przyszłość wyglądała tak jak powinna. Być może to co zobaczył i przeżył, oraz to co mu opowiedzieli nasi bohaterowie, ukształtowało odpowiednią przyszłość.Coraz też bardziej mi się podoba postać Doktora Granta. Zastanawia mnie jak wybrną z tej sytuacji z alter, jak już wspomnieli, gdy Doktor wróci z tym co widział w Eurece 2010, to teraźniejszość też będzie wyglądała jeszcze inaczej.
Podobnie było w SeaQuescie, gdzie SeaQuest zapobiegł wojnie atomowej w czasie Kryzysu Kubańskiego w 1962...
Napisano 05.11.2010 - |21:11|
Odcinek trochę gorszy, ale tak czy inaczej mocne 9/10.
Zombi atakują
Zombi atakują
Napisano 02.12.2011 - |21:30|
Powrót do kryzysu tygodnia, który zajmuje większą część odcinka, ale wątek główny cały czas się rozwija więc nadal bardzo dobrze.
Jak odcinek zaczął się voiceoverem Cartera mówiącym o podróży w przeszłość poprzez wormhole to od razu skojarzyła mi się narracja Crichtona z Farscape. Bardzo dobre nawiązanie jeśli było specjalnie zrobione.
Jak odcinek zaczął się voiceoverem Cartera mówiącym o podróży w przeszłość poprzez wormhole to od razu skojarzyła mi się narracja Crichtona z Farscape. Bardzo dobre nawiązanie jeśli było specjalnie zrobione.
Użytkownik cymrean edytował ten post 02.12.2011 - |21:43|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych