Skocz do zawartości

Zdjęcie

San Andreas Rebelion

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Ti17

Ti17

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 22.06.2010 - |19:08|

Ostatnio na internecie ściągnąłem mod do GTA SA o tematyce gwiezdnych wrót jak na razie znalazłem kilka rzeczy z stargate jednak niema znaleźć samych wrót jakby ktoś wiedział gdzie są to proszę o pomoc
Mod dodaje
  • Wielkie Hataki wiszące nad miastami
  • Abydos
  • myśliwce goa'uld
  • Alkeshe
  • Tel'tacki(nie wiem czy dobrze napisałem)i wiele wiele innych rzeczy których nie odkryłem
Ogólnie statki wykonane ładnie i widać że twórcy się przyłożyli mod polecam
http://www.moddb.com...ndreas-rebelion
  • 0

#2 pacw

pacw

Szeregowy

• Użytkownik
  • 48 postów
  • MiastoLimanowa

Napisano 07.07.2010 - |15:07|

Dzięki, że to tu podałeś, bo nawet nie widziałem o takim modzie :D Naprawdę świetna modyfikacja, nawet jest jedna misja dostępna na opuszczonym lotnisku na pustyni.

Wrota są w kilku miejscach - w Abydos, w jakiejś wrogiej bazie na pustyni i w placówce wewnątrz góry (tam też są pierścienie transportujące). Tutaj masz mapkę:

Dołączona grafika

Jeszcze dodam, że jak latasz hydrą, lub at400 to możesz zamienić swój pojazd naciskając:

1 - myśliwiec goauldów
2 - transportowiec
3 - al'kesh
4 - jakaś dziwna wersja wrót

Ogólnie to już czekam na drugą wersję modu, która ma wyjść już niedługo, bo z tego co wiedziałem i czytałem to będzie tam dostępne Atlantis, bohaterowie z SG1, jaffa, skoczek, X-302, Prometheus i możliwe, że się będzie dało latać tymi Ha'takami :)
  • 0

#3 Michalegia

Michalegia

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 17.07.2010 - |19:32|

Ja mam pytanko. Jak znaleźć drugie wrota. te w górze.

Pozdrawiam.
  • 0

#4 pacw

pacw

Szeregowy

• Użytkownik
  • 48 postów
  • MiastoLimanowa

Napisano 17.07.2010 - |20:03|

Są dwa sposoby.

1. Przechodzisz przez inne wrota na Abydos i stamtąd wybierasz adres do ziemskiej bazy.
2. Idziesz na szczyt góry i szukasz pierścieni transportowych ;) Na początku trochę ciężko je znaleźć, bo nie są one jakoś specjalnie zaznaczone. Polecam szukać niezbyt daleko od motorka. Żeby pierścienie się aktywowały musisz postać jakieś 4s w jednym miejscu.

PS. Dodam, że w tej wersji jest ukryty pewien bonus i jest on naprawdę warty szukania :D Osobiście udało mi się go znaleźć dopiero po kilku dniach gry.

Użytkownik pacw edytował ten post 17.07.2010 - |20:03|

• 0

#5 Michalegia

Michalegia

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 17.07.2010 - |20:38|

Myslałem że to będzie prostsze. Niestety póki co nie znalazłem.
  • 0

#6 pacw

pacw

Szeregowy

• Użytkownik
  • 48 postów
  • MiastoLimanowa

Napisano 29.07.2010 - |11:51|

Przedwczoraj wyszła wersja 1,5 modu. Dodali naprawdę sporo: skoczka kałużowego, F-302, Prometheusa, da się latać Hatakiem i chodzić w środku niego. Jest spora baza SGC, która niestety mi się tnie (ah ten mój komp :() i wiele więcej.

Zresztą poczytajcie sobie na stronie modu: http://www.moddb.com...ndreas-rebelion
  • 0

#7 lordzal

lordzal

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 07.09.2010 - |18:03|

siema nie polecam ściągać wersji 1.5 bo ma DUŻO błedów
1. wrota nie działają no przynajmniej umnie
2. gdy ukradniemy hatak'a i wlecimy na orbite czyli kosmos (co trwa pare minut koło 3-4 min).
3. gdy polecimy np. do sgc przez hiper napęd to nie można wlecieć na powierznie nawet gdy my wylecimy miśliwcami.
4. co chwile wyskakuje błąd
5. przez hatak'a można przeniknąć (przez te kture wiszą nad miastami).
6. niemożna w nie kturych miejscah hodzić na kodach bo wyskakuje błąd
TO wszystko :D aha jak komuś zadziałają wrota to napisze jak to zrobił
  • 0

#8 emilzx

emilzx

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 81 postów

Napisano 14.12.2011 - |16:57|

czy wystarczy sciągnąć tego moda i on już ma całą gre czy cza najpierw miec gre? bo zajmuje ok 300 mb
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych