Odcinek 23 - 2:00 p.m. – 3:00 p.m.
Odcinek 24 - 3:00 p.m. – 4:00 p.m.
ps. Bardzo przepraszam za opóźnienie z tematem.
Odcinek 191-192 - S08E23-E24 - 2:00 p.m. – 4:00 p.m.
Rozpoczęty przez
biku1
, 25.05.2010 - |20:46|
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 25.05.2010 - |20:46|
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 25.05.2010 - |21:06|
Mieliśmy w rezerwie temat "koniec serialu"
Ode mnie wielki plus dla obu odcinków. Kilka rzeczy przewidziałam (np. ostateczną decyzję prezydent albo to, że Dalia pokaże rogi), kilku nie przewidziałam, kilka mnie wkurzyło (Chloe zamiast od razu powiedzieć Jackowi o planie, gadała mu nieważne rzeczy aż ją "uśpił"), ale ostatnie pół godziny... Unikanie spoilerów i wiadomość o zakończeniu serialu dały piękny efekt zaskoczenia i niepewności jak się to skończy. Czy pójdą na całość i zabiją Jacka, a sprawę kolejny raz zatuszują, czy będzie łagodnie.
Zakończenie super.
Ode mnie wielki plus dla obu odcinków. Kilka rzeczy przewidziałam (np. ostateczną decyzję prezydent albo to, że Dalia pokaże rogi), kilku nie przewidziałam, kilka mnie wkurzyło (Chloe zamiast od razu powiedzieć Jackowi o planie, gadała mu nieważne rzeczy aż ją "uśpił"), ale ostatnie pół godziny... Unikanie spoilerów i wiadomość o zakończeniu serialu dały piękny efekt zaskoczenia i niepewności jak się to skończy. Czy pójdą na całość i zabiją Jacka, a sprawę kolejny raz zatuszują, czy będzie łagodnie.
Zakończenie super.
Napisano 26.05.2010 - |08:00|
Jak dla mnie dobre zakończenie dobrego serialu. Bez rewelacji, ale także bez zawodu. Biedny Logan, ten to ma pecha.
http://magory.net - moja strona
Napisano 27.05.2010 - |03:30|
Cóż mogę powiedzieć zalany łzami. Czuje ze mam gorączkę i głowa od emocji zaczyna mnie bolec
10/10 odcinek 10/10 serial w przedziale sensacja wraz z La feme nikita nawet Dexter nie ma 10 u mnie!
To była czysta przyjemność oglądać 24 i jestem pewien ze nie raz jeszcze w życiu zobaczę cale 8 sezonów
10/10 odcinek 10/10 serial w przedziale sensacja wraz z La feme nikita nawet Dexter nie ma 10 u mnie!
To była czysta przyjemność oglądać 24 i jestem pewien ze nie raz jeszcze w życiu zobaczę cale 8 sezonów
A kiedy podniosł sie z kaluzy krwi jego serce ogarnol gniew.
Napisano 27.05.2010 - |06:49|
Yeap good tv series.
Napisano 06.06.2010 - |12:21|
Co by nie mówić o tym serialu i jego słabszych momentach to jednak po finale szkoda, że to już koniec. Teraz pozostaje nadzieja, że obietnice kontynuacji przygód Jack'a Bauera w pełnometrażowych filmach nie skończą się na gadaniu o tym jakie to wielkie plany mieli odnośnie kontynuacji.
don't try
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych