Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 053-054 - S03E18-19 - Chuck Versus the Subway/Chuck Versus the Ring: Part II

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Jak oceniasz finał sezonu? (17 użytkowników oddało głos)

Jak oceniasz finał sezonu?

1. 10 (11 głosów [68.75%])

Procent z głosów: 68.75%

2. 9 (2 głosów [12.50%])

Procent z głosów: 12.50%

3. 8 (1 głosów [6.25%])

Procent z głosów: 6.25%

4. 7 (2 głosów [12.50%])

Procent z głosów: 12.50%

5. 6 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

6. 5 (0 głosów [0.00%])

7. 4 (0 głosów [0.00%])

8. 3 (0 głosów [0.00%])

9. 2 (0 głosów [0.00%])

10. 1 (0 głosów [0.00%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 25.05.2010 - |09:49|

Finał sezonu dobry, i jak zwykle w przypadku chuck'a w ciagu ostatnich dwoch minut pojawia się nowa intryga - interesujące
podobał mi się sczególnie wątek z córka Casseya - fajna dziewczyna z tej Alex :D i akcje Morgana
sam ratunek Awesome + Morgan był nieźle zrealizowany
ciekaw jestem jaką formułę obierze nowy sezon, jeżeli nie bedą to kolejne misje

IMHO trochę źle, że Chuck stał się takim poważnym superszpiegiem, brakuje tego fajtłapowatego Chucka, który miał zostawać w samochodzie ;)

Użytkownik pancor edytował ten post 25.05.2010 - |09:49|

• 0
You are what you believe yourself to be

#2 chudy111

chudy111

Szeregowy

• Użytkownik
  • 39 postów

Napisano 25.05.2010 - |14:51|

Dla mnie final super. Tak myslalem ze papa bartowski zginie, bo kogo innego mogli by zabic? :) Jeff i Lester poszukiwani, hehe. Chuck ma swojego "governora", chociaz wychodzi na to ze go nie potrzebuje, musi sie tylko zrestartowac :) Troche mi sie nie spodobalo to ze Ellie kazala odejsc Chuckowi z CIA, no ale coz... Duet Casey-Morgan wymiata :D dobry moment jak numer Alex wypada Morganowi i Casey go podnosi :D

IMHO trochę źle, że Chuck stał się takim poważnym superszpiegiem, brakuje tego fajtłapowatego Chucka, który miał zostawać w samochodzie

Mi sie wlasnie to podoba, ze serial ewoluuje, a nie stoi w miejscu, tak to by sie szybko znudzil. Chociaz rzeczywiscie moglby czasem zrobic cos fajtlapowatego :)

Teraz tylko czekac na 4 sezon, na szczescie bedzie juz we wrzesniu :)
  • 0

#3 gopher

gopher

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 101 postów
  • MiastoWlkp.

Napisano 25.05.2010 - |17:48|

Co by tu powiedzieć. Sezon 3. zdecydowanie był najlepszy z dotychczasowych (tamte również były na wysokim poziomie). Scenarzystom nie brakuje pomysłów, co zresztą widać. Połączenie serialu akcji, szpiegowskiego i komediowego jest z pewnością trudne, ale im to wyszło bajecznie. Wiele ciekawych wątków - metamorfoza Chucka, wątek miłosny Chucka z Sarą, twardy Casey -> troskliwy ojciec, no i team Morgan + Devon + Casey. Walka z Ringiem świetna. Szkoda mi Oriona - ale można było się domyślić tego - zazwyczaj w filmach, gdy ludzie powiedzą "Powiem Ci wszystko później" giną, zostawiając wiele pytań. Odbicie zespołu przez Devona i Morgana - rewelacyjne. Walka w Buy More była świetna - początkowo Chuck nie wyrabiał z powodu przeciążenia, ale reboot mu pomógł. A cliff na koniec... Chuck me... ;D

Byle do września. Over!
  • 0

#4 cLoNe_xx

cLoNe_xx

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 83 postów
  • MiastoJelenia Góra

Napisano 26.05.2010 - |11:52|

Kolejny świetny finał. I strach pomyśleć, że miało to sie skończyć w tamtym roku. Mnie również podoba się chuck jako superszpieg. Zawsze bardziej podobały mi się serie gdzie mogę śledzić rozwój głównego bohatera i gdzie akcja do czegoś prowadzi. Poza tym w tym sezonie dostaliśmy fajtułape Morgana na misjach, który już zawsze takim będzie :D.
  • 0

#5 Lowrey

Lowrey

Szeregowy

• Użytkownik
  • 61 postów
  • MiastoKraków

Napisano 26.05.2010 - |19:14|

Finał bardzo dobry, szkoda tylko, że akurat wszyło z Danielem, jak wszyło, ale muszę przyznać, że walki w tym serialu stoją na bardzo dobrym poziomie no i oczywiście akompania nerdów przygrywająca do walki Chucka z Danielem :lol: 7/10 było by 10, gdyby nie powrót Daniela.

EDIT:

Rzeczywiście. Akcja Morgana z przypadkowym wysadzeniem Buy More było mocne, naprawdę solidnie się przy tym uśmiałem, no i teraz grajkowie mają przechlapane :lol:

Chuck nadal trzyma poziom!

Użytkownik Lowrey edytował ten post 26.05.2010 - |19:20|

• 0

#6 cLoNe_xx

cLoNe_xx

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 83 postów
  • MiastoJelenia Góra

Napisano 26.05.2010 - |23:30|

Rzeczywiście. Akcja Morgana z przypadkowym wysadzeniem Buy More było mocne, naprawdę solidnie się przy tym uśmiałem, no i teraz grajkowie mają przechlapane :lol:

Dokładnie z niego w sumie to mam większy śmiech niż samego chucka na początku.
  • 0

#7 Kiara

Kiara

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 531 postów

Napisano 27.05.2010 - |18:22|

Dużo lepiej niż w 3x17. Bardzo dobry finał. Mnóstwo humoru i świetnych akcji. Shaw chyba tym razem zniknie na dobre. Nie cierpię gościa, zwłaszcza po "ożywieniu". Nie dziwię się Ellie, że nie chce żeby Chuck był szpiegiem i skończył jak Orion, ale przypuszczam, że w jakiś sposób razem z Devonem będą pomagać ekipie, nawet jeśli nie od razu. Jedynie co do matki Chucka i Ellie mam mieszane uczucia, ale zobaczymy co zrobią z tego wątku.
  • 0

#8 chudy111

chudy111

Szeregowy

• Użytkownik
  • 39 postów

Napisano 27.05.2010 - |23:00|

JEFFSTER!

Caly teledysk Jeffstera z finalu :)
  • 0

#9 Atlantis

Atlantis

Plutonowy

• Użytkownik
  • 481 postów
  • MiastoKraków

Napisano 08.07.2010 - |19:32|

Jestem ciekaw co nam zafundują w czwartym sezonie.
Ktoś oglądał "Alias"? Czy też mieliście przy tej ostatniej scenie jakieś dziwne skojarzenia? Trudno nie zauważyć podobieństwa - Chuck jest (bo na chwilę obecną generalnie jest) szpiegiem, który został "zwerbowany" niby przez przypadek, ale jak się okazuje jego rodzina i niektórzy przyjaciele mają historię, która temu "przypadkowi" dość mocno pomogła. Matka, która niby umarła, a tak naprawdę żyje... Nowa Irina Derevko? Podstawiona agentka "tych złych" (bo chyba afera zatoczy jeszcze jedno, szersze koło, wykraczając poza Folcrum i Krąg) czy niewinna kobieta przetrzymywana przez nich przez te wszystkie lata, z zakazem kontaktowania się z rodziną?

BTW coś mi się wydaje, że szykuje nam się wątek romantyczny między Alex i Morganem. Chyba nie bez powodu scenarzyści kazali mu dać kosza Annie. ;)
  • 0
Dołączona grafika
"Władza to nie środek do celu; władza to cel"
/George Orwell - Rok 1984/

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych