Promo:
Odcinek 052 - S03E17 - Chuck Versus the Living Dead
Napisano 18.05.2010 - |16:46|
Promo:
Napisano 18.05.2010 - |18:06|
Fajna scena Chucku z Sarą rano, po tym jak ten rozmawial z Morganem o Shaw
9,5/10
Użytkownik chudy111 edytował ten post 18.05.2010 - |18:06|
Napisano 18.05.2010 - |20:20|
nie zle, ale inaczej
Napisano 19.05.2010 - |22:43|
2. 24h/Black Donnellys/Rescue Me/SoA/True Blood/Supernatural/Veronica Mars/Entourage/HIMYM/Chuck/White Collar/House
3. Lost/Rome/Moonlight/Californication/Breaking Bad/Tudors/Castle
4. Weeds/The 4400/Damages/V/SG/SG:A/Desperate Houswives/Greys anatomy
Napisano 23.05.2010 - |20:37|
1/10
Użytkownik Lowrey edytował ten post 23.05.2010 - |20:53|
Napisano 24.05.2010 - |20:45|
Straciłem wiarę w scenarzystów Chucka
Taką kalkę to mogą sobie wsadzić w przysłowiowe cztery litery! Shaw dostaję 2 bądź 3 kulki w tym uwaga jedno w serce(Nie miał kamizelki) i chłop wstaję niczym zombiak z ziemi świętej
Do pewnego momentu byłem zadowolny z tych nowych odcinków, w szczególności z odcinka Role Models, ale finał będzie denny, jak lato z radiem.
1/10
Powiem wam, że jak oglądałem końcówkę 13 odcinka, jak Chuck zabija Shawa, to na prawdę wierzyłem ze Shaw zginął. Ale niestety stało się inaczej. Oglądałem scenę zabicia Shawa kilkanaście razy i wydaje mi się, że dostał 3 kulki i na pewno nie były to jakieś draśnięcia. Trup jak nic. Szkoda, że zmartwychwstał. Ciekawe jak rozwiną wątek Shawa, czy jego pojawienie się będzie związane z Ringiem (w końcu załadował sobie od nich Intersect) czy to jedynie jego osobista wendetta, związana z zabiciem jego żony przez Sarę, oraz z postrzeleniem go przez Chucka. A może dwa w jednym. Nie wiadomo jakie stanowisko objął w ringu. Może zastępuje teraz dyrektora złapanego przez Caseya.
Sądziłem że jak Shaw zginął to wątek Ringu ruszy z miejsca. Pojawią się nowe postacie. Może jakieś nowe fakty o działaniu organizacji. W 14 odcinku o ringu nic, w 15 nic. W 16 pojawia się nowa postać: Justin i ring szuka ojca Chucka ale wg mnie to za mało. Wygląda to tak jakby nie było nikogo lepszego w Ringu od Shawa. Na koniec sezonu liczyłem na jakaś porządną akcję, z jakimś bossem tej organizacji a tu znowu konfrontacja Shawa z Chuckiem. Samo starcie (Intersect vs Intersect) może być ciekawe. Chociaż nie wiem jakie realne szanse może mieć Chuck patrząc przez pryzmat ostatnich odcinków. Shaw dopiero co sobie wgrał intersect więc raczej nie będzie odczuwał skutków ubocznych natomiast Chuck wygląda na to, że tak. Druga sprawa, że Shaw potrafił załatwić Chucka bez intersectu (w Paryżu w restauracji), a i Chuck nawet uruchamiając intersect zazwyczaj coś zawala i w ostatniej chwili ktoś go ratuje. Aż strach pomyśleć, co będzie wyprawiał Shaw jeśli intersect Ringu jest tak potężny jak Intersect 2.0. Wg mnie Chuck sam sobie z nim nie poradzi. Ciekawe, czy papa Bartkowski zdąży ze zbudowaniem regulatora dla Chucka.
Wszystkiego dowiemy się jutro. Pozostaje czekać.
Użytkownik slayne edytował ten post 24.05.2010 - |20:48|
Napisano 26.05.2010 - |21:21|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »