Odcinek 22 - 1:00 p.m. – 2:00 p.m.
Odcinek 190 - S08E22 - 1:00 p.m. – 2:00 p.m.
Rozpoczęty przez
biku1
, 18.05.2010 - |16:17|
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 18.05.2010 - |16:17|
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 18.05.2010 - |16:56|
Powinni nazwać jakiś pancernik albo lotniskowiec "Jack Darth Bauer"
Kolejny bardzo dobry odcinek.
Jak sobie pomyślę, że za tydzień koniec, to...
Kolejny bardzo dobry odcinek.
Jak sobie pomyślę, że za tydzień koniec, to...
Napisano 18.05.2010 - |18:23|
Świetne, chociaż sam - podobnie jak Bauer - myślałem, że Suwarov nie był w to zamieszany. Jeśli zabije prezydenta Rosji, to chyba nie ma szans przeżyć. To będzie chyba definitywnie koniec serialu. Bez furtek na przyszłość się obawiam.
http://magory.net - moja strona
Napisano 18.05.2010 - |20:50|
Jack po raz kolejny przekracza granice przez siebie ustalone.
Mina Logana podczas ataku - bezcenna, ta jego panika była świetna zagrana.
Nawet jeżeli Jack przeżyje ten sezon to wątpie, żeby był materiał na kolejny z Jackiem jako tym "dobrym". Uczynił już zbyt wiele złego, żeby można było mu to wybaczyć.
Mina Logana podczas ataku - bezcenna, ta jego panika była świetna zagrana.
Nawet jeżeli Jack przeżyje ten sezon to wątpie, żeby był materiał na kolejny z Jackiem jako tym "dobrym". Uczynił już zbyt wiele złego, żeby można było mu to wybaczyć.
Napisano 18.05.2010 - |21:42|
Dla mnie każdy sezon był przykładem na to jak bardzo życie człowieka może się zmienić w ciągu 24 godzin. Przypomnijmy sobie jak szczęśliwy był Jack na początku pierwszego odcinka tego sezonu.
Chyba wiadomo co będzie przyczyną śmierci Jacka. Logan znowu dał się podejść jak w piątym sezonie. Kapitalnie ukazana jatka w kwaterze Rosjan.
I tak sobie myślę że celowo pierwsza połowa sezonu była senna. Gdyby od razu polecieli po bandzie jak w ostatnich odcinkach nerwowo bym nie wytrzymał. Mój ulubiony serial odchodzi z wielką klasą.
Chyba wiadomo co będzie przyczyną śmierci Jacka. Logan znowu dał się podejść jak w piątym sezonie. Kapitalnie ukazana jatka w kwaterze Rosjan.
I tak sobie myślę że celowo pierwsza połowa sezonu była senna. Gdyby od razu polecieli po bandzie jak w ostatnich odcinkach nerwowo bym nie wytrzymał. Mój ulubiony serial odchodzi z wielką klasą.
Użytkownik wergora edytował ten post 18.05.2010 - |22:58|
Napisano 19.05.2010 - |20:27|
Oglądałem wszystkie odcinki 24 godzin od 1 sezonu. Wczoraj byłem w szoku. Tego jeszcze nie grali, żeby Jack tak ostro poszedł po bandzie. Szok.
Genialny serial i świetna rola Bauera. 10/10
Genialny serial i świetna rola Bauera. 10/10
Napisano 19.05.2010 - |20:38|
Z tego co pamiętam Logana już raz porwał i do polityków też strzelał (chińska ambasada? albo ta druga), ale w końcówce tego sezonu idzie na całość.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych