Odcinek 9x20 - Salvation
Odcinek 196 - S09E21 - Salvation
Rozpoczęty przez
biku1
, 15.05.2010 - |12:24|
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15.05.2010 - |12:24|
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 16.05.2010 - |00:48|
komentarz do 21 odcinka - finał , łaaaaau takie Smallville powinno być od początku w każdym odcinku Już myślałem że bez walki zrobią a tu miłe zaskoczenie jednak zrobili tak nie Smallvinowsko i walka była dobrze
Napisano 16.05.2010 - |22:25|
Bardzo dobry finał całkiem niezłego sezonu. Zastanwiam się czy to kandydowanie Lexa na Prezia w 2013 roku to jakiś zwiastun powrotu Lexa do serialu czy odosobniona wizja bez spojlerowego zacięcia .
W ogóle Smallvile jest niedoceniany w ostatnich sezonach, a jest naprawdę atrakcyjny i doskonały szczegolnie w sferze realizacji i efektów. Oglądanie tego to uczta dla oka - szczególnie w 720p .
W ogóle Smallvile jest niedoceniany w ostatnich sezonach, a jest naprawdę atrakcyjny i doskonały szczegolnie w sferze realizacji i efektów. Oglądanie tego to uczta dla oka - szczególnie w 720p .
Napisano 17.05.2010 - |11:03|
Podobno w tym odcinku można było wyłapać informacje co będzie się dziać w 10 sezonie więc pewnie Clark superman , tworzy Ligię Sprawiedliwych czy Sprawiedliwości (dawno juz nie słyszałem tej nazwy dlatego pewny nie jestem) no i Lex wróci ;] od dawna o tym było mówione że pojawi się w 10 No i ta nowa armia co atakowali Zieloną Strzałę
Napisano 18.05.2010 - |02:42|
No walka good very good. Po 8 sezonie myślałem że sezon 9 okaże się gwoździem do trumny a jednak nie. Przyzwoity poziom utrzymali i było ciekawie.
Teraz pewnie Clark znowuy straci moce i okłamie Lois ze nie jest Smugą.... Ciekawe czy Tess definitywnie dead ? No i czy Tom jednak nałozy kostium ? Jak nie dadzą latania w tym sezonie to sie wkurze bo na latanie Kandorian mieli pieniadze...
Co do powrotu Lexa raczej nie ma szans. Michael Rosenbaum pisał w Marcu na Twitterze że nie wraca do serialu. Oczywiście teraz maja czas na przekonanie go chociaż szczerze wątpie ż cos z tego bedzie. Moim zdaniem zakończyli jego wątek w dobry sposób. No i Oliver też sporo przez to przeszedł. Gdyby go wskrzeszyli to wszystkie te sceny z załamanym Olim i jego kłótniach z Clarkiem straciły by na znaczeniu...
Fajnie że Clark w końcu wie czego chce. Najwyższa pora. Jak Smallville utrzyma poziom to moze i 11 sezon zrobią. Welling jest producentem więc ma wpływ na serial. Mysle ze powinno mu teraz bardziej zalezeć na kontynuowaniu niż wcześniej. Zreszta on sam 1 wysttarczy by kontynuować. Reszte obsady da się zastąpić ^^
Teraz pewnie Clark znowuy straci moce i okłamie Lois ze nie jest Smugą.... Ciekawe czy Tess definitywnie dead ? No i czy Tom jednak nałozy kostium ? Jak nie dadzą latania w tym sezonie to sie wkurze bo na latanie Kandorian mieli pieniadze...
Co do powrotu Lexa raczej nie ma szans. Michael Rosenbaum pisał w Marcu na Twitterze że nie wraca do serialu. Oczywiście teraz maja czas na przekonanie go chociaż szczerze wątpie ż cos z tego bedzie. Moim zdaniem zakończyli jego wątek w dobry sposób. No i Oliver też sporo przez to przeszedł. Gdyby go wskrzeszyli to wszystkie te sceny z załamanym Olim i jego kłótniach z Clarkiem straciły by na znaczeniu...
Fajnie że Clark w końcu wie czego chce. Najwyższa pora. Jak Smallville utrzyma poziom to moze i 11 sezon zrobią. Welling jest producentem więc ma wpływ na serial. Mysle ze powinno mu teraz bardziej zalezeć na kontynuowaniu niż wcześniej. Zreszta on sam 1 wysttarczy by kontynuować. Reszte obsady da się zastąpić ^^
Napisano 18.05.2010 - |13:36|
No cóż Lex się pojawił na 10 sekund w odcinku więc może wróci ^^ By się zgadzało Tess wykitowała i Lex wskakuje na jej miejsce jednak ta "babcia" z drucikami ... mam wrażenie że Tess będzie żyć .
Napisano 21.05.2010 - |21:35|
finał sezonu znów sobie obejrzałem i jak dla mnie to jest najlepszy odcinek wszystkich sezonów ;] Naprawdę łaaau I ta brutalność Zoda i w ogóle szkoda że mojej dziewczyny nie będzie regularnie w 10 sezonie Pewnej blondyneczki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych