Odcinek 050 - S03E15 - Chuck Versus the Role Models
Rozpoczęty przez
Lowrey
, 29.04.2010 - |14:33|
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29.04.2010 - |14:33|
Chuck Versus The Role Models
Napisano 04.05.2010 - |05:47|
Gdyby ktoś się zastanawiał na czym wzorowany był wstęp (sen Morgana)->
Uwielbiam Hart to Hart, od razu wracają wspomnienia
Użytkownik SliderOh edytował ten post 04.05.2010 - |20:00|
Napisano 04.05.2010 - |10:42|
rewelacyjny odcinek, kolejny
podoba mi sie nowy Chuck, nadal komedia, sporo akcji, i Charles w końcu razem z Sara
podoba mi sie nowy Chuck, nadal komedia, sporo akcji, i Charles w końcu razem z Sara
You are what you believe yourself to be
Napisano 04.05.2010 - |15:28|
Kolejny super odcinek
jakos mi kurcze bardzo szybko zlecial. No i Ellie i Awesome wracaja
Ciekawe czy zdarza im wyremontowac mieszkanie
Motyw z Morganem jak mial zdobyc numer dziewczyny tez super byl, chociaz spodziewalem sie czegos takiego
Motyw z Morganem jak mial zdobyc numer dziewczyny tez super byl, chociaz spodziewalem sie czegos takiego
Napisano 04.05.2010 - |21:22|
No kolejny świetny odcinek. Zaczęło się od zabawnego nawiązania. Potem spotkanie Morgana z Sarą w seksownym wdzianku. Rozbawiły mnie te gry słowne -> "Witaminki D są bardzo ważne, witaminy C. Witamina C, jedna", no i "Dzbaneczki są bardzo duże. Dzbanek, sorka".
Potem moment, gdy Casey dowiaduje się o przydziale do Morgana. Trening Morgana mistrzowski - 1) sytuacja, gdy miał zdobyć nr tej laski "Wywołujesz u mnie...", 2)świetne zestawienie akcji Chuck versus tiger i Morgan vs Mike i oczywiście 3) trening strzelecki - "tak jak w Cod" i jak mu pistolet wypadł. Kłótnie małżeńskie, tygrys w domku i Afryka - świetnie.
I tak poza tym - czyżby nowa organizacja powstała, czy to nadal Ring?
I tak poza tym - czyżby nowa organizacja powstała, czy to nadal Ring?
Napisano 05.05.2010 - |15:55|
HAHAHAHA ale się uśmiałem, Chuck na swoim największym poziomie! Fenomen brakowało tylko Jeffa i Lestera ale mimo wszystko 10/10 brawo brawo brawo! Czekałem na taki odcinek bardzo długo. Jedyne co mnie zirytowało to końcówka odcinka, znowu chcą ciągnąć ring, a ja się pytam po co ? Odcinki bez ringu są o niebo lepsze i powinni trzymać się tej koncepcji.
Btw. mają być te cięcia obsady skoro Chuck ma dostać s4?
Btw. mają być te cięcia obsady skoro Chuck ma dostać s4?
Napisano 05.05.2010 - |16:03|
Na razie nic nie wiadomo i ogólnie wszyscy mówią, że istnieją duże szanse na zamówienie 4-tego sezonu.
Mogliby zrobić fajny miks z tym nowym serialem Undercovers i zrobić coś w stylu Spy Night.
Mogliby zrobić fajny miks z tym nowym serialem Undercovers i zrobić coś w stylu Spy Night.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »