Vampires in Venice
Odcinek 05x06 Death in Venice
Rozpoczęty przez
psjodko
, 25.04.2010 - |05:17|
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 25.04.2010 - |05:17|
::. GRUPA TARDIS .::
Napisano 10.05.2010 - |02:33|
A Moffat wraca dopiero w finale...
Było kilka fajnych tekstów, owszem. Ale odcinek jako taki - taki sobie.
Było kilka fajnych tekstów, owszem. Ale odcinek jako taki - taki sobie.
::. GRUPA TARDIS .::
Napisano 10.05.2010 - |03:33|
Mi się odcinek nawet podobał. Wiadomo, to nie Moffat, ale ogólnie fajnie wykombinowane. Lubię jak Doktor musi zmierzyć się z czymś więcej niż tylko wrogą rasą kosmitów i ma jakieś dylematy przy tym. Wreszcie Doktor zabłysnął odrobiną odkrywcy (scena w podziemiach, gdy pierwszy raz napotyka wampirzyce i cieszy się jak dziecko). Do tego rozbudowanie wątku Rory'ego przebiega dość dobrze.
Swoją drogą, zrobiłem napisy do tego odcinka (dla mojej dziewczyny), bo nie mogłem znaleźć żadnych polskich. Jeśli ktoś jest zainteresowany, to zapraszam do pobierania (i ewentualnego rozpowszechniania na różnorakich serwisach, na których nie mam konta). Plik załączam do posta.
Doctor.Who.-.05x06.-.The.Vampires.Of.Venice.HDTV.XviD-FoV.Polski.(PL).txt 29,75 KB 197 Ilość pobrań
Swoją drogą, zrobiłem napisy do tego odcinka (dla mojej dziewczyny), bo nie mogłem znaleźć żadnych polskich. Jeśli ktoś jest zainteresowany, to zapraszam do pobierania (i ewentualnego rozpowszechniania na różnorakich serwisach, na których nie mam konta). Plik załączam do posta.
Doctor.Who.-.05x06.-.The.Vampires.Of.Venice.HDTV.XviD-FoV.Polski.(PL).txt 29,75 KB 197 Ilość pobrań
Użytkownik OmniSzron edytował ten post 10.05.2010 - |03:34|
Napisano 10.05.2010 - |07:22|
Odcinek nie jest zły, tylko jakiś cichy mi się wydał. Muzyka to jedyne chyba na minus w tym sezonie - choć pewnie wielu się ze mną nie zgodzi, bo jest bardziej klasyczna niż wcześniejsze.
http://magory.net - moja strona
Napisano 15.08.2010 - |14:01|
Odcinek dobry i mogliśmy zobaczyć coś innego niż do tej pory.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych