Finn ma za to 27lat w rzeczywistosci czyli jest 5 lat mlodszy od Schustera(32). 
Mała poprawka Cory ma 28 lat, a Matthew 32(jeszcze nie ma), czyli 4 lata różnicy.
A co do odcinka, to jestem trochę zawiedziony, ponieważ podobno NPH to wręcz geniusz komediowy? A tutaj dialogi drętwe i mało śmieszne i co więcej pojawił się tylko po to, aby zaśpiewać zaledwie pół-kawałka

i to w mojej ocenie średnio mu wszyło. No i nie za bardzo podoba mi się to, że coraz więcej w serialu pojawia się Quest star, z chęcią wymieniłbym ich na kawałek, który zaśpiewałaby Dianna Agron, swoją drogą w tej części sezonu, jest nieco w cieniu... Szkoda.
Zdecydowanie na plus występ Artiego, jako odpowiedź na FM fanów

Artie, krótko mówiąc wymiata, wcześniej Mc. Hammer i teraz kolejny dynamiczny kawałek, w którym spisał się wręcz rewelacyjnie. Cóż, więcej Artiego i Dianny, a znacznie mniej lub w ogóle Pilsbury i Jessiego, mam tylko nadzieję, że aktor grający Jessiego (Jonathan Groff w drugim sezonie się już nie pojawi). No i podobała mi się Rachel wraz z Idiną Menzel, ale to już standard

8/10
Użytkownik Lowrey edytował ten post 23.05.2010 - |20:27|