Telefon Deana
Rozpoczęty przez
Inuki
, 20.04.2010 - |18:09|
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20.04.2010 - |18:09|
Nie wiedziałem gdzie o to spytać, więc postanowiłem założyć nowy temat (nie bić ). Czy ktoś z Was orientuje się jakiego telefonu używa(ł) Dean? Chodzi mi o ten czarny "z klapką" z czwartego sezonu (i z trzeciego chyba też). Dean miał kilka modeli, w tym Motorole i850, czy teraz Nokie e71, ale informacji o tamtym jak na złość nie mogę znaleźć Wygląda na całkiem fajny i chciałem sobie taki kupić Może ktoś pomóc?
Napisano 21.04.2010 - |09:13|
O ile dobrze kojarzę to był to LG Verizon Chocolate
Napisano 21.04.2010 - |14:37|
Nie, to nie ten. Ten o który mi chodzi jest pokazany np. w trzecim odcinku czwartego sezonu (In the Beginning) na samym początku. Castiel wysłał Deana w przeszłość, ten budzi się na ławce i pierwsze co robi, to wyciąga telefon i chce złapać zasięg. O ten model mi chodzi. Po wyglądzie sądzę, że to chyba będzie Motorola, ale nie wiem jaki model, no i czy to faktycznie jest Motorola, bo głowy nie dam
Napisano 08.05.2010 - |22:25|
Nie, to nie ten. Ten o który mi chodzi jest pokazany np. w trzecim odcinku czwartego sezonu (In the Beginning) na samym początku. Castiel wysłał Deana w przeszłość, ten budzi się na ławce i pierwsze co robi, to wyciąga telefon i chce złapać zasięg. O ten model mi chodzi. Po wyglądzie sądzę, że to chyba będzie Motorola, ale nie wiem jaki model, no i czy to faktycznie jest Motorola, bo głowy nie dam
No to żeś wypatrzył. Ile to trwało? Z pięć sekund?
Sadząc po menu i wyglądzie ogólnym to na pewno Motka. A model wydaje mi się że to KRZR K1. Ale pewny nie jestem, nie było go widać w całości.
Pozdrowienia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych