Skocz do zawartości

Zdjęcie

Telefon Deana

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Inuki

Inuki

Sierżant

• Użytkownik
  • 675 postów
  • MiastoLeszno

Napisano 20.04.2010 - |18:09|

Nie wiedziałem gdzie o to spytać, więc postanowiłem założyć nowy temat (nie bić :lol: ). Czy ktoś z Was orientuje się jakiego telefonu używa(ł) Dean? Chodzi mi o ten czarny "z klapką" z czwartego sezonu (i z trzeciego chyba też). Dean miał kilka modeli, w tym Motorole i850, czy teraz Nokie e71, ale informacji o tamtym jak na złość nie mogę znaleźć <_< Wygląda na całkiem fajny i chciałem sobie taki kupić :P Może ktoś pomóc? :unsure:
  • 0

#2 Kraven

Kraven

Kapral

• Użytkownik
  • 224 postów

Napisano 21.04.2010 - |09:13|

O ile dobrze kojarzę to był to LG Verizon Chocolate

Dołączona grafika

Dołączona grafika
  • 0

#3 Inuki

Inuki

Sierżant

• Użytkownik
  • 675 postów
  • MiastoLeszno

Napisano 21.04.2010 - |14:37|

Nie, to nie ten. Ten o który mi chodzi jest pokazany np. w trzecim odcinku czwartego sezonu (In the Beginning) na samym początku. Castiel wysłał Deana w przeszłość, ten budzi się na ławce i pierwsze co robi, to wyciąga telefon i chce złapać zasięg. O ten model mi chodzi. Po wyglądzie sądzę, że to chyba będzie Motorola, ale nie wiem jaki model, no i czy to faktycznie jest Motorola, bo głowy nie dam :unsure:
  • 0

#4 Mort

Mort

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 08.05.2010 - |22:25|

Nie, to nie ten. Ten o który mi chodzi jest pokazany np. w trzecim odcinku czwartego sezonu (In the Beginning) na samym początku. Castiel wysłał Deana w przeszłość, ten budzi się na ławce i pierwsze co robi, to wyciąga telefon i chce złapać zasięg. O ten model mi chodzi. Po wyglądzie sądzę, że to chyba będzie Motorola, ale nie wiem jaki model, no i czy to faktycznie jest Motorola, bo głowy nie dam :unsure:

No to żeś wypatrzył. Ile to trwało? Z pięć sekund? :D
Sadząc po menu i wyglądzie ogólnym to na pewno Motka. A model wydaje mi się że to KRZR K1. Ale pewny nie jestem, nie było go widać w całości. B)

Pozdrowienia
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych