Time of the Angels (1)
Odcinek 05x04 Time of the Angels (1)
Rozpoczęty przez
psjodko
, 15.04.2010 - |12:39|
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15.04.2010 - |12:39|
::. GRUPA TARDIS .::
Napisano 26.04.2010 - |07:40|
Anioły w nowej wersji są super. Ogólnie jak to piszą na zagranicznych portalach - dopiero teraz Moffat pisze swoje rzeczy, a nie próbuje wejść w buty Daviesa (co nie znaczy że poprzednie odcinki mi się nie podobały, też były super).
Użytkownik Magnes edytował ten post 26.04.2010 - |07:40|
http://magory.net - moja strona
Napisano 28.04.2010 - |00:32|
Heh. Anioły nie zawodzą. Jak zwykle przerażające. Scena z Amy w kontenerze z telewizorem... mrożąca krew w żyłach. Takie scenariusze lubię. Tyle pytań. Kim naprawdę jest River Song? Jak to jest, że potrafi obsługiwać TARDIS i zna starożytne pismo Panów Czasu? Czym naprawdę są płaczące anioły i jaki jest ich cel? Co się stanie z Amy? Wsysające!
Napisano 28.04.2010 - |23:43|
Dobre, naprawdę dobre. Aczkolwiek 'Blink' jednak pozostaje nie do pobicia .
::. GRUPA TARDIS .::
Napisano 02.05.2010 - |18:05|
"Blink" jest nie do przebicia, ponieważ jest dość specyficznym odcinkiem, podobnie zresztą jak "Love & Monsters". Doktor pozostaje w tle - ukryty, nieuchwytny, stanowi odwieczną tajemnicę dla ludzi, którzy dowiedzieli się o nim przypadkiem (jak gość od "teorii spiskowych" z pilota nowej serii). Nic nie przebije rozmowy z nagraniami ukrytymi na płytach DVD.
Pomijając ten drobiazg, to jednak odcinek pod każdym innym względem dorównuje "Blink". Początkowo myślałem, że zagrożenie będzie innego rodzaju - Anioły odsyłając ludzi w przeszłość przeniosą ich do czasów, gdy planeta jeszcze nie była terraformowana, zabijając ich dosłownie.
Pomijając ten drobiazg, to jednak odcinek pod każdym innym względem dorównuje "Blink". Początkowo myślałem, że zagrożenie będzie innego rodzaju - Anioły odsyłając ludzi w przeszłość przeniosą ich do czasów, gdy planeta jeszcze nie była terraformowana, zabijając ich dosłownie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych