Odcinek 17 - 8:00 a.m. – 9:00 a.m.
Odcinek 185 - S08E17 - 8:00 a.m. – 9:00 a.m.
Rozpoczęty przez
biku1
, 12.04.2010 - |20:49|
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 12.04.2010 - |20:49|
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 13.04.2010 - |17:20|
tak tak to jest to na co czekaliśmy!
Napisano 13.04.2010 - |19:36|
Przyznaję. Ten odcinek potwierdza tylko, że 24 zawsze pozostanie jednym z najlepszych seriali jakie mogliśmy oglądać. Nigdy nie można być pewnym tego co się wydarzy. Czuję po kościach, że zanim ten sezon się skończy będzie się działo.
Zwiastun 8x18
Zwiastun 8x18
Użytkownik Tom_Logan edytował ten post 13.04.2010 - |19:38|
don't try
Napisano 14.04.2010 - |07:15|
Mam mieszane uczucia. Zabijanie każdego jak popadnie jest już trochę nudne. Jedynie Chloe i Jack są nieśmiertelni, przy czym co do tej pierwszej nie można mieć pewności - główni bohaterowie w 24 szybko giną, gdy zostają szefami CTU.
http://magory.net - moja strona
Napisano 14.04.2010 - |09:47|
to lepiej by było jakby wszyscy byli nieśmiertelni? swoją drogą zabawne trochę, że seria ze snajperki nic Jackowi nie zrobiła ... dwukrotnie
Napisano 14.04.2010 - |09:48|
Ale dzięki temu serial jest nieprzewidywalny. Wątpie żeby ktoś przewidział jak się skończy akcja ze snajperem. Poza tym popatrz na inne seriale tam większość głównych bohaterów jest nieśmiertelna a tutaj tylko dwójka
don't try
Napisano 14.04.2010 - |21:15|
Rozpędzili się i trzymają poziom.
Do głowy by mi nie przyszło, że uśmiercą dwie takie postacie pod rząd. A w tym wszystkim najbardziej szkoda Jacka. Daliby już chłopu spokój to nie, jedna za drugą kończy martwa (albo prawie)
Chloe jest bezbłędna. Ona jako szefowa CTU? Kolejne zaskoczenie. Wybrali szefa za zasługi, nie ze względu na układy polityczne. Wow.
Jak już o polityce mowa - przeczuwałam, że Dalia jeszcze namiesza. Od początku wyglądała na mocną babkę. Ciekawe po kim Kayla odziedziczyła charakter, bo na pewno nie po rodzicach.
Logan wrócił do gry i znowu knuje. Coś mi się zdaje, że Taylor będzie tego żałować.
Świetna była scena, kiedy ten lekarz Ethana stał sobie przy Taylor wyluzowany, z rękami w kieszeniach.
Do głowy by mi nie przyszło, że uśmiercą dwie takie postacie pod rząd. A w tym wszystkim najbardziej szkoda Jacka. Daliby już chłopu spokój to nie, jedna za drugą kończy martwa (albo prawie)
Chloe jest bezbłędna. Ona jako szefowa CTU? Kolejne zaskoczenie. Wybrali szefa za zasługi, nie ze względu na układy polityczne. Wow.
Jak już o polityce mowa - przeczuwałam, że Dalia jeszcze namiesza. Od początku wyglądała na mocną babkę. Ciekawe po kim Kayla odziedziczyła charakter, bo na pewno nie po rodzicach.
Logan wrócił do gry i znowu knuje. Coś mi się zdaje, że Taylor będzie tego żałować.
Świetna była scena, kiedy ten lekarz Ethana stał sobie przy Taylor wyluzowany, z rękami w kieszeniach.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych