Odcinek 098 - S05E16 - Dark Side Of The Moon
Napisano 12.03.2010 - |18:39|
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 02.04.2010 - |14:56|
A potem Niebo.
I te teksty, że to nie pierwszy w tym miejscu.
Bosko.
Napisano 03.04.2010 - |09:34|
Napisano 03.04.2010 - |10:06|
A ja się tak zacząłem zastanawiać po tym odcinku i informacji, że Bóg jest na Ziemi czy to czasem Bobby nim nie jest.
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
Napisano 03.04.2010 - |10:58|
Życie to ostry miecz, na którym Bóg napisał:
KOCHAJ, WALCZ, CIERP!!!
Napisano 03.04.2010 - |11:52|
A ja się tak zacząłem zastanawiać po tym odcinku i informacji, że Bóg jest na Ziemi czy to czasem Bobby nim nie jest.
Chyba żartujesz ;p Na bank nim nie jest , chyba nie oglądałeś dokładnie odcinków ;] Jakby on był bogiem to by była największa żenada w historii tego serialu .
Napisano 03.04.2010 - |11:56|
Dlaczego?, chyba nie oglądałeś dokładnie odcinków
Jak scenarzysta sobie tak wymyśli to nie będzie ku temu żadnych przeszkód.
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
Napisano 03.04.2010 - |13:20|
Napisano 03.04.2010 - |14:05|
Dlaczego?, chyba nie oglądałeś dokładnie odcinków
Jak scenarzysta sobie tak wymyśli to nie będzie ku temu żadnych przeszkód.
No wtedy to wiadomo ;p ale do tej pory on nie wyglądał na boga , prawda ? Jak tak zrobią to naprawdę serial starci przynajmiej 300 krotnie .... to by było najgorszę rozwiązanie i szczerze mówiąc żałował bym czasu który straciłem na oglądanie serialu . Ale to jest na szczęście mało prawdopodobne (mam nadzieję )
Napisano 03.04.2010 - |14:15|
Ja przez pewien czas mialem taką teorię ze to Trickster jest Bogiem, ale zrobili z niego anioła niestety
Napisano 03.04.2010 - |17:08|
I co z tego.A co z amuletem Deana? Jakoś nie rozgrzewał się w obecności Bobbiego.
Teraz przecież dowiedzieliśmy się od "ogrodnika", że nawet ten amulet im nie pomoże bo Bóg nie chce być znaleziony.
Ja też nie mówię, że by mi się to podobało ale po prostu widzę taką możliwość.No wtedy to wiadomo ;p ale do tej poasu który straciłem na oglądanie serialu .ry on nie wyglądał na boga , prawda ? Jak tak zrobią to naprawdę serial starci przynajmiej 300 krotnie .... to by było najgorszę rozwiązanie i szczerze mówiąc żałował bym cz Ale to jest na szczęście mało prawdopodobne (mam nadzieję )
Bo w tej chwili mamy 50/50 że jest to osoba którą znamy.
Pytanie tylko czy jest to jakaś w miarę regularnie powracając osoba czy też nie.
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
Napisano 04.04.2010 - |22:12|
odcinek dobry ale strasznie mnie wnerwia to ze jest jeden sluszny bog itp itd. ja na ich miejscu zamiast sie piep*** z tymi aniolami i bogiem bym poszukal innych bogow. zreszta kiedys spotkali bozka . wiec jest duze prawdopodobienstwo ze istnieja prawdziwi bogowie inni od tego z nieba . Pozatym dziwi mnie ze nie uzywaja innych nie katolickich metod do walki z szatanem.
A w stosunku do odcinka : wedlog mnie to wsio bylo ustawione po to zeby cass przestal szukac boga. ustawione przez innych aniolow , tak samo cala wizja nieba to byla sciema , a w szczegolnosci ta spelunka i cala gadka tej panienki o tym jak super jest w niebie i zeby dean sie poddal michalowi .
Napisano 10.04.2010 - |09:12|
Napisano 10.04.2010 - |09:26|
John poszedł do piekła, bo sprzedał duszę za życie Deana.że prawie każdy po śmierci szedł do piekła (w tym ojciec chłopaków)
Dean poszedł do piekła, bo sprzedał duszę za życie Sama.
Sam nie wiadomo gdzie poszedł przy pierwszej śmierci (koniec drugiego sezonu), bo nigdy tego nie podano, jedynie zakładano, że do piekła, ze względu na krew demona która w nim była.
Napisano 04.09.2010 - |10:08|
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych