Odcinek 12 - "Things We Lock Away"
Odcinek 012 - S01E12 - Things We Lock Away
Rozpoczęty przez
biku1
, 05.03.2010 - |21:14|
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 05.03.2010 - |21:14|
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
Napisano 31.10.2010 - |11:04|
Ojojoj. Z oglądalnością faktycznie jest słabiutko, skoro nie pojawił się tu żaden post prawie 2 tygodnie po emisji odcinka...
Ep średnio-dobry. Motyw więzienia na poddaszu jakoś mało mnie wciągnął. Zawarcie rozejmu dwójki nieumarłych może mieć ciekawe skutki dla New Cap City. Zoe wykazuje niechęć do ludzi, którzy korzystają z holonetu. Rośnie w niej bunt, który pewnie przekaże Cylonom.
Najciekawsze jak dla mnie są sceny z Danielem. Widać, że jest niepoprawnym idealistą myśląc, że uda mu się pokonać Ha'la'tha. Tymczasem "dokonuje" zabójstwa i coraz bardziej zagłębia się w strukturach organizacji.
Szkoda tylko, że kiedy wszystko nabiera tempa serial poszedł do kasacji.
Ep średnio-dobry. Motyw więzienia na poddaszu jakoś mało mnie wciągnął. Zawarcie rozejmu dwójki nieumarłych może mieć ciekawe skutki dla New Cap City. Zoe wykazuje niechęć do ludzi, którzy korzystają z holonetu. Rośnie w niej bunt, który pewnie przekaże Cylonom.
Najciekawsze jak dla mnie są sceny z Danielem. Widać, że jest niepoprawnym idealistą myśląc, że uda mu się pokonać Ha'la'tha. Tymczasem "dokonuje" zabójstwa i coraz bardziej zagłębia się w strukturach organizacji.
Szkoda tylko, że kiedy wszystko nabiera tempa serial poszedł do kasacji.
Napisano 31.10.2010 - |20:41|
Mi się odcinek bardzo podobał, bo miał dużo mroku w sobie. Załamujące było jednak wstawienie head-Zoe. Nawet to już jakiś czas temu napisałem, że pewnie wstawią anioły i niestety są. Z tego elementu mogliby zrezygnować. Bo rodzą się z tego takie kwiatki jakie były, czyli że tata kradnie córce projekt, który to projekt jest chyba zainspirowany. Bo wątek aż tak wielkiej genialności dziecka to już jest troszkę przedobrzony.
Przyłączam się, że właśnie kiedy serial zaczyna nabierać poloru to go kasują - wielka szkoda
Przyłączam się, że właśnie kiedy serial zaczyna nabierać poloru to go kasują - wielka szkoda
Napisano 01.11.2010 - |19:15|
Szkoda, bo mnie osobiście się nawet podobał. Nie było może akcji, ale miał jakiś taki klimat. No cóż liczy się oglądalność, a ta była słaba niestety. Podobno mają coś kombinować jeszcze w universum BSG, zobaczymy co im z tego wyjdzie. Osobiście mam nadzieję, że te brakujące 5 (?) odcinków pokażą jeszcze.
Napisano 18.11.2010 - |04:21|
No leci dalej ale tematy pozamykane więc nie ma jak się wypowiedzieć na bieżąco.
Szkoda że to tej pory nie było żadnej walki w świecie gry w matriksowym stylu bo z resztą która ma wypełniać czas antenowy jest różnie, czasem lepiej, czasem gorzej.
Szkoda że to tej pory nie było żadnej walki w świecie gry w matriksowym stylu bo z resztą która ma wypełniać czas antenowy jest różnie, czasem lepiej, czasem gorzej.
Napisano 18.11.2010 - |05:54|
Ups, przepraszam i już otworzyłem wszystkie zaległe tematy więc można się w nich wypowiadać.
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »