Chuck Versus The Final Exam
Odcinek 046 - S03E11 - Chuck Versus the Final Exam
Rozpoczęty przez
Gość_Lowrey23_*
, 09.02.2010 - |17:32|
6 odpowiedzi w tym temacie
Gość_Lowrey23_*
Napisano 09.02.2010 - |17:32|
Napisano 23.03.2010 - |10:10|
dobry odcinek, znowu
ciekaw jestem ajk to wszystko sie skonczy, na prawde
ciekaw jestem ajk to wszystko sie skonczy, na prawde
You are what you believe yourself to be
Napisano 23.03.2010 - |14:30|
Odcinek wyśmienity. Wiele zabawnych scen - zwłaszcza te w Buymore z udziałem Johna. Przy tym jak wystawił rękę z "I am going to kill you!!!" to nie mogłem ze śmiechu
Trzeba przyznać, że scenarzyści w Chucku są świetni - odcinek zleciał bardzo szybko - płynny, ciekawy i dużo akcji. Oby tak dalej. Oczywiście standardowo 10 - serial trzyma cholernie wysoki poziom.
Napisano 24.03.2010 - |16:30|
O jeżu, istne apogeum, a mówię to z nadzieją, że za tydzień powiem to samo. Przez połowę odcinka ciary łaziły po całym ciele. Nie ma o czym mówić, Chuck w tym roku na prawdę zmiata wszystko inne.
BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out"
Napisano 24.03.2010 - |21:23|
Bardzo dobry odcinek. Naprawdę skomplikowane dylematy moralne, w których nie ma dobrego wyjścia. Ale jak zawsze Chucka uratował Casey
Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:
showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali
Napisano 25.03.2010 - |11:56|
Ostatnio jakby przyspieszyli ze względu na małą ilość odcinków do końca i to dobrze, ale z drugiej strony szkoda, że zabrakło miejsca na rozwinęcie wątku Caseya w Buy More.
Odcinek bardzo dobry.
Odcinek bardzo dobry.
Napisano 26.03.2010 - |12:58|
John + ekipa Buy More uratowała odcinek 
bo te dylematy Chucka i Sary już stały się denerwujące - ileż można tego słuchać - chcę być z Sarą = nie mogę być z Sarą = nie chcę być z Sarą = kocham Chucka = już nie kocham Chucka ...
Casey nawet sekundy nie zastanawiał się nad powrotem do żony a Ci przez 3 sezony się zdecydować nie mogą ...
bo te dylematy Chucka i Sary już stały się denerwujące - ileż można tego słuchać - chcę być z Sarą = nie mogę być z Sarą = nie chcę być z Sarą = kocham Chucka = już nie kocham Chucka ...
Casey nawet sekundy nie zastanawiał się nad powrotem do żony a Ci przez 3 sezony się zdecydować nie mogą ...
Użytkownik vcarter edytował ten post 26.03.2010 - |12:59|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »