Skocz do zawartości

Odcinek 045 - S03E10 - Chuck Versus the Tic Tac

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
14 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ankieta (11 użytkowników oddało głos)

Ocena Odcinka

1. 10 (3 głosów [37.50%] - Zobacz)

Procent z głosów: 37.50%

2. 9 (2 głosów [25.00%] - Zobacz)

Procent z głosów: 25.00%

3. 8 (2 głosów [25.00%] - Zobacz)

Procent z głosów: 25.00%

4. 7 (1 głosów [12.50%] - Zobacz)

Procent z głosów: 12.50%

5. 6 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

6. 5 (0 głosów [0.00%])

7. 4 (0 głosów [0.00%])

8. 3 (0 głosów [0.00%])

9. 2 (0 głosów [0.00%])

10. 1 (0 głosów [0.00%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 09.02.2010 - |17:30|

Chuck Versus The Tic Tac
  • 0

#2 kefir

kefir

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 318 postów
  • Miastoz Łodzi

Napisano 16.03.2010 - |16:26|

ODcinek świetny, gorzej że te wszystkie wydarzenia zwiastują nam raczej koniec serialu... Ile ten sezon ma mieć odcinków?
  • 0

#3 Sham-Tu

Sham-Tu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 16.03.2010 - |21:21|

Odcinek oczywiście pierwsza klasa, naprawdę mi się podobał. Dużo poważniejszy niż zazwyczaj i to się ceni.

Niby wydarzenia mogą wyglądać jakby zwiastowały koniec, jednak nie zdarzyło się nic, czego nie można by łatwo odwrócić.
W końcu bez przesady, Chuck bez Johna to jak Lost bez wyspy;]

Ale sam odcinek to bardzo ładna ilustracja, jak by wyglądał koniec serialu gdyby twórcy postanowili oszczędzić nam happy endu.
Hmm, zawsze lubiłem takie rozwiązania, więc może jednak?;]
  • 0

#4 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 16.03.2010 - |21:36|

1. dlaczego moj post zostal usuniety?

2. nie chce mi sie jeszcze raz pisac, wiec krotko - dobry odcinek
  • 0
You are what you believe yourself to be

#5 gopher

gopher

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 101 postów
  • MiastoWlkp.

Napisano 16.03.2010 - |21:58|

Jak widać twórcom serialu nie brakuje świetnych pomysłów. Brawo. Sądziłem, że będzie happy end, a tu zonk. I bardzo dobrze. Oczywiście dużo humoru (szczególnie Awesome, Morgan + Ellie). Walki Chucka były niesamowite. :D Super, że już nie jest taką fajtłapą. Ciekawe co teraz z nim będzie, Mr Ice-blood Killer :P 10
  • 0

#6 Lowrey

Lowrey

Szeregowy

• Użytkownik
  • 61 postów
  • MiastoKraków

Napisano 16.03.2010 - |22:07|

Już pisałem to jakiś czas temu tutaj na forum, że serial pięknie zmierza ku końcowi. Spoilery i to jak zostaję przedstawiony nam serial obecnie, tylko pokazuję, że formuła serialu się wyczerpuję. Kto czytał spoilery na temat poszczególnych postaci, ten powinien już wiedzieć, że robią się tzw czystki, więcej nie napiszę, bo to już zawadza o spoilery. Zresztą odcinek 18 nosi tytuł "Chuck Versus The Subway" Odnoszę wrażenie, że w tym odcinku, twórcy serialu puszczą takie oczko w stronę fanów z podziękowaniami, dla tych wszystkich fanów, którzy wsparli/pomogli serialowi w trudnych chwilach... To tyle.

Odcinek oczywiście świetny. Odcinki po przerwie, krótko mówiąc wymiatają.... Oj będzie mi brakować tego serialu....

Walka Chucka epicka :)

ODcinek świetny, gorzej że te wszystkie wydarzenia zwiastują nam raczej koniec serialu... Ile ten sezon ma mieć odcinków?

Pierwotnie sezon miał liczyć 13 odcinków, ale NBC postanowiło zamówić dodatkowe 6 odcinków. (19)

Użytkownik Lowrey edytował ten post 16.03.2010 - |22:09|

• 0

#7 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 16.03.2010 - |23:33|

Dobrze, że w Chucku nie da się odkręcić wszystkiego w jednym odcinku... Poważnie, litości :D.
Sezon 2 miał słabą oglądalność, widzowie go wyratowali. 13 odcinków 3 sezonu było pisane z nożem na gardle, że to może być koniec. Scenariusz pewnie zmienili w 13 odcinku. Mamy kolejne 6 odcinków, oglądalność jest w miarę, wstawiamy TO BE CONTINUED przy 19 odcinku. DZIĘKUJE, DOWIDZENIA.
  • 0

#8 Lowrey

Lowrey

Szeregowy

• Użytkownik
  • 61 postów
  • MiastoKraków

Napisano 17.03.2010 - |10:32|

Scenariusz pewnie zmienili w 13 odcinku. Mamy kolejne 6 odcinków, oglądalność jest w miarę, wstawiamy TO BE CONTINUED przy 19 odcinku. DZIĘKUJE, DOWIDZENIA.

Nic nie zmienili @cliffhanger. Sam Zachary Levi mówił, że w momencie, gdy scenarzyści ukończyli scenariusz stacja NBC zamówiła kolejne epizody, nie było mowy o tym by cokolwiek zmieniać, bo jak sam stwierdził i nie tylko, twórcy mają pomysł na zupełnie nową historię. Czyli wnioskuję, że krąg jednak zostanie unicestwiony w tych pierwszych pierwotnie zaplanowanych 13 odcinkach, a dalsze odcinki będą opowiadać (Moim zdaniem) o wszystkich postaciach, jak kto gdzie i jak skończył albo z robią czystkę pod Grimesa i Bartowskiego. Zaaplikują Morganowi intersect i będą siać popłoch w szeregach kolejnej organizacji z [beeep] wziętej :P Co ciekawe takie pytanie padło już do samych zainteresowanych na Comic Con :D
  • 0

#9 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 17.03.2010 - |11:23|

Nie dało się? Mówimy tutaj o ukończeniu scenariusza, a nie nakręceniu odcinka. Chodziło mi raczej o to, że mogli mieć przygotowane kilka wersji, na koniec serialu i kontynuację. Poza tym ten Ring, to jest jakaś tandeta.
Fulcrum ze zmienioną nazwą, jak na razie.
  • 0

#10 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 17.03.2010 - |13:04|

W ogole Fulcrum zostal zniszczony? BArdziej mi sie Fulcrum podobal, budzil poploch, a ring to od czasu, do czasu sie pojawia i znika, jakos tak - zero strachu, jakby to bylo kilku pionkow i tyle
  • 0
You are what you believe yourself to be

#11 Lowrey

Lowrey

Szeregowy

• Użytkownik
  • 61 postów
  • MiastoKraków

Napisano 17.03.2010 - |13:32|

Nie dało się? Mówimy tutaj o ukończeniu scenariusza, a nie nakręceniu odcinka.

To nie moje słowa, tylko twórców i samego aktora, po prostu nie chcieli nic zmieniać. Coś czuję, że te dodatkowe odcinki w dużej mierze będą przeznaczone dla Sary i Chucka i moim zdaniem wydaję mi się, że uciekną i będą żyć długo i szczęśliwie w Pradze :) Natomiast, jeśli chodzi o resztę obsady, to w spoilerze, który ukazał się nie tak dawno, stwierdzono, że
Spoiler

A i ciągle obstawiam, że w finale padną dwie postacie typuję Shawa i Caseya.

Użytkownik Lowrey edytował ten post 17.03.2010 - |13:37|

• 0

#12 Mati_90

Mati_90

Szeregowy

• Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 21.03.2010 - |16:42|

Odcinek bardzo dobry jak na 3 całkowicie inny sezon, to jednak 3 sezon Chucka mi się nie podoba, widać że zrobili serial(3 sezon) pod oglądalność i kase, Chuck zawsze będzie dla mnie prawdziwym Chuckiem przez pierwsze 2 sezony

Użytkownik Mati_90 edytował ten post 21.03.2010 - |16:42|

• 0

#13 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 21.03.2010 - |21:06|

Bardzo dobry odcinek. Aż szkoda, że już wszystko zmierza ku końcowi.
  • 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#14 blitzer

blitzer

Szeregowy

• Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 31.03.2010 - |13:44|

Mina Johna na zdjęciach z miłością swojego życia bezcenna :D
  • 0

#15 slayne

slayne

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 31.03.2010 - |14:39|

Mina Johna na zdjęciach z miłością swojego życia bezcenna :D

A mina jak skręcał kark kolesiowi od Tic-tacow dopiero. Jaka złość, furia. I to warknięcie.

casey.jpg

Użytkownik slayne edytował ten post 31.03.2010 - |22:12|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych