Chuck Versus The Beard
Odcinek 044 - S03E09 - Chuck Versus the Beard
Rozpoczęty przez
Gość_Lowrey23_*
, 09.02.2010 - |17:28|
8 odpowiedzi w tym temacie
Gość_Lowrey23_*
Napisano 09.02.2010 - |17:28|
Napisano 09.03.2010 - |11:56|
dobry odcinek - Morgan wreszcie dowiaduje sie prawdy o Chucku, wszystko zmierza w jakims konkretnym kierunku
licze na:
ogarniecie sie Awesome'a - abrdzo go lubie, nie podoba mi sie to, ze tak panikuje, scenarzysci zrobili z niego jakas ciote, chcialbym zeby zarowno on, jak i Ellie wiecej pojawiali sie w serialu
powrot do poprzednich relacji Chucka i Sary, bo Sarah p-o kilku kiepskich, bezdusznych odcinkach, znow wyglada na prawdziwa, zwya postac
kolejne niesamowite akcje Casey'a, szczegolnie, ze wyglada na to, ze jest w jakis sposob zwiazany z Ringiem
licze na:
ogarniecie sie Awesome'a - abrdzo go lubie, nie podoba mi sie to, ze tak panikuje, scenarzysci zrobili z niego jakas ciote, chcialbym zeby zarowno on, jak i Ellie wiecej pojawiali sie w serialu
powrot do poprzednich relacji Chucka i Sary, bo Sarah p-o kilku kiepskich, bezdusznych odcinkach, znow wyglada na prawdziwa, zwya postac
kolejne niesamowite akcje Casey'a, szczegolnie, ze wyglada na to, ze jest w jakis sposob zwiazany z Ringiem
You are what you believe yourself to be
Napisano 09.03.2010 - |14:26|
Jak dla mnie, to NAJLEPSZY odcinek całej serii !!! 10/10
Napisano 09.03.2010 - |16:10|
No odcinek bardzo dobry, Morgan wreszcie sie dowiaduje. Moze bedzie bral udzial w jakiejs akcji 
Pod koniec odcinka jak Awesome wszedl do domu do Ellie, juz myslalem ze powie ze Chuck jest szpiegiem, a on chce wyjechac...
Odcinek 10/10
Pod koniec odcinka jak Awesome wszedl do domu do Ellie, juz myslalem ze powie ze Chuck jest szpiegiem, a on chce wyjechac...
Odcinek 10/10
Napisano 09.03.2010 - |22:49|
Ja nie mogę
Kolejny rewelacyjny odcinek. Po ostatnim myślałem, że już nie jest możliwy lepszy, ale jak widać się myliłem. Świetny odcinek, trzymał w napięciu. Dużo humoru. Akcja protestacyjna - koncert i manifestacja. Wejście Awesome'a do domu i akcja w hotelu
Walka Caseya z gostkami i uśpienie przez Jeffa. No i przebłysk Chucka po wyznaniu prawdy. AWESOME!!!
Napisano 09.03.2010 - |23:45|
Odcinek wyśmienity. Też myśałem że Awesome powie Ellie prawdę o Chucku. Ale partyjki w Duck Hunt'a nic nie pobije
Napisano 11.03.2010 - |10:15|
Fantastyczny odcinek. Na początek ryba na ścianie Morgana a potem było coraz lepiej.
Oby tylko Ellie i Awesome nie wyjechali.
Oby tylko Ellie i Awesome nie wyjechali.
Napisano 14.03.2010 - |23:32|
Mało humoru, cały sezon psuje Shaw - niech on do cholery wykituje wkońcu. Gdzie jest Generał Beckman? Gdzie jest Chuck nieudacznik, przecież intersekt nie działa 24/7. Jest dużo plusów sezonu, świetnie dają rade Lester, Jeff, Awesome, Casey. Tylko jakoś mało tego co robiło ten serial wyjątkowym. Mimo to bardzo fajny odcinek, zdecydowanie najlepszy w tym sezonie. Tylko proszę no more Mr. Shaw.
Napisano 11.01.2011 - |23:02|
Mistrzostwo.. najlepszy moment jak Grimes mówi z podnieceniem, że pod Buy More jest tajna baza CIA ta mina Chucka i ta muzyczka z Terminatora, która gości od paru odcinków. Dawno się tak nie uśmiałem jak przy tym odcinku.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »