Skocz do zawartości

Odcinek 043 - S03E08 - Chuck Versus the Fake Name

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
13 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ankieta (15 użytkowników oddało głos)

Ocena Odcinka

1. 10 (4 głosów [33.33%] - Zobacz)

Procent z głosów: 33.33%

2. Głosowano 9 (4 głosów [33.33%] - Zobacz)

Procent z głosów: 33.33%

3. 8 (3 głosów [25.00%] - Zobacz)

Procent z głosów: 25.00%

4. 7 (1 głosów [8.33%] - Zobacz)

Procent z głosów: 8.33%

5. 6 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

6. 5 (0 głosów [0.00%])

7. 4 (0 głosów [0.00%])

8. 3 (0 głosów [0.00%])

9. 2 (0 głosów [0.00%])

10. 1 (0 głosów [0.00%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 09.02.2010 - |17:27|

Chuck Versus The Fake Name

P.S Daty uzupełnię, jak tylko się pojawią.
  • 0

#2 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 02.03.2010 - |15:29|

Poczatek mi sie zdecydowanie nie podobal, dobra muzyka, calkiem niezle podszywanie sie Chucka, po koncowce widac, ze wszystko to zmierza w dosyc konkretnym kierunku
Po dzisiejszynm odcinku mam nadzieje, ze Morgan dostanie swoja szanse z Hannah, a stosunki Chucka z Sarą wrocą do normy
Zreszta, sama Sara bardzo mi się podobała w tym odcinku, to było to czego jej brakowalo w pierwszych 6. - tam byla nijaka, niezdecydowana,a tutaj wreszcie mamy jakies ludzkie odruchy, szkoda, ze do tego lalusia jakim jest Shaw, no ale coz

Ciekawe jest rowniez czy watek Caseya bedzie dalej poruszony - ciekawe czy ten caly zabojca to sam Casey czy ma tylko znim powiazanie
Dawno rowniez nie widzielismy generał Beckman
  • 0
You are what you believe yourself to be

#3 gopher

gopher

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 101 postów
  • MiastoWlkp.

Napisano 02.03.2010 - |19:55|

Ogólnie odcinek bardzo dobry, a ostatnie kilkanaście minut świetne. Nadal utrzymuje bardzo wysoki poziom. No i "no more mr nice guy". Strasznie podobała mi się akcja Chucka przeciwko SWATowi i tortury na Caseyu. Chuck świetnie wczuł się w Rafiego :D O ile mnie słuch nie myli to tym assasinem rzeczywiście może być John.
  • 0

#4 mirc

mirc

Starszy sierżant

• Administrator
  • 818 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 02.03.2010 - |23:17|

moze ktos powiedziec jaki jest tytul piosenki ktora leci na samym koncu odcinka?
a zeby nie bylo oftopowo to Casey isa a bad ass i nie zle strzela :]
czy to juz koniec chuck Sarah romance?
Sometimes, the best way to hide the truth is to keep it in plain sight.

#5 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 02.03.2010 - |23:39|

moze ktos powiedziec jaki jest tytul piosenki ktora leci na samym koncu odcinka?

Living A Lie - Daniel Zott

czy to juz koniec chuck Sarah romance?

Spoiler

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 02.03.2010 - |23:40|

• 0

#6 sis

sis

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 03.03.2010 - |11:34|

Akcja w barze z Casey i Chuckiem alias Rafe prze[beeep]ista, a usunięcie zęba było jej cudownym zwieńczeniem. No i Casey jako jeden z pięciu najlepszych strzelców na świecie wymiótł.
Śmieszne, że Sarah przez prawie 3 sezony nie pisnęła słówka Chuckowi, że jest Sam, a nagle Shaw się o tym dowiaduje. Jakoś tego Shawa nie mogę zdzierżyć, to chyba przez to, że mam bardzo podobnego do niego sąsiada, który mnie delikatnie mówiąc wnerwia. I też ma taką plastikową gadkę. :D
  • 0

#7 Józek

Józek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 28 postów
  • MiastoTychy

Napisano 03.03.2010 - |21:30|

Strasznie słaby się ten serial robi. Już te romanse stają się nudne. Zupełnie jak Smallville. Nawet Lana Lang jest (Kristin Kreuk). Jej to powinni zakazać występować w jakichkolwiek serialach, bo jest po prostu irytująca.
  • 0

#8 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 04.03.2010 - |00:40|

Zgadzam się, że przeginają z wątkami miłosnymi. Przecież Hannah, to kopia Lou, a Shaw to kolejny Cole Barker.

Mnie najbardziej rozwalił casting do tego odcinka. Pokazują tych gangsterów i tylko było słychać "PAULIE WALNUTS", a ten drugi, to grał Edgara w 24 i kuzyna Dramy w Entourage :D. Tony Sirico powinien w życiu grać tylko jedną rolę, Pauliego. Facet gesty i ogólnie całe zachowanie, identyczne, ale z jaką finezją, to robi :D.
Ale nie ma bata, porady sercowe u gangsterów zawsze miażdżą.
  • 0

#9 AndrevLG

AndrevLG

Szeregowy

• Użytkownik
  • 56 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 05.03.2010 - |20:48|

Ale chyba zabraakło Pauliemu charakterystycznego machania ręką, a szkoda. ;P

Chyba najmniej podobał mi sie ten odcinek w tym sezonie. Tak musiało być. Sarah jakos sobie życie ułoży a Chuck zostanie na lodzie.

Orientuje sie ktoś ile odcinków Hannah ma w kontrakcie/umowie ?

ps. Czemu w serialach/filmach zawsze "zrywaja" tuż przed kolacją z rodzicami? :D
  • 0

#10 pulsar[b]

pulsar[b]

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 83 postów

Napisano 06.03.2010 - |00:22|

kuzyna Dramy w Entourage

Wiedziałem że skądś go znam :lol:

Odcinek słaby jak cały sezon, nowe kreacje postaci są dużo gorsze niż w s2, jedynie Devon i Casey trzymają poziom, chociaż przez te romanse jest ich mało, szczególnie Johna.
  • 0

#11 chudy111

chudy111

Szeregowy

• Użytkownik
  • 39 postów

Napisano 06.03.2010 - |12:54|

Ja nie rozumiem tylko jednego. W drugim sezonie Chuck dowiedzial sie ze Sara tak naprawde nazywa sie Jenny Burton, a w tym odcinku powiedziała Shaw ze ma na imie Sam, to jak wkoncu sie nazywa?

odcinek taki sobie, wogole sie spodziewalem czegos innego po tym sezonie, ale nie jest zle :)
  • 0

#12 pulsar[b]

pulsar[b]

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 83 postów

Napisano 06.03.2010 - |20:08|

Ja nie rozumiem tylko jednego. W drugim sezonie Chuck dowiedzial sie ze Sara tak naprawde nazywa sie Jenny Burton, a w tym odcinku powiedziała Shaw ze ma na imie Sam, to jak wkoncu sie nazywa?

Jenny Burton to też była tylko przykrywka, nie jej prwadzie imię, przypomnij sobie jak murzyn mówił w retrospekcjach że w akcie urodzinie jej imię jest inne.
  • 0

#13 chudy111

chudy111

Szeregowy

• Użytkownik
  • 39 postów

Napisano 06.03.2010 - |22:20|

teraz obejrzalem koncowke S02E04 i rzeczywiscie :)
jakos zapomnialem o tej retrospekcji
  • 0

#14 Lowrey

Lowrey

Szeregowy

• Użytkownik
  • 61 postów
  • MiastoKraków

Napisano 06.03.2010 - |22:23|

Odcinek jeden z, niewielu, który trzymał fason, mimo tych wątków miłosnych. Moim zdaniem, to jeden z lepszych epków w tym sezonie, jak dla mnie obok Three Words&Awesome&Angel de la Muerte. 9/10

I taka mała ciekawostka na temat najbliższego odcinka. Tak jak Hugh Laurie będzie reżyserował jeden z odcinków Housa, tak Z.Levi również przypadła ta rola.

Użytkownik Lowrey edytował ten post 06.03.2010 - |22:24|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych