Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 175 - S08E07 - 10:00 p.m. – 11:00 p.m.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ocena odcinka (5 użytkowników oddało głos)

Ocena odcinka

1. 10 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

2. 9 (1 głosów [25.00%] - Zobacz)

Procent z głosów: 25.00%

3. 8 (1 głosów [25.00%] - Zobacz)

4. 7 (1 głosów [25.00%] - Zobacz)

5. 6 (0 głosów [0.00%])

6. 5 (0 głosów [0.00%])

7. 4 (0 głosów [0.00%])

8. 3 (1 głosów [25.00%] - Zobacz)

9. 2 (0 głosów [0.00%])

10. 1 (0 głosów [0.00%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 31.01.2010 - |11:24|

Odcinek 7 - 10:00 p.m. – 11:00 p.m.

Użytkownik biku1 edytował ten post 31.01.2010 - |11:26|

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#2 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 09.02.2010 - |18:07|

Ech, słaby odcinek.
Poprzedni chwaliłem, że mało polityki to w tym znowu przywalili jej sporo. A nie za to lubię 24h.
Prezydent Hassan powoli zaczyna objawiać klasyczną paranoję oblężonej twierdzy - wszyscy są przeciwko niemu.
A takie urojenia nie służą długiemu utrzymaniu się przy władzy jak i dożyciu spokojnej starości.
Chciałoby się powiedzieć głupie te baby ;) - od prezydent Taylor i Dany przez Chloe i Renee po Kayle Hassan. :angry:
Chyba o żadnej nie zapomniałem.
Za mało Jacka. :(
No i głupi złodzieje nawet ze szczęściem pozostaną głupimi.
Przez chwilę myślałem, że świrnięty kumpel Kevina szuka w magazynie wśród tych dowodów czegoś sensownego związanego z głównym wątkiem.
I za chwilę się ujawni jako terrorysta który tylko wykorzystał znajomość Kevina i Dany ale okazało się, że jest tylko chciwym głupkiem.
Już widać, że palma im odbija w aucie i pewnie szybko wpadną albo i nawet zginą choć to wydaje mi się zbyt prostym wyjściem dla Dany.
Ale podobno głupi ma szczęście. <_<
Szkoda Vladimira ale przynajmniej skończył dosyć spektakularnie.
Szkoda również, że Tarin został aresztowany, wydawał się jedynym gościem z głową na karku w otoczeniu prezydenta Hassana.
Za to widać, że jego zastępca aż się palił do przejęcia jego stanowiska jak go aresztował w drzwiach u Kayle.

Na a teraz w kolejnym odcinku zobaczymy jakie powitanie szykuje Sergei Petrovich dla Bauera.

Użytkownik biku1 edytował ten post 09.02.2010 - |18:11|

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly

#3 Kiara

Kiara

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 531 postów

Napisano 09.02.2010 - |18:26|

Taką kolorową postacią był Vladimir i już go nie ma :( Największy minus tego sezonu. Szkoda, że nie zrobili z niego głównego złego, bo wg mnie idealnie pasował, albo że nie przetrwał całego sezonu, co byłoby znacznie ciekawsze dla fabuły (powiązanie z Renee) niż np. zapychacz z Daną.

Kolejny raz okazuje się, że cuda techniki wcale nie są takie cudowne. Wystarczył tunel-niewidka :lol:

P.S. A na przyszłość proponuję otwierać wątki w poniedziałek :P

Użytkownik Kiara edytował ten post 09.02.2010 - |18:26|

• 0

#4 Mdeem

Mdeem

Sierżant

• VIP
  • 767 postów
  • MiastoBydgoszcz

Napisano 09.02.2010 - |18:33|

Dwóch Rosjan rozmawia przez komórę - po angielsku z akcentem - jacy oni uprzejmni dla ewentualnych podsłuchichowywaczy :lol:
  • 1

#5 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 09.02.2010 - |19:16|

Te rozmowy Rosjan po angielsku to już takie ewidentne uproszczenie by nie zmuszać jankesów do czytania tych żółtych napisów po angielsku. ;) Także już na to nie zwracam uwagi.

P.S. A na przyszłość proponuję otwierać wątki w poniedziałek :P

ps. wszystkie wątki zawsze ustawiam na otwarcie o 6 rano ale ostatnio coś się chyba wyzerowało w forum bo to nawala i chyba będę musiał sprawdzić każdy temat. :(

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly

#6 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 09.02.2010 - |20:39|

Jaki żal z tych dwóch gości od Dany. Ręce mi opadły jak zobaczyłem ich nieudolną próbę wtargnięcia do magazynu. Przy ostatnim odcinku miałem jeszcze nadzieję na to że zwiążą się jakoś z glównym wątkiem ale teraz muszę stwierdzić że będę rozczarowany jeżeli do tego dojdzie. Akcja z pistoletem na wodę zdeklasyfikowała ich jako zawodowców.

Nie wiem czemu ten sezon tak wolno się rozkręca. Renee dała popis u Vladimira, nawet Jack'owi się dostało :) Odnoszę wrażenie jakby to nowe CTU nie wiedziało momentami co robi. W 7 sezonie ekipa Jack, Tony, Bill, Chloe była bardziej zorganizowana.
  • 0
don't try

#7 sis

sis

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 10.02.2010 - |10:12|

Masakra, od trzech odcinków połowę oglądam na przewijaniu. Szczególnie wątki prezydenckie, ale chyba jeszcze dorzucę wątek Dany na szybki podgląd.
  • 0

#8 Me Myself and I

Me Myself and I

Plutonowy

• Użytkownik
  • 495 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 10.02.2010 - |11:25|

ach och sztyletowanie a potem Jack wyciągający nożyk z bebechów i celnie ciskający nim przez cały pokój do gościa bez mrugnięcia okiem - sama esencja 24H :P
  • 1

#9 Magnes

Magnes

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 195 postów
  • Miastowiocha na Śląsku

Napisano 11.02.2010 - |08:24|

Masakra, od trzech odcinków połowę oglądam na przewijaniu. Szczególnie wątki prezydenckie, ale chyba jeszcze dorzucę wątek Dany na szybki podgląd.

To może przestań przewijać i zacznij oglądać, to będzie ci się bardziej podobać. :rolleyes:
  • 0
http://magory.net - moja strona

#10 wergora

wergora

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 650 postów
  • Miasto3miasto

Napisano 15.02.2010 - |08:14|

W piątym sezonie serial osiągnął szczyt. Niestety od szóstego nie przyciąga już tak samo. Jakby stracił impet. Nie potrafi już tak zaskakiwać jak kiedyś, podczas oglądania kolejnych odcinków nie siedzę jak na szpilkach. Z Jacka zrobili chodzące Greenpeace i Lekarzy Bez Granic w jednym a nie o to tu chodzi. Przynajmniej według mnie. Niepokoją sygnały o 24 w wersji kinowej, albo o dziewiątej serii z innyą główną postacią. Ponieważ jest to mój ulubiony serial z żalem stwierdzam że dla dobra serialu i pamięci o nim całość powinna się zakończyć na sezonie 6.

Użytkownik wergora edytował ten post 15.02.2010 - |08:14|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych