The Wall
Odcinek 077 - 04x18 The Wall
Rozpoczęty przez
psjodko
, 19.01.2010 - |14:28|
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 19.01.2010 - |14:28|
::. GRUPA TARDIS .::
Napisano 02.02.2010 - |18:43|
Odcinek bardzo dobry, lepszy niż poprzednie. Ciekawa historia Noah i pogodzenie się Pete'a z Sylarem. Wiele kwestii poruszono i sądzę, że season finale, który jest za tydzień, nie wyjaśni wszystkich. Podejrzewam, że kopiarka po prostu obszedł Parkmana lub go w domu nie było. I z pewnością Peter i Sylar się z tego wykaraskają, no bo jakie szanse ma kopiarka wobec dwóch super silnych postaci (jak Peter zaabsorbuje moc Sylarową będzie również nie do pokonania). Po obejrzeniu promo widać, że będzie niezła rozwałka.
Napisano 02.02.2010 - |21:26|
Heh motyw Noah to po prostu zaaapychacz. Bardzo ciekawy motyw Sylara i Petera. Mam nadzieje ze final nie rozczaruje i zobaczymy troche fajnej akcji. No i ciesze sie ze w koncu konczy sie ten sezon bo juz na prawde mialem dosc tego Samuela i tej jego calej wesolej rodzinki. Mam nadzieje ze kolejny sezon (jezeli bedzie) bedzie mial ciekawszy motyw przewodni. Chociaz co nim wlasciwie moze byc? Saylar sie zmienil (no chyba ze mu sie odmini spowrotem), Samuela pewnie [beeep]ia czego mu szczerze zycze, mozliwe ze jakims cudem zginie Sylar, ale przeciez on ma zdolnosc leczenia. Za tydzien pewnie sie wszystko wyjasni, albo jak znajac ten serial, czesc rzeczy sie wyjasni a czesc pojdzie w niepamiec jak w poprzednich sezonach hehe.
Napisano 03.02.2010 - |19:08|
Niech będzie 3/10 za wątek Sylara z Peterem. Nie mam więcej pytań co do serialu. Prawie zasnąłem przed Tv
Napisano 03.02.2010 - |21:45|
Odcinek dobry 8/10
Jest to swoiste wprowadzenie w finał sezonu, tomu jak i chyba całego serialu niestety.
+ Przedstawienie całej historii Noah dowiedzieliśmy się co nim kierowało w przeszłości, że teraz jest tym kim jest.
+ Wątek Sylar Peter, niektórzy napiszą że jak to Sylar dobry poczekajmy już było tyle zwrotów akcji że nic nie wiadomo. Swoją drogą jedna z wersji przyszłości zakładała właśnie dobrego Sylara.
Końcówka zachęcająca Samuel wybiera się do New York, Noah i Claire w tarapatach, Peter i Sylar pogodzeni ruszają w bój, nie pasuje mi trochę ten powielacz po 1 skąd wiedział gdzie jest Peter a po 2 jak przeszedł Parkmana, chybą że go w domu już nie było, no i po 3 co on chce osiągnąć przeciwko nim moim zdaniem jest bez szans.
Jest to swoiste wprowadzenie w finał sezonu, tomu jak i chyba całego serialu niestety.
+ Przedstawienie całej historii Noah dowiedzieliśmy się co nim kierowało w przeszłości, że teraz jest tym kim jest.
+ Wątek Sylar Peter, niektórzy napiszą że jak to Sylar dobry poczekajmy już było tyle zwrotów akcji że nic nie wiadomo. Swoją drogą jedna z wersji przyszłości zakładała właśnie dobrego Sylara.
Końcówka zachęcająca Samuel wybiera się do New York, Noah i Claire w tarapatach, Peter i Sylar pogodzeni ruszają w bój, nie pasuje mi trochę ten powielacz po 1 skąd wiedział gdzie jest Peter a po 2 jak przeszedł Parkmana, chybą że go w domu już nie było, no i po 3 co on chce osiągnąć przeciwko nim moim zdaniem jest bez szans.
Napisano 05.02.2010 - |22:21|
No, 4x18 całkiem fajny. Następny zapowiada się ciekawie. Btw. Ciekawe co Eli zrobił Parkmanowi jak przyszedł do jego domu załatwić Petera i Sylara.
Aha, no i nie wiadomo na pewno czy to koniec serialu? Jest gdzieś jakieś oficjalne info? Hmm, zwykle nawet w zapowiedziach kolejnego odcinka w różnych serialach, zawsze zaznaczają że będzie to finał serialu, a w tym przypadku na razie cisza.
Aha, no i nie wiadomo na pewno czy to koniec serialu? Jest gdzieś jakieś oficjalne info? Hmm, zwykle nawet w zapowiedziach kolejnego odcinka w różnych serialach, zawsze zaznaczają że będzie to finał serialu, a w tym przypadku na razie cisza.
EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON
4 8 15 16 23 42..... >> DESTINY FOUND <<
Napisano 05.04.2010 - |17:35|
Retrosy trochę zapychają odcinek, fajny wątek Pete - Sylar. Człowiek ksero nie da rady Sylarowi, no chyba że już nie ma swoich zdolności. W co wątpię. Odcinek daje radę - 7/10
The Darkness That Lurks In Our Mind
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych