The Art of Deception
Odcinek 076 - 04x17 The Art of Deception
Rozpoczęty przez
psjodko
, 15.01.2010 - |13:39|
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15.01.2010 - |13:39|
::. GRUPA TARDIS .::
Napisano 26.01.2010 - |17:47|
SPOILERY w tekście.
W końcu jestem zadowolony po obejrzeniu odcinka. Matt w końcu pokazał że ma jaja do używania swojej mocy i na swój sposób odegrał się na Sylarze. Akcja z Samuelem trochę mnie zawiodła. Po akcji z poprzedniego odcinka machnął przemówienie i sprawa załatwiona. Chociaż muszę przyznać, że genialnie wkręcił Bennet'a w atak na Carnival.
W tym sezonie jakoś nie lubię mamy Petrelli. Chodzi z taką zbolałą miną i drażni swoją obecnością. Posunięcie Peter'a na końcu trochę zaskakujące. Tak po prostu chciał poprosić Sylar'a o pomoc w sprawie Samuela?
W końcu jestem zadowolony po obejrzeniu odcinka. Matt w końcu pokazał że ma jaja do używania swojej mocy i na swój sposób odegrał się na Sylarze. Akcja z Samuelem trochę mnie zawiodła. Po akcji z poprzedniego odcinka machnął przemówienie i sprawa załatwiona. Chociaż muszę przyznać, że genialnie wkręcił Bennet'a w atak na Carnival.
W tym sezonie jakoś nie lubię mamy Petrelli. Chodzi z taką zbolałą miną i drażni swoją obecnością. Posunięcie Peter'a na końcu trochę zaskakujące. Tak po prostu chciał poprosić Sylar'a o pomoc w sprawie Samuela?
don't try
Napisano 26.01.2010 - |17:48|
słabizna
nie mam juz nic wiecej do powiedzenia jesli chodzi o ten serial
nie mam juz nic wiecej do powiedzenia jesli chodzi o ten serial
You are what you believe yourself to be
Napisano 26.01.2010 - |22:36|
Odcinek trochę słabszy niż poprzednie, aczkolwiek sprawy w nim poruszone dają nadzieję na jeszcze lepszą akcję niż w ostatnich odcinkach. Cliff na końcu bardzo obiecujący, podobnie jak promo. Sylar po potyczce z Samuelem chce się odegrać prawdopodobnie, razem z Peterem stworzą niezłą opozycję. Matt ciekawie się zaprezentował, ma chłopak potencjał. Mamuśka Petrelli jak zwykle razi swą obecnością. Szkoda mi Lydii, jednakże plan Samuela był genialny. 8/10
Promo kolejnego odcinka:
Promo kolejnego odcinka:
Napisano 29.01.2010 - |18:03|
Odcinek dobry 8/10
+++ Wszystkie wątki z Sylarem, Mattem, Peterem, nareszcie dobry pomysł Matta na unieszkodliwienie Sylara, a tu taka niespodzianka i Peter na ratunek. W ogóle Peter ostatnio zachowuje się odważnie, rozważnie nie to co kiedyś, że używał mocy jakby chciał, a nie mógł, a tu proszę łatwo szybko i przyjemnie operuje dana mocą.
+ Samuel, myślałem że będzie chciał sam na sam wykończyć HRG, ale nie, wpadł na genialniejszy pomysł świetnie pomyślane i wykonane aczkolwiek jest jeszcze ta agentka która razem z Tracy może namieszać.
- Angela coraz mniej potrzebna w tym serialu jakoś tak na siłę jest pokazywana.
Pozostały ostatnie 2 odcinki, możemy się spodziewać tylko i wyłącznie przyśpieszania akcji, do czego nawiązuje końcówka tego epizodu:
Będziemy mieli złego czyli Samuela ze swoimi cyrkowcami a przeciwko im 3 drużyny:
1 Sylar, Matt, Peter
2 HRG, Claire, Tracy, Agentka
3 Hiro, Ando (mam nadzieje że nie zapomniano o Charlie.
+++ Wszystkie wątki z Sylarem, Mattem, Peterem, nareszcie dobry pomysł Matta na unieszkodliwienie Sylara, a tu taka niespodzianka i Peter na ratunek. W ogóle Peter ostatnio zachowuje się odważnie, rozważnie nie to co kiedyś, że używał mocy jakby chciał, a nie mógł, a tu proszę łatwo szybko i przyjemnie operuje dana mocą.
+ Samuel, myślałem że będzie chciał sam na sam wykończyć HRG, ale nie, wpadł na genialniejszy pomysł świetnie pomyślane i wykonane aczkolwiek jest jeszcze ta agentka która razem z Tracy może namieszać.
- Angela coraz mniej potrzebna w tym serialu jakoś tak na siłę jest pokazywana.
Pozostały ostatnie 2 odcinki, możemy się spodziewać tylko i wyłącznie przyśpieszania akcji, do czego nawiązuje końcówka tego epizodu:
Będziemy mieli złego czyli Samuela ze swoimi cyrkowcami a przeciwko im 3 drużyny:
1 Sylar, Matt, Peter
2 HRG, Claire, Tracy, Agentka
3 Hiro, Ando (mam nadzieje że nie zapomniano o Charlie.
Napisano 29.01.2010 - |22:01|
żal mi sylara-pierwszy raz
a odcinek super
a odcinek super
Napisano 05.04.2010 - |16:47|
Plan Samuela chytry, nie ma co. Fajnie, że go Matt uwięził, ale jednak to tylko więzienie. A takiego jak Sylar trzeba zgładzić. Gdyby Pete się potem nie pojawił, sądziłbym, że Sylarowi i tak uda się wymknąć z tego więzienia w jego głowie. Ale jedno pytanie: CZY NIE MOŻNA BYŁO TAK ZROBIĆ OD RAZU?!! - pytam grzecznie...
A teraz to i tak bez znaczenia, bo wg Pete'a Sylar ma uratować sytuację. W cyrku. WTF?!
Za Tracy oraz jej klonami nigdy nie przepadałem. Jakim cudem Noah razem z tą blondyną trafił do cyrku, jak Mohinder wyparował, a Ando siedzi przy Hiro w szpitalu?! Ponoć potrzebny był kompas. Znów scenarzyści się pogubili?
Mimo wszystko dobrze się oglądało. Jak dla mnie naciągane 8/10
A teraz to i tak bez znaczenia, bo wg Pete'a Sylar ma uratować sytuację. W cyrku. WTF?!
Za Tracy oraz jej klonami nigdy nie przepadałem. Jakim cudem Noah razem z tą blondyną trafił do cyrku, jak Mohinder wyparował, a Ando siedzi przy Hiro w szpitalu?! Ponoć potrzebny był kompas. Znów scenarzyści się pogubili?
Mimo wszystko dobrze się oglądało. Jak dla mnie naciągane 8/10
The Darkness That Lurks In Our Mind
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych