Odcinek 042 - S03E07 - Chuck Versus the Mask
Gość_Lowrey23_*
Napisano 06.01.2010 - |19:42|
Napisano 09.02.2010 - |12:40|
Gość_Lowrey23_*
Napisano 09.02.2010 - |15:35|
Kristin Kreuk (Hannah) Z tego, co mi wiadomo była zakontraktowana na 3 epki, a w tym odcinku nie wyglądało na to, aby jej przygoda z serialem dobiegła końca. Nie wiem, co o niej napisać z jednej strony próbuję się dowiedzieć coś na temat Chucka, ale z drugiej strony może być to tylko złudzeniem, czyli nie agentem(jak większość myśli), lecz po prostu jest ciekawa, co Chuck jeszcze ma do ukrycia.
Podobała mi się obojętność Chucka wobec Sary, widać, że Chuck powoli staję się szorstkim typkiem i jego uczucia zanikają wobec przyjaciół, najbliższych itd.
Myślę, że Ellie można wykluczyć z maratonu o wyścig do sekretu Chucka.
I tak na koniec, czekam na odcinek, w którym dojdzie (mam nadzieję, że dojdzie) do szpiegowania Chucka przez Lestera&Jeffa&Morgana.
EDIT:
Mimo, że w tym sezonie jestem nastawiony negatywnie do relacji Chucka i Sary, to przyznaję szczerze, że końcowa scena stała się jedną z moich ulubionych z ich udziałem i ta muzyka, nawet nie wiem czy niepodwędzona z serialu Lost
Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 09.02.2010 - |16:09|
Napisano 10.02.2010 - |10:15|
Miałam pompę nieziemską jak otwierali i zamykali co chwilę skarbiec, i te okrzyki ludzi "Oh!" "Ohh!!"
Napisano 10.02.2010 - |14:28|
Gość_Lowrey23_*
Napisano 10.02.2010 - |14:33|
Jak to jest, że przez dwa sezony Sarah z Chuckiem nie mogli się zejść, bo szpiedzy nie powinni i inne tam takie farmazony, a romansik z Shawem, to już bezproblemowo można rozegrać?!
No niestety, to już jest w kalkulowane w ten serial i zarazem staję się męczące dla większości.
Napisano 10.02.2010 - |17:33|
No niestety, to już jest w kalkulowane w ten serial i zarazem staję się męczące dla większości.
Fani "Charah" byli nieco zdegustowani takim rozwojem sytuacji:
- http://www.npr.org/b...d_of_devot.html
Jednego nawet poniosło do tego stopnia, że wezwał wszystkich fanów do zaprzestania oglądania Chucka do momentu, aż oglądalność spadnie tak bardzo, że NBC będzie musiało zmusić Schwartza i Fedaka do poprowadzenia fabuły wg. pomysłu fanów - bardzo to mądre biorąc pod uwagę, że scenariusz do ostatniego odcinka jest już na ukończeniu.
Josh Schwartz i Chris Fedak na temat napadu wściekłości fanów oraz przyszłego rozwoju fabuły:
- http://sepinwall.blo...ontroversy.html
Napisano 12.02.2010 - |18:42|
Napisano 12.02.2010 - |19:12|
Za odcinek 6/10
Użytkownik pulsar[b] edytował ten post 12.02.2010 - |19:15|
Napisano 11.01.2011 - |21:11|
Jak to jest, że przez dwa sezony Sarah z Chuckiem nie mogli się zejść, bo szpiedzy nie powinni i inne tam takie farmazony, a romansik z Shawem, to już bezproblemowo można rozegrać?!
Miałam pompę nieziemską jak otwierali i zamykali co chwilę skarbiec, i te okrzyki ludzi "Oh!" "Ohh!!"
Bardzo prosto. Widać tutaj fajną "wymianę". Sarah z początku była typowym szpiegiem bez uczuć, lecz dzięki Chuckowi, stała się wrażliwa i uczuciowa, otworzył ją, z kolei Chuck z początku był wrażliwy itd, a dzięki Sarze i tym wszystkim misjom, staję się szpigiem, tłumi uczucia itd.
Wydaje mi się, że Showna uśmiercą, Kreuk też jakoś zejdzie ze sceny, z początku myślałem, że będzie jakimś szpiegiem, teraz nie wydaje mi się aczkolwiek jest to nie wykluczone. W każdym bądź razie na pewno nie widzę czegoś takiego, że Shown będzie z Sarą a Chuck z Hanna.. przynajmniej na dłuższą metę, w końcu Chuck to dramat,akcja,komedia więc na pewno nie będzie miał Happy Endu. Najlepiej dla serialu byłby jakby go właśnie zakończyli po drugim sezonie, który był rewelacyjny i aż się prosiło w ost o koniec, gdzie wszyscy żyją długo i szczęśliwe, teraz w sezonie 3 jest to juz inny serial, nie tak jak przyzywcziły nas poprzednie sezony, ale nic dobrze, że jest dalsza historia, zobaczymy co przyniosą kolejne odcinki, bo sezon się rozkręca właśnie w kierunku dramatu, czego wczęsniej nie było za bardzo widać.
Ps. Cholerka niedługo Was dogonie.. dobrze się złożyło, że akurat się będę wbijał tak, że rusza zaraz dalsza cześć 4 sezonu, więc nie będe musiał czekać, poza tygodniowym czekaniem na odcinek, gdzie teraz oglądam po 6-10 dziennie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »