04x15 Close To You
Odcinek 074 - 04x15 Close To You
Rozpoczęty przez
psjodko
, 29.12.2009 - |07:32|
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29.12.2009 - |07:32|
::. GRUPA TARDIS .::
Napisano 12.01.2010 - |17:01|
Ciężko się rozkręca druga połowa sezonu. Wszystkie poruszane wątki są bardzo dokładnie pokazywane. Mamy powrót Suresha, Matt'a no i Hiro w końcu wyzdrowiał. Gościnnie w odcinku pojawia się Kate Vernon jako obiekt westchnień Samuela.
Promo następnego odcinka:
Promo następnego odcinka:
don't try
Napisano 12.01.2010 - |17:44|
podobaja mi sie nowe odcinki, nie rewelacyjne, ale zapowiadaja cos ciekawego
raz jeszcze postekam nad zdolnosciami Petera, niech wroca wszystkie
drugi raz pomarudze, bo Sylara nie bylo, a w zeszlym tygodniu skonczylismy na jego cliffie
raz jeszcze postekam nad zdolnosciami Petera, niech wroca wszystkie
drugi raz pomarudze, bo Sylara nie bylo, a w zeszlym tygodniu skonczylismy na jego cliffie
You are what you believe yourself to be
Napisano 12.01.2010 - |22:05|
No to mogę powiedzieć, że jest to odcinek w dawnym stylu Heroes. Dużo akcji, ciekawej akcji. Świetne sceny z Peterem, Mattem i Hiro. Samuel jest bardzo potężny, ale opozycja jest również silna. Coś mi mówi, że to co pokazała Lydia jest wskazówką do tego, że Peter odzyska swoje moce. Matt w końcu się przełamał i powróci do walki. Suresh miał genialny pomysł związany z mocą Ando i udało się. Końcówka serialu powoduje, że znów chce się czekać za kolejnym odcinkiem. Nareszcie.
Napisano 13.01.2010 - |14:05|
Dobry odcinek 8/10
+ powrót Suresha i jego hulkowanie w szpitalu
+ Hiro wreszcie zdrowy , ale czy zdrowy w sensie guza czy mówieniu o bohaterach z komiksów, nieważe najważniejsze że odzyskał moc
+ powrót Matta brakowało go pewnie ze względu na to że jest zbyt potężny ale teraz wrócił oby na dobre.
+ Jak zwykle sceny z Peterem na plus, ciekawy początek z tatuażem, potem proroczy sen i rozwalenie wiolonczeli ciekawy czy tym nie zmieni Emmy w tą złą.
- niedokończenie poprzedniego c.d.n. z Sylarem, chociaż gdy Noah przyszedł co Claire ona gdzies wychodziła i podejrzewam, że to chodziło o wyjście z Sylarem.
+ powrót Suresha i jego hulkowanie w szpitalu
+ Hiro wreszcie zdrowy , ale czy zdrowy w sensie guza czy mówieniu o bohaterach z komiksów, nieważe najważniejsze że odzyskał moc
+ powrót Matta brakowało go pewnie ze względu na to że jest zbyt potężny ale teraz wrócił oby na dobre.
+ Jak zwykle sceny z Peterem na plus, ciekawy początek z tatuażem, potem proroczy sen i rozwalenie wiolonczeli ciekawy czy tym nie zmieni Emmy w tą złą.
- niedokończenie poprzedniego c.d.n. z Sylarem, chociaż gdy Noah przyszedł co Claire ona gdzies wychodziła i podejrzewam, że to chodziło o wyjście z Sylarem.
Napisano 13.01.2010 - |21:59|
nie potrafie się doczekać decyzji na temat serialu oraz nastepnych odcinków
Napisano 17.01.2010 - |13:08|
przyłączę się nareszcie mocny odcinek w starym dobrym Heroes, oby takich więcej!
Napisano 22.01.2010 - |13:01|
Wreszcie jakiś odcinek heroes któremu mogę dać chociaż 8
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych