Odcinek ladniutmi po dwoch odcinkach serial trzyma sie jak narazie kupy W przeciwienstwie do 4 sezonu Robi sie ciekawie ... oby tak dalej
Odcinek 090 - S05E02 - The Weight: Part 2
Rozpoczęty przez
BSL
, 02.10.2004 - |21:47|
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03.10.2004 - |09:20|
No i nie mogłeś :censored: zrobić ankiety? I musisz zakładać temat dla kilku :censored: zdań, zamiast napisać coś więcej?
Napisano 03.10.2004 - |15:57|
Bardzo dobry odcinek, nie powiem Sporo akcji i wszystko nawet ciekawie przeprowadzone. Beka miała nowego chłopaka, który tak jak i każdy poprzedni okazał się wrednialcem :/ , ta to ma szczęście do facetów Po za tym wreszcie dane nam było zobaczyć nową Trance :clap: , która imo wygląda jeszcze bardziej elfio i słodko niż wersja z pierwszego sezonu(... i dobrze elfqi rox). Pojawiła się też Andromeda, czyli do pełnej ekipy brakuje tylko Harpera i jego lalki Barbie...ehmm Doyle znaczy się. Cóż jak narazie to odcinki z piątej serii trzymają całkiem niezły poziom - oby tak dalej.
Napisano 31.10.2004 - |17:16|
Moze i fajny ale cos z napisami cienko. Enterprise, Stargate i Galactica ida dobrze. Wlasnie sciagnolem Andromeda 5x06 a obejzalem dopiero jeden odcinek. Niestety znam tylko Niemiecki a Angielsk cieniutko
i
i
Napisano 24.01.2005 - |10:19|
stary masz ten odcinek na kompie jesli tak to daj znac czekam i przesylampoizdrowienka
z płanącego nieba wyrwał sie okrzyk gwiazd upadła i brucząca krwią nadzieja wydaje ostatnitnie tchnienie
Napisano 01.06.2005 - |16:04|
witka ..
a ja dałem 7 i nic więcej
Whay ??
Odcinek lepszy zdecydowanie od 5x01 ale ciągle nie ma Rommie
Pojawiła się Trance ale od razu wiedziałem że "jądro to ona "
Z facecem beki to tesh można było się domysleć
Woogule to duzo można było przewidzieć ...jak dlamnie to zbyt oczywiste wszystko....
Ale nio ...zapowiadało sie ciekawie...a co z tego wyszło to się okarze
a ja dałem 7 i nic więcej
Whay ??
Odcinek lepszy zdecydowanie od 5x01 ale ciągle nie ma Rommie
Pojawiła się Trance ale od razu wiedziałem że "jądro to ona "
Z facecem beki to tesh można było się domysleć
Woogule to duzo można było przewidzieć ...jak dlamnie to zbyt oczywiste wszystko....
Ale nio ...zapowiadało sie ciekawie...a co z tego wyszło to się okarze
Napisano 15.07.2012 - |07:29|
Nie podobało się.
Tzn. sam odcinek był niezły ale jako kontynuacja pierwszego odpada ze szczękiem.
W pierwszym mieliśmy "świat" przesądów, strachu przed technologią, brak wody tutaj nagle okazuje się że technologii jest całkiem sporo, wody nawet się nie oszczędza, a strachliwi wieśniacy jakby znikneli.
Tzn. sam odcinek był niezły ale jako kontynuacja pierwszego odpada ze szczękiem.
W pierwszym mieliśmy "świat" przesądów, strachu przed technologią, brak wody tutaj nagle okazuje się że technologii jest całkiem sporo, wody nawet się nie oszczędza, a strachliwi wieśniacy jakby znikneli.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych