Odcinek 072/073 - 04x13 Upon This Rock / 04x14 Let It Bleed
Napisano 02.12.2009 - |12:25|
::. GRUPA TARDIS .::
Napisano 05.01.2010 - |14:01|
na koncu poprzedniego odcinka byl pokazany Ando/Hiro/mohinder biegnacy przez las - kompletnie bez sensu wobec tego co zobaczylismy teraz - watek zostal zepsuty, bo wiemy kogo szuka, czego szuka i gdzie znajdzie ~_~ chyba ze bedzie jakis twist
akcja Samuel vs Sylar ciekawa, zobaczymy co z tego bedzie
nadal nie wiadomo o co chodzi Samuelowi i co zyska procz mocy na zgromadzeniu tych ludzi, co on ma zamiar w tej dolinie zrobic
gdzie sie podziala tracy? gdzie parkman?
mimo wszytsko mile nawiazanie do tego, ze ktos ze scenarzystow jednak pamieta o po0staciach ktore nagle zniknely w poprzednich sezonach w osobie Westa
licze jednak ze to ostatni sezon, bo ciagniecie dalej kolejnych zmarnowanych watkow mija sie z celem
Napisano 05.01.2010 - |15:57|
Nie wiem o co chodziło z Sylarem. Podjął pojedynek z Samuelem i tak łatwo dał się położyć na łopatki. Może wyszedł z wprawy Ciekawe jakie ma plany wobec Claire, bo chyba raczej nie chce założyć z nią szczęśliwej rodzinki.
Nie wiem czy dobrze załapałem ale Peter chyba odzyskał swoje moce. Wziął od Claire moc uzdrawiania a pod koniec widzimy jak szybuje w chmury
Osobiście wolałbym chyba żeby jednak Heroes nie dostał cancela. Seriale sci fi zaczynają się powoli przerzedzać.
Napisano 05.01.2010 - |16:59|
Nie wiem czy dobrze załapałem ale Peter chyba odzyskał swoje moce. Wziął od Claire moc uzdrawiania a pod koniec widzimy jak szybuje w chmury
Wziął moc od Westa pewnie, inaczej nie widze sensu poruszania jego watku w ostatnim odcinku
Napisano 05.01.2010 - |17:07|
Napisano 06.01.2010 - |16:26|
4x14:
A myślisz, że dlaczego Claire miała zadzwonić do Westa, który również dysponował mocą latania? Po prostu pominęli ten wątek.
Co do samego odcinka - mogę śmiało powiedzieć, że jest o niebo lepszy od dobrych kilku ostatnich. Wreszcie coś się działo i w końcu jest to na co czekałem - napięcie i chęć natychmiastowego obejrzenia kolejnego odcinka. Co można wywnioskować? Peter szuka zemsty. Samuel jest baaardzo potężny, bo Sylar go nie mógł zabić, poza tym doprowadził do utraty przytomności. Przyszłość Sylara ewidentnie jest powiązana z Claire - może coś ciekawego wyniknie? 9+/10
Suma: 6/10
Napisano 08.01.2010 - |12:12|
Napisano 08.01.2010 - |20:54|
Odcinek dobry 7/10 za wiele się nie działo,ale:
+ poznanie dogłębniej mocy Emmy
+ pan natura, ciekawe czy potrafi siać też inne odmiany trawy?
4x14
Odcinek dobry 8/10 działo się więcej niż w poprzednim
+ Walka Sylara z Samuelem, pojedynek jednych z najsilniejszych postaci w serialu zakończony nieoczekiwanie jak dla mnie sądziłem że Gabriel sobie poradzi, ale jak widać coś go powstrzymało.
+ Wątek Claire i Sylara ciekawe co z tego wyniknie
+ Akcja Petera w stylu Dia Hard z nakatomi plaza sam przeciwko terroryście i... znowu zwrot akcji juz myślałem że uda mu się gadką załatwić kolesia, ale nie dał rady.
+ Kolejny w tym odcinku zwrot akcji nożownik przychodzi do Noah już myślałem że się za-kumplują i razem spróbują obalić Samuela a tu masz HRG schrzanił sprawę.
Z niecierpliwością oczekuję kolejnych odcinków.
Użytkownik kozuch edytował ten post 08.01.2010 - |22:48|
Napisano 05.04.2010 - |14:04|
Natomiast 4x14 był zaskakująco dobry (jak na Heroes). Fajnie, że pomyślano o Weście. Domagam się epickiego pojedynku Samuel - Sylar w finale. Ale pewnie się nie doczekam, tak samo rozczarowując się finałem pierwszego sezonu (Peter vs Sylar). Nie chcę sobie przerywać maratonu, więc wracam do oglądania. Łączna ocena: 6/10 (trzynasty odcinek sporo zaniżył ocenę).
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych