Odcinek 046 - S04E10 - Lost Boys
Napisano 10.11.2009 - |13:21|
::. GRUPA TARDIS .::
Napisano 30.11.2009 - |16:59|
Napisano 30.11.2009 - |17:55|
Widzę, że jak na początku sezonu było niemrawo to napięcie w ostatnich epizodach sięga zenitu. Trójkowemu udało się uciec od przeznaczenia, a Debrze udało się schwytać córeczkę. Pytanie teraz czy Dex dorwie trójkowego zanim jego siostrzyczka to zrobi? Jakie będzie to wielkie zaskoczenie na końcu sezonu? Dexowi nie uda się dorwać głównego antagonistę(?), a może Jonah zostanie nowym uczniem Dexa(?) pomoże mu pokroić tatusia? I czy na koniec sezonu Debra dowie się o matce swojego brata? I jak zareaguje Dexter na to co powie mu Masuka o ile zdąży mu powiedzieć.
Świetny odcinek, zapowiada się rewelacyjnie
Co do reakcji Dextera na wieść od Masuki to
Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:
showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali#4
Napisano 30.11.2009 - |19:16|
Napisano 30.11.2009 - |20:24|
Oglądałem trailer. Nie wiem czy on nie jest nawet z obu ostatnich odcinków. Zapowiada się krwisto!!! Jeżeli Dexter na finiszu naprawdę dogania tegoroczny Sons of Anarchy. Jakby wyeliminować ze 2 słabsze odcinki i wątek Laguerty byłoby naprawdę idealnie, a tak jest "tylko" prawie.
A córeczka jak się okazuje działała na własną ręke i podobnie jak Arthur oraz Dexter jest skażona scenami z dzieciństwa. Ciekawe czy nasz Czwórkowy (bo teraz tak go chyba można go nazywać) podejmie jakieś kroki by ratować córkę (a być może własny tyłek) Teraz pozostaje jeszcze pytanie kto się ostatecznie dobierze do Arthura. Władze czy Dexter. Jeżeli policja to myślę, że Dexter może być w tarapatach.
Użytkownik Metalfish edytował ten post 30.11.2009 - |20:27|
Napisano 30.11.2009 - |23:59|
Koncowy zwiastun bardziej zacheca do obejrzenia kolejnego odcinka.
Błahe sprawy wychodzą na jaw, powiazywanie faktow. Wreszcie wokolo wszyscy zauwazaja ze Dexter jest tam gdzie nie powinien, nie ma go za czesto w miejscu pracy, na obozie, powoli kłamstwa wychodza na wierzch.
Policja jeszcze nie wiem nic wiecej o Trojkowym, narazie wiedza ze dziennikarka jest powiazana z zabojstwem Ludiego i beda chcieli wyciagnac od niej co wie.
Teraz zacznie sie polowanie na Dextera, moze sie nieciekawie skonczyc jak Arthur zniknie (zostanie zabity) i rodzinka bedzie dopytywac sie Kyla co zrobil itp
Napisano 01.12.2009 - |00:27|
Odcinek przecietny taki zapowiadajacy burze w ostatnich (niestety) dwoch odcinkach.
Koncowy zwiastun bardziej zacheca do obejrzenia kolejnego odcinka.
Błahe sprawy wychodzą na jaw, powiazywanie faktow. Wreszcie wokolo wszyscy zauwazaja ze Dexter jest tam gdzie nie powinien, nie ma go za czesto w miejscu pracy, na obozie, powoli kłamstwa wychodza na wierzch.
Policja jeszcze nie wiem nic wiecej o Trojkowym, narazie wiedza ze dziennikarka jest powiazana z zabojstwem Ludiego i beda chcieli wyciagnac od niej co wie.
Teraz zacznie sie polowanie na Dextera, moze sie nieciekawie skonczyc jak Arthur zniknie (zostanie zabity) i rodzinka bedzie dopytywac sie Kyla co zrobil itp
Jak podejrzewają ?? Oni to wiedzą ;] Poza tym wiedza że jest rodziną Trójkowego ;]
Napisano 01.12.2009 - |00:27|
Napisano 01.12.2009 - |00:30|
Ehhhh zostały dwa odcinki w tym sezonie ;[ do następnego chyba uschnę z tęsknoty ;[;[
PS Z tą cenzurą poczułem się jakbym oglądał Dextera w tv :D:D
Użytkownik Derten edytował ten post 01.12.2009 - |00:31|
Napisano 01.12.2009 - |02:03|
Jak podejrzewają ?? Oni to wiedzą ;] Poza tym wiedza że jest rodziną Trójkowego ;]
No mozliwe doszli po DNA z prochow ktore znalezli, pewnie sie dla niej to nieciekawie skonczy i ja zapuszkują, a czy dalej popełni samobójstwo czy wyklepie kto jest seryjnym trójkowym zabojca to nie wiem (raczej nic nie powie bo oni trzymaja gebe na klodke). Narazie zacznijmy od dlugiego przesluchania.
Czyzby Trojkowy chcial sam zabic Lundiego?
Ciekawi mnie za to kto bedzie najbardziej podejrzany gdy Trojkowy zaginie i dostanie sie w rece Dexa. Policja tak sprawy nie zapomni zwlaszcza ze zginal Lundy i na dodatek wielka sprawa Debry, ktora moze obejmie stanowisko Laguerty jak ją wywalą za romans z Batistą (domysly). Rodzina Mitchelow zna Kyla, wie jak wyglada, wie ze to on chcial go sprzatnac itp choc umieja dochowac tajemnicy i nic nie pisna bo klopot z ich zycia zginie/zniknie.
Napewno kolejny odcinek bedzie interesujacy i pelny akcji i dynamiki.
Nie dziwi Was jak łatwo Dexter porusza sie po sieci i znajduje stare artykuly lub powiazania z osobami zaginionymi albo przeszukuje bazy policji albo maja jakies archiwa gazet, ale czy wtedy byl internet tak dobrze rozwiniety ponad 60 lat temu. Oczywiscie malo to wazne, ale ...
Jednak Trojkowo- Czworkowy to porąbany koleś, zabijać dziecko w betonie i ze nikt nigdy tego nie widział. Zwazywszy na halas betoniarki (tak wiem budowa), zreszta trzeba troche czasu na urobienie cementu. Opustoszala budowa ... tak jak chcial sie zabic/skoczyc . . . miala byc pusta a gdy Dexter złapał za reke nagle sie grupa osob znalazla do pomocy. .. przeciez nikt nie krzyczał z nich.
Napisano 01.12.2009 - |09:53|
Nie dziwi Was jak łatwo Dexter porusza sie po sieci i znajduje stare artykuly lub powiazania z osobami zaginionymi albo przeszukuje bazy policji albo maja jakies archiwa gazet, ale czy wtedy byl internet tak dobrze rozwiniety ponad 60 lat temu. Oczywiscie malo to wazne, ale ...
Korzysta z baz policji zapewne, gdzie pewnie są archiwa gazet.
miala byc pusta a gdy Dexter złapał za reke nagle sie grupa osob znalazla do pomocy. .. przeciez nikt nie krzyczał z nich.
Ktoś ujrzał chyba wiszącego trójkowego z dołu i owe osoby wbiegły na górę pomóc.
Użytkownik Magnes edytował ten post 01.12.2009 - |09:53|
Napisano 01.12.2009 - |12:46|
napiszcie mi skąd wziąć wczorajszy 10 odcinek dexa ?
na mininovej już nie ma
skad bierzecie ? dajcie linka bo gorączki dostane.
Napisano 01.12.2009 - |13:19|
Witam Panowie i Panie.
napiszcie mi skąd wziąć wczorajszy 10 odcinek dexa ?
na mininovej już nie ma
skad bierzecie ? dajcie linka bo gorączki dostane.
To tylko mininova jest?? www.newtorrents.info lub www.irfree.com lub inne forum o Dexterze http://dexter-morgan.pl/
#14 Gość_Lowrey23_*
Napisano 01.12.2009 - |13:40|
Napisano 01.12.2009 - |15:56|
Napisano 02.12.2009 - |01:59|
Co do samego odcinka to jak zawsze wyśmienity
Użytkownik Zetnktel edytował ten post 02.12.2009 - |02:00|
Napisano 02.12.2009 - |15:10|
Napisano 02.12.2009 - |17:44|
eee..ale cement twardnieje szybko, nie?Pomijając fakt przygotowania wszystkiego, to pewno przysypał by to piachem, ale przecież dnia następnego wystarczy, że by ktoś stanął w tym miejscu (co jest 100% pewne) i by się zapadł
Napisano 02.12.2009 - |18:25|
Mam nadzieję, że tym razem Morgan nie wyjdzie z finału cało i albo Debra odkryje, kim była kochanka ich staruszka (wątpię), albo ktoś w końcu zwróci uwagę na ponadprogramowe zajęcia Dextera (a nasz bohater wytłumaczy się, że podążał tropem Lundy'ego i chciał to zgłosić na policję czy coś takiego).
Co do trailera
Napisano 03.12.2009 - |12:32|
Co do trailera
Spoiler
Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:
showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach serialiUżytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych