Father of the Pride
Napisano 28.09.2004 - |16:10|
Poczytałem najpierw co nie co o nim i dowiedziałem sie ze to ....
Nowy serial twórców Shreka, gościnnie występuje nawet Osioł (choć jeszcze go nie widziałem), świetny humor, rewelacyjne postacie, tym bardziej ze fabula toczy sie wokół pewnego oryginalnego ZOO,a głownym bohaterem jest nieco zmęczony życiem lew Larry oraz jego szalona rodzinka, jak dotad w Stanach puscili dopiero 4 odcinki, wiec serial jest świeżutki i nawet są napisy do pierwszego i czwartego odcinka
Zreszta przydałby się większy profesjonalizm w tych napisach do którego przywykłem.
Dobra co do filmu/serialu/odcinka to raczej on nie jest dla dzieci mimo ze to animacja taka jak w Shreku
Lew Larry jest troche napalony na swoją żone ale nie pozwalają mu za bardzo okoliczności bo ciągle mu coś przeszkadza jak nie jakaś cnotliwa Panda to Ojciec ktory ma młada lwice no i do tego dzieci
Polecam pilot bo jest ciekawy i do tego jest to wersja LOLa najlepsza jaką widziałem
PEACE
Napisano 28.09.2004 - |16:24|
Zajeeebiste
Kto chce małe jeb-jeb i bum-bum ;P
Napisano 28.09.2004 - |18:42|
Napisano 28.09.2004 - |20:51|
Daryl Sabara: Hunter (głos,)
John Goodman: Lew Larry (głos)
Danielle Harris: Sierra (głos)
David Herman (I): Roy (głos)
Cheryl Hines: Kate (głos)
Rupert Graves: Linus (głos)
Julian Holloway (I): Siegfried (głos)
Orlando Jones: Snack (głos)
Wendie Malick: Victoria (głos)
Garry Marshall: Bernie
John O'Hurley: Blake
Carl Reiner: Sarmoti (glos)
cóż na oficjalnej stronie wiele nie znalazłem ale znalazlem polską strone. tu
Co do głosów to sporo gwiazd udziela głosów. dlatego tak znajome mi się wydawało ale lwa to na samym początku wiedziałem że to Goodman jego głos to jest charakterystyczny.
Użytkownik johnass edytował ten post 04.10.2011 - |20:20|
Napisano 30.09.2004 - |06:03|
Napisano 30.09.2004 - |10:48|
Napisano 30.09.2004 - |12:20|
Od przedwczoraj jest E05:) A serial naprawde genialny - co jak co, ale animowane seriale dla doroslych hamerykancom udaja sie nadzwyczajnie...Ja już obejżałem wszystkie 4 jakie udało mi się ściągnąć. czekan na dalsze odcinki
Wolności oddać nie umiem
~~~~~~~~~~~
Forum serialu 'Third Watch' / 'Brygada ratunkowa'.
~~~~~~~~~~~
Member of SG-21 TEAM (Czestochowa TEAM)
Napisano 01.10.2004 - |17:45|
Obejrzałem całe 5 jeden po drugim, spora doza humoru
Na deser poleciał Joey S01E04, był wspaniałym zwieńczeniem dwugodzinnej sesji śmiechu
Napisano 02.11.2004 - |17:30|
Ale TANDETA, NBC wywaliło z listopadowej ramówki Father OF The Pride...
Zamiast tego będzie The Biggest Looser, reality show o ludziach co tracą na wadze (mają z czego)...
Full Info:
LOS ANGELES (Zap2it.com) What happens in Siegfried & Roy's Secret Garden is staying in Siegfried & Roy's Secret Garden, at least for the coming sweeps period. NBC has pulled its expensive but modestly rated animated comedy "Father of the Pride" for November sweeps, which begin Thursday (Nov. 4). The network will expand its unscripted series "The Biggest Loser" to 90 minutes for three weeks starting Tuesday, Nov. 9 to fill "Pride's" 9 p.m. ET Tuesday spot. The final Tuesday of sweeps, Nov. 30, will feature the annual "Christmas in Rockefeller Center" special at 8 p.m., with "The Biggest Loser" moving to 9 that night. A sweeps hiatus is rarely good news for any show, but it could be particularly dire for "Father of the Pride" since episodes of animated shows take so much longer to complete than live-action series. NBC ordered additional scripts for the show earlier in the season but hasn't given the go-ahead to make new episodes. "Pride" has averaged about 9.6 million viewers per week through seven airings, down significantly compared to the same period last year, when a declining "Frasier" was still drawing about 12 million people per week. Its ratings among adults 18-49, NBC's favorite demographic, have been reasonably competitive but not stellar. The network hasn't made a decision on what to do with the remaining six "Father of the Pride" episodes.
Napisano 04.11.2004 - |18:00|
NBC podało oficialną informację, serial przeszedł do historii
Kiedyś tam wyemitują jeszcze 6 zamówionych wcześniej odcinków, ale nie wiadomo kiedy, jednak na 100% będą to ostatnie odcinki.
Użytkownik johnass edytował ten post 04.10.2011 - |20:19|
Napisano 04.11.2004 - |18:02|
Nawet byłem w stanie wytrzymać to, że tak szybko nawijali (jak dla mnie to za szybko),
i jajeczne napiski się pojawiły , hehe.
Tym bardziej żal będzie.
Napisano 11.12.2004 - |17:02|
21 grudnia - Rehabilitation
28 grudnia - 3 odcinki:
The Thanksgiving episode
Sarmoti Moves In
Road Trip
Data emisji pozostałych odcinków nie została jeszcze ustalona
Napisano 19.03.2005 - |19:46|
Okładkę możecie oglądnąć pod tym linkiem
Napisano 24.03.2005 - |19:59|