Użytkownik biku1 edytował ten post 27.02.2010 - |00:08|
Odcinek 188 - S09E13 - Persuasion
Rozpoczęty przez
biku1
, 30.10.2009 - |17:20|
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 30.10.2009 - |17:20|
Odcinek 9x13 - Persuasion
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
Napisano 20.02.2010 - |20:39|
Sceny z Lois = Dno w tym odcinku (może poza pierwszą)
Cała reszta ok - jak by pozbyć się Lois z tego odcinka - kurde to nawet całkiem niezły był.
Cała reszta ok - jak by pozbyć się Lois z tego odcinka - kurde to nawet całkiem niezły był.
Napisano 20.02.2010 - |23:10|
Faktycznie kompletnie nie mają pomysłu jak poprowadzić postać Lois. Miotają się od jednego pomysłu do drugiego.
A sceny ani śmieszne ani ciekawe i mogli sobie całkowicie te "walentynkowe" podarować.
Poza tym niby w tle poprowadzony wątek zagrożenia dla Ziemi i Clarka w związku z budową wież a widza to ani ziębi ani grzeje.
Strasznie nieudolnie poprowadzili ten wątek.
Jedyną wartą obejrzenia sceną była końcowa - niemoc i zaskoczenie na twarzy Zoda po tym jak CK niszczy jego Słoneczne Wieże.
A przez to jego dominacja nad Ziemią oddala się w czasie.
Ten serial powinien skończyć się jakieś 3-4 sezony temu.
A sceny ani śmieszne ani ciekawe i mogli sobie całkowicie te "walentynkowe" podarować.
Poza tym niby w tle poprowadzony wątek zagrożenia dla Ziemi i Clarka w związku z budową wież a widza to ani ziębi ani grzeje.
Strasznie nieudolnie poprowadzili ten wątek.
Jedyną wartą obejrzenia sceną była końcowa - niemoc i zaskoczenie na twarzy Zoda po tym jak CK niszczy jego Słoneczne Wieże.
A przez to jego dominacja nad Ziemią oddala się w czasie.
Ten serial powinien skończyć się jakieś 3-4 sezony temu.
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
Napisano 20.02.2010 - |23:59|
Ja od jakiegoś czasu podejrzewam, że ostatnie sezony są finansowane i kierowane przez Marvela
Napisano 21.02.2010 - |02:33|
Ja od jakiegoś czasu podejrzewam, że ostatnie sezony są finansowane i kierowane przez Marvela
Aslan1984 Wybacz koledze, jest pozbawiony podstawowej wiedzy nt. komiksów.
Odcinek wg. mnie bardzo fajny miał swój urok. Taki w klimacie "Lois & Clark" (ten o supermenie serial)
Napisano 21.02.2010 - |02:51|
Ja doskonale wiem za co odpowiedzialnie są DC a za co Marvel . Chyba nie trzeba dodawać przed wypowiedzią [sarkazm] czy czegoś podobnego ? Poziom tego serialu spadł strasznie i podejrzewam że jest to na rękę ich konkurencji, czyli Marvelowi.
Napisano 21.02.2010 - |14:44|
"Sceny z Lois = Dno w tym odcinku " dokładnie , pierwszy raz w tym serialu przewijałem odcinek ;]
Co do reszty bez scen z Lois to nawet ciekawy odcinek , jedno mnie tylko zastanawia co teraz nam szykują na finał ? Bardzo ciekawe .
Co do reszty bez scen z Lois to nawet ciekawy odcinek , jedno mnie tylko zastanawia co teraz nam szykują na finał ? Bardzo ciekawe .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych