Na razie treść będzie w takiej wersji dopóki nie będzie potwierdzona :
"Lois/Clark do agree to become a couple in Pandora, after Lois first clarifies her terms, and more importantly, after Clark discovers the forboding malevolent truth about her dream sequence. Their coupledom is continued into Disciple, an episode about the Dark Arrow, adding another Oli into the mix."
Odcinek 183 - S09E09 - Pandora
Rozpoczęty przez
biku1
, 30.10.2009 - |16:53|
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 30.10.2009 - |16:53|
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 21.11.2009 - |06:41|
Odcinek pokazujący wizje Louis. Jestem zdziwiony twórcy smallville idą tak w zaprte aby Louis nie odkryła nic o Clarku, że nawet w przyszłości nie poznała jego sekretu
śmiech na sali no i oczywiście całą pamięć straciła.. nie nawidzę takich posunięć w smallville i za to będzie 5 punktów.
Napisano 21.11.2009 - |20:11|
Kolejny odcinek i kolejny zadziwiająco dobry. Tess coś czuje że będzie polować na Chole. Ostania scena trochę mnie zaskoczyła.
trochę z tym przegięli ale do tego już w smallville przywykłem
Louis nie odkryła nic o Clarku, że nawet w przyszłości nie poznała jego sekretu ....... nie nawidzę takich posunięć w smallville i za to będzie 5 punktów.
trochę z tym przegięli ale do tego już w smallville przywykłem
Użytkownik rexus edytował ten post 21.11.2009 - |20:13|
Napisano 28.11.2009 - |03:48|
Dla mnie to był najlepszy odcinek Smalville od początku całej serii.
Jestem pozytywnie na kolanach. Nie spodziewałem się czegoś tak dobrego. Naprawdę szczere i zasłużone 10.
9-09 opowiada nam pasjonującą historię z przyszłości. Rola Cloe po prostu genialna. Ogólnie trudno opisać jak świetnie, interesująco i mrocznie przedstawiono nam przyszłość, w tym śmierć Clarka, Cloe etc...
Smalville jest jak wino. Im starsze tym lepsze. Wielkie brawa i tyle.
Jestem pozytywnie na kolanach. Nie spodziewałem się czegoś tak dobrego. Naprawdę szczere i zasłużone 10.
9-09 opowiada nam pasjonującą historię z przyszłości. Rola Cloe po prostu genialna. Ogólnie trudno opisać jak świetnie, interesująco i mrocznie przedstawiono nam przyszłość, w tym śmierć Clarka, Cloe etc...
Smalville jest jak wino. Im starsze tym lepsze. Wielkie brawa i tyle.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »